Bir adet psikopatın kullandığı beton mikserini, tartıştığı kişinin aracına kasten vurması ve bence açık şekilde cana kast içeriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=H1KwaC9_afQ
Bir adet psikopatın kullandığı beton mikserini, tartıştığı kişinin aracına kasten vurması ve bence açık şekilde cana kast içeriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=H1KwaC9_afQ
İnsanların bu hale gelmesinde emeği geçen herkesin Allah belasını versin. Maddi sıkıntılardan dolayı ülkemizdeki bu gerginlik, şiddet tavan yapmış durumda. Neden buraya deyindim bilmiyorum ama bi insanın bunu yapması için gerekli bi sebebe ihtiyacı olmalı.
AKbeton
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Her 2 senede bir tüm sürücülerin, bu işi meslek olarak yapanların ise her sene psikolojik testlere girmesi şart.
Bizim motorizeler bol bol izlesin bundan sonra iyi ayna kırmaya vs devam ederler böyle manyağın birine denk gelirler üstünden geçer mixerle..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Onlar büyük müteahatlik firmalarının elemanları, parti ve devlet onların elinde, bunu bildiklerinden her şey serbest onlara.
Hem çarpıyor hemde sopayla vuruyor.
Çıldırmış bu insanlar.
Yazık.
Daha sonra bu adam serbest bırakıldı.E tabi kocaman AKbeton yazıyor borumu.
Yeni Türkiye'nin kutsalları beton ve para sonuçta.
boğa belli ki sinirlenmiş
bu memlekette,bu trafikte,bu manyakların arasında bizde motosiklet kullanıyoruz.
hakikaten iyi cesaretliyiz,gece gece hepimizi tebrik edesim geldi.
Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılması ve çalıştığı şirketin ismi ülkedeki her şeyin özeti.
Şimdi 2 video paylaşıcağım aynı kaza. Kazada ölen kişi 32 yaşında amcamın kızı ve henüz 8 aylık bebeğini doktor kontrolünden eşinin kardeşiyle eve götürüyorlar. Olayın gelişme şekli kırmızıda herkes durmuş , ben kamerayı canlıda izledim izmitte. Işık yeşil yanar yanmaz tüm araçlar dururken kamyon şöförü ilerleyip çarpıyor ve yavaşlıyor duruyor. O sırada kaza oldu diye düşünüp amcamın kızı paniktir bebeğin üzerine cam patlayınca araçtan inmeye kalkıyor ve kamyon şöförü tekrar bunlara çarpıp aracı sürüklemeye başlıyor. Bebek ön tekerin altında kalıyor. Kamyonun arka dingiller kuzenimin omzunda duruyor tam. Sadece omuz ezik , inip aracı durduruyor el kol yapıyor herkes kıpırdama diye fakat kamyon şöförü kaçmak istiyor ve aracı 30 40 metre ileri sürüklüyor kaçerkende kızıda komple ezip gidiyor sonra teslim olmuyor. Kaçmasa sadece çocuk melek olmuştu , kaçması 2 cana maal oldu. Şimdi adam temmuzdan beri hapiste fakat çıkma ihtimali var. Gelde deli olma... Adamın daha önceden bir ölümlü kazası daha var ve bir gözü görmüyor. Adam gaspetmekten vs vs cezaları var. Şimdi bu adam denetimli serbestlik ile çıkarsa millet ne yapsın artık bana dermisiniz ?
Bu arada haberde yanlış bilgi veriliyor. Araçtan inmek istemiyor kimse kamyon vurup durunca inecekken kamyon sürüklemeye başlıyor. Aracı süren kişi baba değil abisi..
Başınız sağolsun Bu kazayı izlemiştim, göz göre göre katletmişti insanları. Bunu yapan bir insan nasıl serbest bırakılır, nasıl denetimli salıverilir insanın aklı almıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)