caddeadami nın motosikleti kapandı / chopper / yağmurluk kışlık çadır motosiklet
Reklamlar
-
13 Aralık 2017, 18:53
Oldumu bu dersen ben olmamış derim.
Hem güvenlik konusu dıkıntılı hemde o şekilde yol gidemezsin.
Sana en iyi çözüm olarak şunları tavsiye ederim. Öncelikle kask yoksa kask al, yagmurluk al balıkcı, av bayii ve inşaat malzemesi satan yerden al hem kaliteli hem ucuz, Üstünü de kalın giyin üşütme, bere, eldiven ve su gecirmez bot çizme tarzı biseyler al.
Beni yanlış anlama ben seni düşünüyorum ve bizde kış aylarında motor kullanıyoruz.
Reklamlar
-
13 Aralık 2017, 19:12
-
13 Aralık 2017, 20:47
markalar neden bunu seri üretmiyorki, sonuçta herkes motora zevk için binmiyor
-
13 Aralık 2017, 20:53
projeyi 5. fotoya kadar ben de destekledim
aslında iyi çalışma ama sert hatlı düz yüzeyler rüzgar etkisine karşı sert tepkiler verir.
bu itibarla özellikle ön kısmın yuvarlatılması gerekiyor.
tabii bu imalatı 2-3 kat zorlaştırıyor.
-
14 Aralık 2017, 00:26
Mamba09 adlı üyeden alıntı
“Caddeadaminin motosikleti kapandi” nasıl bi egodur?
De ki : “motosikletimin uzerini kapattim”
O ne demek yani? Sanki tanınan bi adamsın
eline emeğine sağlık o başka bi mevzu.
La bu afganlının her konusu böyle.. O değilde akşam x9un ön boşluğuna poşet koydum rüzgar vurunca motoru salladı 120nin üzerine çıkınca kaza yapacaktım bunu nasıl süreceksiniz siz..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
14 Aralık 2017, 11:31
patika sever olarak, anlam veremedim. kafayı otomobil(kafes)e mi taktın
giy yağmurluğunu
iyidileklerimle
-
14 Aralık 2017, 12:29
Arkadaşlar detaylı anlatım için video hazırladım izlemek isteyenler izleyebilir
https://youtu.be/Rv_6bAH3U50
-
14 Aralık 2017, 12:32
Bunla uğraşmadan önce keşke bir bilene veya en azından bu foruma sorsaydınız. Bir kere böyle bir şeyi hangi amaçla yaptınız? yağmur ve rüzgardan korunmak için değil mi? Teori mantıklı motosikletin üzerini örtmek belki bir çözüm; ancak uygulamanız bu amaç için son derece yetersiz. Şiddetli yağmur rüzgarla birlikte gelir ama sizin yanlar komple açık yani ha üstten yağmış ha yandan yemişsiniz sırılsıklam olacağınız garanti, kullandığınız malzeme su tutmaz birşey değil sileceğiniz de yok, dolayısıyla yağmurda önünüzü de göremezsiniz. Vida ile sabitlediğiniz bu aparatın pratik olarak sök-tak yapmayacağınızı ve yağmur yağmasa dahi bu şekilde kullanacağınızı varsayarsak olası ekip çevirmelerinde başınıza büyük dert almanız da kaçınılmaz. İyisi mi bunu biz görmemiş olalım siz de yapmamış olun. Alt üst yağmurluğunuzu giyin kaskınıza pinlock takın ve yağmurun keyfini çıkarın. Bu da size komik bir hatıra olarak kalsın. Belki biraz modifiye ekleme ile kapalı garaj haline getirebilirsiniz daha faydalı olur.
-
14 Aralık 2017, 12:32
Rüzgar yiyince paraşüt etkisi yapabilir. Ayrıca kaza anında o demirler (sakın yanlış anlama) bir yerine batabilir.
Denedin tamam güzel yapabiliyormuşsun fakat bu şekilde trafiğe çıkmanı tavsiye etmem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler