her isteyen ustayım diye tamirhane açabilir mi koca sanayide iş bilen usta bulamıyorum eskiden her format atmayı öğrenen bilgisayar tamircisiyim diye dükkan açardı motosiklet tamircileride öle yapıyor her halde
her isteyen ustayım diye tamirhane açabilir mi koca sanayide iş bilen usta bulamıyorum eskiden her format atmayı öğrenen bilgisayar tamircisiyim diye dükkan açardı motosiklet tamircileride öle yapıyor her halde
Her üye günde 5 topic açabiliyor mu
Açabilir.(10 karakter)
Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok gördünüz, yürüdüm çıktım! Ama, çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy… Uzakta değildir buraya çıktıksa sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar bir takım uydurma laflardır… Sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı ulan beni buraya??
Tamirhane açmak burda konu açmak kadar kolay.
Kuyumculukta ustalık belgesi felan istiyolardı tamirhanelerdede olsa çok iyi olur
teoride ustalık belgesi olan biri olmalı ama pek önemsenmiyor. Ayrıca en az 1 kişininde usta yetiştirici belgesi olması lazım. Bunlar tabi teferruat.
bakalım yarın ne soracak
Açabilir,fakat bir tarafi tamir ederken diğer tarafi bozmasin yeter.
aynen öyle kardeş ülkenin her kısmında neredeyse her konusunda işler böyle yürüyor ne yaparsın topluma bakarsan durumun böyle olması normal
hani sana devir saati sormuştum ya işte bitane buldum ustaya dedim takıver buna takılmaz dedi devir saati olmayan hiç bir motora sonradan devir saati takılmaz dedi ama benim motoru kullanan bir çok kişi sonradan taktırdı adam bilmiyor işte dükkan açmış bende almadım devir saatine 40 tl istemişti taksaydı 20 tl de işciliğe verirdim 60 tl ye hallederdim ama takmam dedi bende almadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)