Utku Cihan Kantar - Çekiliş Bilgilendirmesi
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba,
Bazılarınızın bildiği üzere, forumdan arkadaşların da destekleri ve yönlendirmeleri sayesinde girdiğim motosiklet sektöründe, bu ortamın bana desteği çok oldu. Bende bu desteği ulaşabildiğim kadar insana bütçem dahilinde geri döndürebilmek adına bu başlığı açıyorum. Severek takip ettiğim Utku Cihan Kantar kardeşimizin bir youtube kanalı var, bilenleriniz vardır. Onunla yaptığımız güzel görüşme neticesinde camiaya bir desteğimizin olmasını istedik ve ekipman dağıtımına karar verdik.
Detayları aşağıdaki video üzerinden takip edebilirsiniz. Başlığı açma amacım bana çok şey katan bu forumun ve üyelerinin de ihtiyaç sahibi olanlarının bu çekilişe katılması. Gönül ister ki herkese dağıtalım ancak gücümüz bu doğrultuda oldu, umarım ileride daha güzel ürünleri dağıtabilme gücüne erişiriz.
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Bu post dediği hangi post çekilişle ilgili bir post bulamadım. Pantolon çıksa fena olmazdı
-
akindir adlı üyeden alıntı
Bu post dediği hangi post çekilişle ilgili bir post bulamadım. Pantolon çıksa fena olmazdı
Merhaba, videodaki açıklama kısmında herşey yazıyor
-
onu takip et, bunu takip et, 5 arkadaşını etiketle, tcyi kısa mesajla yolla, bana gelmez bu çekiliş işleri
-
çekilişe katılacam ihtiyacım var çıksa ilaç gibi gelir
-
-
melesef katılamadım instegram hesabım yok benim :(
-
j700 adlı üyeden alıntı
melesef katılamadım instegram hesabım yok benim :(
Açma şansınız yok mudur ? Dediğim gibi herhangi 5 kişiyi etiketleseniz de kabul sayarız.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Açma şansınız yok mudur ? Dediğim gibi herhangi 5 kişiyi etiketleseniz de kabul sayarız.
açarım açmasınada daha önce hiç integram kullanamdım arkadaş nasıl ekleyecem kimi ekleyecem hiç bilmiyorum ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
facebook olmaz mı
-
10 Aralık 2017, 20:26
2 dakikanı almaz be hocam, takip ediceğiniz 2 kişi, etiketleyeceğiniz kişinin önemi yok isterseniz Adriana Limayı etiketleyin
Maksat daha çok kişi haberdar olsun. Facebook'a, İnstagram'a para vermeyelim para içerde kalsın, onun yerine o parayla ekipman dağıtalım diye böyle yaptık. Keşke kaynaklar sınırsız olsada herkese direk versek
İyilik yapılmak isteniyorsa, reklam kovalanmamalı diye düşünüyorum. Dışarıda kasksız gezdiği görülen yaşlı amcalar vs. var ufak tefek bir motorla genelde. Direk yolda durdurup onlara verilebilir. Ha amaç hem reklam, hem iyilikse, videodaki gibi çok da fazla duyar kasılmamalı bence.
"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both." Benjamin Franklin
-
10 Aralık 2017, 20:37
Instagram ve youtube hesap isimlerim farkli problem cikmaz umarim
-
10 Aralık 2017, 20:41
j700 adlı üyeden alıntı
açarım açmasınada daha önce hiç integram kullanamdım arkadaş nasıl ekleyecem kimi ekleyecem hiç bilmiyorum ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
facebook olmaz mı
Sizin için zor olacak bu durum, ben sizi nickinizle çekiliş havuzuna atıyorum, bol şans dilerim
-
10 Aralık 2017, 20:45
Sizin için zor olacak bu durum, ben sizi nickinizle çekiliş havuzuna atıyorum, bol şans dilerim
teşekkürler ama diğer insanların hakkını yemiş olmayalım bu şekilde
-
10 Aralık 2017, 20:49
acestor adlı üyeden alıntı
İyilik yapılmak isteniyorsa, reklam kovalanmamalı diye düşünüyorum. Dışarıda kasksız gezdiği görülen yaşlı amcalar vs. var ufak tefek bir motorla genelde. Direk yolda durdurup onlara verilebilir. Ha amaç hem reklam, hem iyilikse, videodaki gibi çok da fazla duyar kasılmamalı bence.
Hocam bu hem işlerimize katkı, hem de iyilik. Dediğim gibi total meblaya bakıldığında biz çok daha fazla kişiye de görünebilirdik sanal reklamlarda ama biz bunu seçtik. Ben iyi niyetli olduğunuzun farkındayım ancak duyar kasma gibi bir durum yok. Günümüz şartlarında 2 sayfa beğenip, 5 arkadaş etiketleyerek paylaşmak çok zor bir şey değil, bunun yapılma sebebi de çekilişin daha geniş çapta olmasının istenmesi. Siz beğenmiyor olabilirsiniz elbette, buda saygı duyduğumuz bir durum
-
10 Aralık 2017, 20:54
mission completed
-
10 Aralık 2017, 20:56
hocam elimde google adwors reklam kuponu vardı 100 tl lik ama bir türlü bulamıyorum bulursam size vereceğim
-
10 Aralık 2017, 21:00
j700 adlı üyeden alıntı
hocam elimde google adwors reklam kuponu vardı 100 tl lik ama bir türlü bulamıyorum bulursam size vereceğim
Böyle bir şeyi düşünmeniz yeterli gerisi mühim değil. Ben sizi dahil ettim, şartlar eşit hak yeme bir gibi bir durum yok içiniz rahat olsun.
-
10 Aralık 2017, 21:15
Benim de youtube adım ile ınstagram adım farklı ,nasıl yapacaığım ?
-
10 Aralık 2017, 21:24
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Benim de youtube adım ile ınstagram adım farklı ,nasıl yapacaığım ?
İnstagram etiketi sırasında belirtirseniz dikkate alırız, yarın Utku ile görüşürüm bu konuyu hata olmaması adına.
-
10 Aralık 2017, 21:29
1 2 çekiliş yap takipçi zaten yüzbini buluyor. Bizim hediye olsunda, beleş olsunda ya çıkarsa tribiyle herşeye atlayan yurdum insanımız bol olduğu için. Takipçi sıkıntısı çekmezsiniz.
Harici, genç insanlar girişimleri güzel.Eğlensinler ona karşı değilim. Arada bir iki hediyede kimsesiz çocuklara yardım yapın. Gidin esirgeme yurtlarına oyuncak götürün. Eğer amaç hayır işlemekse eyw, yok ön kaldıran ergenleri popüler etmekse ııh
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)