üstad buyuk gecmis olsun. Birine iyilik yap, sadaka ver ne biliyim, bisey yap işte... şansina tesekkur et...
edit: mrmud a yazdim, alinti cikmadi niyeyse...
üstad buyuk gecmis olsun. Birine iyilik yap, sadaka ver ne biliyim, bisey yap işte... şansina tesekkur et...
edit: mrmud a yazdim, alinti cikmadi niyeyse...
Bende bugün kendi şeridimi ortaladım gidiyorum şehiriçi 50 km hız ile gidiyordum. Sol şeritte doluydu lüks bir taksi sürücüsü beni sıkıstırmaya basladı beni en sağa gitmeye zorladı. Ve çok tehlikeli davranıyordu. Sinirlendim taksi beni sıkıstıramaz lan dedim içimden ve üstüne yaklaştım kazaya zorladım sadece empati yaptırmak istedim. Tabi bir anda firene bastı bende gazlayıp yoluma devam ettim. Sıkıldım bu tarz hareket edenlerden
Bu memleketin öküzü bitmez. Dün anayolda 90-100 gidiyorum. Adamın biri dibime yanaştı. Frene hafif dokunsam içimden geçecek, sağa geçip ne yapıyorsun manasında eli mi kaldırdım. Arabanın içindeki lavuk el kol yapıyor, yürü diye el kol yapıyor. Bugün de adamın biri ters şeritten üstüme geliyor. Zor durdum. Şu ülke de motosiklet sürücüsü olarak şans eseri yaşıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)