Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cinayete teşebbüs eden beton mikseri sürücüsü

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı twisten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her 2 senede bir tüm sürücülerin, bu işi meslek olarak yapanların ise her sene psikolojik testlere girmesi şart.
    Ben sürücü kursuna yazılırken beni bir poliklinik götürdüler bir şeyin var mi dedi yok dedim verdiler belgeyi geldim psikolokta fazlasını yapmaz bu ülkede
    twisten bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Daha yeni dogum yapmis kadinlari, trafikte baslarina boyle seyler gelmesin diye hapiste tutuyorlar herhalde, guvenlik maksadiyla.

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Turizm Bakanlığına bağlı bir otelde çalışıyorum. Çift olarak gelenlere evlilik cüzdanı sorma gibi bir hakkım yok. Yaşların 18 ve üstü olması, yanlarında geçerli birer kimlik olması durumunda herkes benim için misafirdir.

Gelen misafirler karşılanır, kimlikler alınıp kontrol edilir, gerekli formlar doldurulup imzalar alınır, ücret tahsil edilir, misafirler odalarına gönderildikten sonra doldurulmuş formlar bilgisayardaki programa işlenir ve Emniyete Bağlı Kimlik Bildirme sistemine anlık bildirimi yapılır. Buraya kadar bir sorun yok değil mi? Sorun burdan sonra başlıyor. Misafirlerin çıkışı sırasında dışarıda gezen sivil ahlak polisi olaya el koyar, bayanı alır, resepsiyonda görevli personeli de alır "senlik bir şey yok, işlemlerini yapmışsın" der. Fakat savcı resepsiyonda çalışan personelin alıkonulmasını, ifadesinin alınmasını ister. İfade, üst arama, doktor raporu, sabah adliyede Hakim karşısına çıkarılma faslı başlar.

İsnat edilen suç ve bireylerin savcının yazısındaki yerleşkeleri şu şekildedir: Dışarıdan beraberce el ele - kol kola gelen erkek "TANIK", bayan "MAĞDURE", resepsiyon görevlisi ve otel işletmecisi "SANIK". Resepsiyon görevlisi ve işletmeci için isnat edilen suç "Fuhuşa yer temin etme ve yataklık".

Artık giriş öncesi insanları sorgulamaya başladık, otele almıyoruz, telefonla rezervasyon alırken bile gelen kişilerin durumlarını irdeleyen sorular sormaya başladık. Otel gibi geçici konaklama yerleri, yaptıkları anlık bildirimlerle, aranması olan, kaçak olan bir çok kişinin emniyetçe bulunmasını sağlar. Fakat bu ve bunun gibi uygulamalarla bu şahıslar kimlerinin sorgulanmayacağı, takip yapılamayan yerleşkelere yönlendiriliyorlar.

Ne diyelim? "Padişahım çok yaşa"...

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı tyrung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük firmalar bir şöför için uğraşmaz. Gerekli şikayetleri ederseniz direkt işten çıkartırlar, hatta tazminat vermemek için size verdiği rahatsızlığı bahane eder.
    O kadar basit değil, o firmalar zamanla yarışıyor, şöförlerine baskı yapıp betonu çabuk götürmeleri için tehdit ediyor, problemleri biz hallederiz korkmayın basın gaza diyorlar. Yoksa hepsi manyak mı bu şöförlerin ki ??
    twisten bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turizm Bakanlığına bağlı bir otelde çalışıyorum. Çift olarak gelenlere evlilik cüzdanı sorma gibi bir hakkım yok. Yaşların 18 ve üstü olması, yanlarında geçerli birer kimlik olması durumunda herkes benim için misafirdir.

Gelen misafirler karşılanır, kimlikler alınıp kontrol edilir, gerekli formlar doldurulup imzalar alınır, ücret tahsil edilir, misafirler odalarına gönderildikten sonra doldurulmuş formlar bilgisayardaki programa işlenir ve Emniyete Bağlı Kimlik Bildirme sistemine anlık bildirimi yapılır. Buraya kadar bir sorun yok değil mi? Sorun burdan sonra başlıyor. Misafirlerin çıkışı sırasında dışarıda gezen sivil ahlak polisi olaya el koyar, bayanı alır, resepsiyonda görevli personeli de alır "senlik bir şey yok, işlemlerini yapmışsın" der. Fakat savcı resepsiyonda çalışan personelin alıkonulmasını, ifadesinin alınmasını ister. İfade, üst arama, doktor raporu, sabah adliyede Hakim karşısına çıkarılma faslı başlar.

İsnat edilen suç ve bireylerin savcının yazısındaki yerleşkeleri şu şekildedir: Dışarıdan beraberce el ele - kol kola gelen erkek "TANIK", bayan "MAĞDURE", resepsiyon görevlisi ve otel işletmecisi "SANIK". Resepsiyon görevlisi ve işletmeci için isnat edilen suç "Fuhuşa yer temin etme ve yataklık".

Artık giriş öncesi insanları sorgulamaya başladık, otele almıyoruz, telefonla rezervasyon alırken bile gelen kişilerin durumlarını irdeleyen sorular sormaya başladık. Otel gibi geçici konaklama yerleri, yaptıkları anlık bildirimlerle, aranması olan, kaçak olan bir çok kişinin emniyetçe bulunmasını sağlar. Fakat bu ve bunun gibi uygulamalarla bu şahıslar kimlerinin sorgulanmayacağı, takip yapılamayan yerleşkelere yönlendiriliyorlar.

Ne diyelim? "Padişahım çok yaşa"...
    Ciddi olamazsın. Gerçekten böyle bir şey mi var? O zaman benim kiracı eve birini getirse beni hücre evi kurmaktan içeri alacaklar desene!

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Mümkün evet, dikkatli olun

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kanım dondu bu başlığa atılan mesajlardan. Cinayet, yobazlık, gericilik, islamofaşizm her şey var. Malesef 15 senenin sonucu budur bu pisliklere engel olabilseydik bir sürü pırıl pırıl insan toprak altında olmak yerine bugün hayatta olacaktı. Vicdanım sızlıyor

Motosikleti
    SD 1290R
    Kimse mutlak iyi, kimse mutlak kotu degildir.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    "Sadece bir iyi vardır, bilgi; ve sadece bir kötü vardır, cehalet."

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bi de çirkin var.

Motosikleti
    SD 1290R
    Bilgi iyinin elinde iyi, kötünün elinde kötü sonuçlar doğurur. İnsanın niyeti kötü olunca bilgiyi kendi amacına alet etmeyi iyi becerir...

Yiğit Bulut hepimizden iyi ekonomi biliyor. Ama karaktersiz, yalancı ve satın alınabilir olmak sonuçları değiştiriyor... Keşke sayıları daha az olsaydı...
    drtayfun bunu beğendi.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)