Cinayete teşebbüs eden beton mikseri sürücüsü
-
14 Aralık 2017, 06:39
twisten adlı üyeden alıntı
Her 2 senede bir tüm sürücülerin, bu işi meslek olarak yapanların ise her sene psikolojik testlere girmesi şart.
Ben sürücü kursuna yazılırken beni bir poliklinik götürdüler bir şeyin var mi dedi yok dedim verdiler belgeyi geldim psikolokta fazlasını yapmaz bu ülkede
Reklamlar
-
14 Aralık 2017, 06:50
Daha yeni dogum yapmis kadinlari, trafikte baslarina boyle seyler gelmesin diye hapiste tutuyorlar herhalde, guvenlik maksadiyla.
-
14 Aralık 2017, 09:05
Turizm Bakanlığına bağlı bir otelde çalışıyorum. Çift olarak gelenlere evlilik cüzdanı sorma gibi bir hakkım yok. Yaşların 18 ve üstü olması, yanlarında geçerli birer kimlik olması durumunda herkes benim için misafirdir.
Gelen misafirler karşılanır, kimlikler alınıp kontrol edilir, gerekli formlar doldurulup imzalar alınır, ücret tahsil edilir, misafirler odalarına gönderildikten sonra doldurulmuş formlar bilgisayardaki programa işlenir ve Emniyete Bağlı Kimlik Bildirme sistemine anlık bildirimi yapılır. Buraya kadar bir sorun yok değil mi? Sorun burdan sonra başlıyor. Misafirlerin çıkışı sırasında dışarıda gezen sivil ahlak polisi olaya el koyar, bayanı alır, resepsiyonda görevli personeli de alır "senlik bir şey yok, işlemlerini yapmışsın" der. Fakat savcı resepsiyonda çalışan personelin alıkonulmasını, ifadesinin alınmasını ister. İfade, üst arama, doktor raporu, sabah adliyede Hakim karşısına çıkarılma faslı başlar.
İsnat edilen suç ve bireylerin savcının yazısındaki yerleşkeleri şu şekildedir: Dışarıdan beraberce el ele - kol kola gelen erkek "TANIK", bayan "MAĞDURE", resepsiyon görevlisi ve otel işletmecisi "SANIK". Resepsiyon görevlisi ve işletmeci için isnat edilen suç "Fuhuşa yer temin etme ve yataklık".
Artık giriş öncesi insanları sorgulamaya başladık, otele almıyoruz, telefonla rezervasyon alırken bile gelen kişilerin durumlarını irdeleyen sorular sormaya başladık. Otel gibi geçici konaklama yerleri, yaptıkları anlık bildirimlerle, aranması olan, kaçak olan bir çok kişinin emniyetçe bulunmasını sağlar. Fakat bu ve bunun gibi uygulamalarla bu şahıslar kimlerinin sorgulanmayacağı, takip yapılamayan yerleşkelere yönlendiriliyorlar.
Ne diyelim? "Padişahım çok yaşa"...
-
14 Aralık 2017, 09:10
tyrung adlı üyeden alıntı
Büyük firmalar bir şöför için uğraşmaz. Gerekli şikayetleri ederseniz direkt işten çıkartırlar, hatta tazminat vermemek için size verdiği rahatsızlığı bahane eder.
O kadar basit değil, o firmalar zamanla yarışıyor, şöförlerine baskı yapıp betonu çabuk götürmeleri için tehdit ediyor, problemleri biz hallederiz korkmayın basın gaza diyorlar. Yoksa hepsi manyak mı bu şöförlerin ki ??
-
14 Aralık 2017, 09:15
aquarist4 adlı üyeden alıntı
Turizm Bakanlığına bağlı bir otelde çalışıyorum. Çift olarak gelenlere evlilik cüzdanı sorma gibi bir hakkım yok. Yaşların 18 ve üstü olması, yanlarında geçerli birer kimlik olması durumunda herkes benim için misafirdir.
Gelen misafirler karşılanır, kimlikler alınıp kontrol edilir, gerekli formlar doldurulup imzalar alınır, ücret tahsil edilir, misafirler odalarına gönderildikten sonra doldurulmuş formlar bilgisayardaki programa işlenir ve Emniyete Bağlı Kimlik Bildirme sistemine anlık bildirimi yapılır. Buraya kadar bir sorun yok değil mi? Sorun burdan sonra başlıyor. Misafirlerin çıkışı sırasında dışarıda gezen sivil ahlak polisi olaya el koyar, bayanı alır, resepsiyonda görevli personeli de alır "senlik bir şey yok, işlemlerini yapmışsın" der. Fakat savcı resepsiyonda çalışan personelin alıkonulmasını, ifadesinin alınmasını ister. İfade, üst arama, doktor raporu, sabah adliyede Hakim karşısına çıkarılma faslı başlar.
İsnat edilen suç ve bireylerin savcının yazısındaki yerleşkeleri şu şekildedir: Dışarıdan beraberce el ele - kol kola gelen erkek "TANIK", bayan "MAĞDURE", resepsiyon görevlisi ve otel işletmecisi "SANIK". Resepsiyon görevlisi ve işletmeci için isnat edilen suç "Fuhuşa yer temin etme ve yataklık".
Artık giriş öncesi insanları sorgulamaya başladık, otele almıyoruz, telefonla rezervasyon alırken bile gelen kişilerin durumlarını irdeleyen sorular sormaya başladık. Otel gibi geçici konaklama yerleri, yaptıkları anlık bildirimlerle, aranması olan, kaçak olan bir çok kişinin emniyetçe bulunmasını sağlar. Fakat bu ve bunun gibi uygulamalarla bu şahıslar kimlerinin sorgulanmayacağı, takip yapılamayan yerleşkelere yönlendiriliyorlar.
Ne diyelim? "Padişahım çok yaşa"...
Ciddi olamazsın. Gerçekten böyle bir şey mi var? O zaman benim kiracı eve birini getirse beni hücre evi kurmaktan içeri alacaklar desene!
-
14 Aralık 2017, 09:18
Mümkün evet, dikkatli olun
-
15 Aralık 2017, 17:15
Kanım dondu bu başlığa atılan mesajlardan. Cinayet, yobazlık, gericilik, islamofaşizm her şey var. Malesef 15 senenin sonucu budur bu pisliklere engel olabilseydik bir sürü pırıl pırıl insan toprak altında olmak yerine bugün hayatta olacaktı. Vicdanım sızlıyor
-
15 Aralık 2017, 19:37
Kimse mutlak iyi, kimse mutlak kotu degildir.
-
15 Aralık 2017, 22:07
"Sadece bir iyi vardır, bilgi; ve sadece bir kötü vardır, cehalet."
-
15 Aralık 2017, 22:48
bi de çirkin var.
-
15 Aralık 2017, 23:02
Bilgi iyinin elinde iyi, kötünün elinde kötü sonuçlar doğurur. İnsanın niyeti kötü olunca bilgiyi kendi amacına alet etmeyi iyi becerir...
Yiğit Bulut hepimizden iyi ekonomi biliyor. Ama karaktersiz, yalancı ve satın alınabilir olmak sonuçları değiştiriyor... Keşke sayıları daha az olsaydı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)