caddeadami nın motosikleti kapandı / chopper / yağmurluk kışlık çadır motosiklet
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Son fotodasanki yamuk duruyor gibi ama.Yinde elinize sağlık,hızlanınca nasıl oluyor denge ?
-
Uğraşmışsınız emeğinize saygı ancak bu ne Allahını seversen. Yanlar komple açık, kışlık mont giy daha iyi. Trafik polisi çevirse söktürür bunları.
-
Rüzgarlı havada çok sorun yaşarsın emeğinize sağlık ama bi yağmurluk alsan daha kolay ve pratik olurdu
-
“Caddeadaminin motosikleti kapandi” nasıl bi egodur?
De ki : “motosikletimin uzerini kapattim”
O ne demek yani? Sanki tanınan bi adamsın eline emeğine sağlık o başka bi mevzu.
-
Elinize sağlık da naptınız siz hacı?Biraz rüzgar olsa o yelkenle kendinizi çatılarda spidermancılık oynarken bulursunuz.Bence bi tane de pilavcı arabası yapın üstüne takın.Bi yağmurluk 100 TL zaten.
-
Motorun karşısına geçip bakınca gerçekten zevk alıyormusun??
Motosiklet katilisin yeminle.
-
Ukalalığa lüzum yok. Kimse kimseden icazet almak zorunda değil, yallah Arabistan'a derler adama.
Rüzgarda vs sıkıntı yaşanabilir ve kaldı ki polis aracı bağlayabilir. Üzerinde ağır değişiklik var.
Arkadaların da dediği üzere kışlık bir mont, don ve yağmurluk çok daha etkili bir çözüm olacaktır.
-
Bir kaç hafta önce benzer bir motor yanımda geçti diye burada yazmıştım. aynı motor muydu araba.
İlginç bir tasarım olmuş. Motor biraz golf arabasına dönmüş sanki.
-
13 Aralık 2017, 14:19
Bizim milletimizde zerre kadar estetik yok.
Sehirlerimizde, mimarimizde, çevremizde, her şeyimiz sakat.
-
13 Aralık 2017, 14:46
rüzgarı arkadan alırsanız km de 0 kuruşu yakalar trafikte de herkes fark eder tam tasarımın dibi çok beğendik
-
13 Aralık 2017, 14:55
Kardeş malzemeler benden olsun bana da bir yelkenli yapın 😀
-
13 Aralık 2017, 15:00
Şekline ve tasarımına bir şey demeyeceğim orası sizin zevkinize kalmış.
Ama sizi uyarmam gerek. Yaptığınız bu değişiklik sizi tehlikeye atar. Şiddetli rüzgarlarda denge kaybı yaşarsınız, yoğun yağmurda önünüzü göremezsiniz ve kaza yaparsiniz.
Bence bunları sökün, kaliteli bir alt-üst yağmurluk alın kendinize çok daha mantıklı bir hareket olur.
Ayrıca topcaseye bile ceza yazan polisler buna hayli hayli ceza yazarlar, uyarmadı demeyin.
-
13 Aralık 2017, 16:52
başlıktan motosikleti park halinde koruyacak çadırlardan yaptığınızı sandım. hatta 4. resme kadar da öyle sanıyordum. Bence o tür bir şeye çevirmeniz daha iyi olur.
sanırım şundan ilham aldınız ama motora pek uymamış, sizin güvenliğinizi tehlikeye atar:
buna çevirin bence:
-
13 Aralık 2017, 17:37
Arkayı kapatan branda yırtılır zamanla.Daha küçük, daha pratik birşey güzel olabilir.Yağmurda görüş kapanır muhtemelen..
-
13 Aralık 2017, 17:47
Denge açısından da motorun anasını ağlatır byle viraja nasıl giriyon meraj ettim
-
13 Aralık 2017, 17:49
Abi bu nasıl bir kafa
-
13 Aralık 2017, 17:57
Konuyu açan arkadaşa çok negatif yorum yapmayın bu yüzden uyarı cezası alabilirsiniz. Ben aldım ordan biliyorum.
-
13 Aralık 2017, 18:12
abi kusura bakma ama su resimdeki gibi bisi yapsan daha makbule gecermis.
-
13 Aralık 2017, 18:34
Abartmayın siz de varya yerin dibine sokmuşsunuz... 4 parça kaynak ile motora sabitlenmiş, sorun yaşarsa zaten 5 dakikada keser çıkartır.
Yagmur yagarsa brandayı çeker 30-40 km hızda istediği yere gider o kadar çok savrulmaz.
Yağmur yokken de brandaları söker hem kaza falan yapsa motor çok zarar görmez yan yatmaz vs )))
Trafikte görünürlüğü de artmıştır :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler