Atarlı Kadın Motorcudan Minibüsçüye Ayar..
Reklamlar
-
14 Aralık 2017, 18:20
vişneçürüğü adlı üyeden alıntı
Erkek motorcular ne diyorlar sinirlendiklerinde? ''Hey saygıdeğer dostum, neden o lanet sinyalini vermiyorsun ha? Yapma bunu azizim.'' falan mı??:D
ahah yapmayın bunu, çok gördük bundan çok daha şiddetli yol kavgalarını.
aklıma direk şu amerikan dublaj olayı geldi :D
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
-
14 Aralık 2017, 18:30
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Cinsiyetçilik? Doğamız, hormonlarımız gereği biz erkekler agresif ve medeniyetsiz insanlara dönüşebiliyoruz. Doğal olarak bir kadından daha medeni veya "olması gereken" tepki beklediğim için sanırım ben cinsiyetçi oluyorum. Siz de haklısınız.
işin aslı bu ortak bir düşüncedir fakat kadınlar daha agresif. ben bir günüsü kadın ve erkek önüme gelene yol sormuştum ama kadınlardan korkmuştum o günüsü.
dövecekler sandım bir an, erkekler ise daha cana yakın tavırla cevap verdiler ve yardımcı olmuşlardı.
-
14 Aralık 2017, 20:05
sevmem böyle şeyleri, zira trafikte tam bir salon beyefendisiyim
-
15 Aralık 2017, 10:51
fatih.met adlı üyeden alıntı
işin aslı bu ortak bir düşüncedir fakat kadınlar daha agresif. ben bir günüsü kadın ve erkek önüme gelene yol sormuştum ama kadınlardan korkmuştum o günüsü.
dövecekler sandım bir an, erkekler ise daha cana yakın tavırla cevap verdiler ve yardımcı olmuşlardı.
O senin yaşadığın "Kezban Sendromu", o agresifliğe vücutlarındaki "Kezo" virüsü sebebiyet veriyor. Erkeklerin agresif olmasının sebebi testosteron hormonudur yani erkeklik hormonu. Bir erkekte testosteron hormonu salınımı ne kadar fazlaysa o düzeyde agresifleşir, vücudu büyür, kıllanır, vs... Tabii bu bilgilere sahip olmayan insan da ya senin gibi Kezbanlar yüzünden kadınların doğasının agresif olduğunu sanır ya da önceki mesajlardaki şahıs gibi hemcinsine karşı cinsiyetçilik yapıldığını sanır.
-
15 Aralık 2017, 12:16
sanki adam yol vermek zorunda hareketlere bak .. Eğitim bunun için gerekli.
-
22 Aralık 2017, 19:40
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
O senin yaşadığın "Kezban Sendromu", o agresifliğe vücutlarındaki "Kezo" virüsü sebebiyet veriyor. Erkeklerin agresif olmasının sebebi testosteron hormonudur yani erkeklik hormonu. Bir erkekte testosteron hormonu salınımı ne kadar fazlaysa o düzeyde agresifleşir, vücudu büyür, kıllanır, vs... Tabii bu bilgilere sahip olmayan insan da ya senin gibi Kezbanlar yüzünden kadınların doğasının agresif olduğunu sanır ya da önceki mesajlardaki şahıs gibi hemcinsine karşı cinsiyetçilik yapıldığını sanır.
testesteron hormonu yüksek olan erkek agresif mi olur? cahilliğini gider biraz, doğru olan dediğinin tam tersi. testosteron hormonu yüksek iken bir erkek oldukça pozitif düşünür, enerjik olur, sesi kalın ve gür çıkar, geç yorulur, dinç olur, zekası normal zamandan daha uzun süre odaklanır ve genel olarak her işte vücut kabiliyeti artar.
testosteron hormonu yapıcı hormon gibi bir şey bir nevi. hatta şu kastan ibaret vücutçular iğne ile erkeklik hormonu alıyorlar ve bu hormonun bir diğer özelliklerinden biride kas ve kemik yapılanmasına olan aşırı katkısıdır.
bu kaynağı okuyabilirsin. kadınların doğası sert demekte ben fazla ısrar etmedim ama yinede öyle olduğunu söylüyorum fakat sen yanlış bilgi sunuyorsun.
testosteron hormonunun vücutta oluşturduğu etkiler agresiflik değildir arkadaşım, insanlara yanlış bilgi veriyorsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)