Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

MOTOR TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM..

REKLAM ALANI
    ahmetakgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift MİNÖR
    şu gereksiz yorum yapanlar yapmasın lütfen. Ciddi bi soru soruyoruz alaya alip ayni yorumu kopyalayip atiyosunuz .

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

Alıntı EUOGLU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mh minor edeğilde drifte bindim 6 bin devirden sonra acayip bir titreme var daha dün bir arkadaşın km telini değiştirdik 3. kez koparışı zincire baktığı halde kalitesiz olduğu için zincir dişli çarpıldı yamuldu hafiften onu iyi bir zincir sipariş ettik birde arka kampana felaket.... hiç eski japon arabası sürdünmü bilmem ama onlar tren gibidir durmaz ya hah buda o kamyon freni gibi çok zor tutuyor hissiz ve çabuk bitirdi 10 bin km de buji gitti 10 bin km de şu arada rölenti tutmuyor soğuklar sebebiyle rks sürmedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

sattığım motor discover 125 st yi öneririm 80 den sonra acayip bir titreşim var benzin göstergesi kafasına göre takılıyor onun harici düştünmü kaldır devam et tadında bir motor torku çok güzeldi yazın tek teker yaparken çok keyif veriyordu ön freni ve kampanası kesinlikle mh driftten daha iyidir parça olarakta benzer yerlerde yakıtı baya bay baya az ama contaları dandik 2.el alırken yağ kaçaklarına dikkat et. birde gece sürmen tavsiye edilmez discover ile kısalar çok aşağıyı uzunlar çok yukarıyı gösteriyor ve fazla dağıtıyor
    mh minör den başka alabilcegim MOTOR yokli bi rks var onun hakkında da kimse yorum yapmiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hadur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150S
    başta beni biraz sinirlendirdi ama RKS eyidir eyi... 150 lik le başladım, tavsiye ederim.

ama yeni başlayacaksan sıfır alma, satışta %30 kayıp oluşuyor, 2inci el temiz, ucuzunu bul derim.
    rksciler burda http://www.motosiklet.net/forum/moto...-150-s-35.html
    4 Teker bedeni, 2 Teker ruhu taşır_

LiseliMotorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SPORT
    bende Rks Titanic 150-s var pek fotojenik aletler değildir ama karşına aldığında emin ol pişman olmazsın çok güzel motorlar torku çok iyi ama benimki tekere gelmiyor öyle bi sorunu var kafası çok ağır :D

Motosikleti
    pulsar rs 200
    o paraya yazık edersin 2.el bir honda win go felan bak bence. Yaza biraz daha biriktirir üstüne koyar başka bişey alırsın. 2.el discover 125 st alacaksan da contalarında kronik sorun var yüksek devirde yağ kaçırıyor sağından solundan ben bir kere yolda kalıyordum. YBR niye alamıcan anlamadım 2.el 4.5 5 liraya 2012 2013 ybr çok var.

ahmetakgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift MİNÖR
    Alıntı akindir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o paraya yazık edersin 2.el bir honda win go felan bak bence. Yaza biraz daha biriktirir üstüne koyar başka bişey alırsın. 2.el discover 125 st alacaksan da contalarında kronik sorun var yüksek devirde yağ kaçırıyor sağından solundan ben bir kere yolda kalıyordum. YBR niye alamıcan anlamadım 2.el 4.5 5 liraya 2012 2013 ybr çok var.
    2. ele okadar para veremem , 2012 2013 kasalar pek hoşuma gitmiyor döküntü gibi duruyor

bu arada 150lik alamam çünkü ehliyet 125cc ye yetiyor..

Motosikleti
    Honda CBF 150
    motor öyle seçilmez hocam.
    çok yorgunum, yazamıcam. senden önce açılmış en az 5000 başlık var bu konuda. google gir arat.

haa, sıfır çinliye o parayı verme.
    lastikti, bakımdı, servisti derken ikinci el temiz japon parası eder.
    2. el cbf 150 alacan binecen.
    olmadı 2. el bir ybr 125

bunca tecrübeme rağmen çinliyle savaşıyorum dersem yeridir.
    2500 e aldım, kuba strike. kötü mü? hayır aslanlar gibi ama dikkatli olmak lazım.
    ortalama bir gezide 100-300km arası yol yapmayı seviyorum.
    bakarsan bağ olur hesabı. ama sen henüz ustalarla tanışmamışsın sanırım.
    cbf al cbf..
    Bmw F650, Bmw R1150GS, Hyanax100, MCX150 Roadracer, Honda CBF 150

Motosikleti
    ......
    Kardeşim illaki commuter olsun gibi bir duşuncen yoksa,crypton T115 öneririm,arkana bakmadan,sorunsuz kullanirsin.

T115 lerin duşuk km olanlari var 4.250 4.500 veya 2015 T110 lari var 3500-4000arasi.

Alternatif,Tvs neo cub modelide var 8hp. onun sifirinida alabilirsin.

Karar senin para senin,hadi rast gelsin.

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    Honda cb125e bi araştır, 2.el düşük kmde bütçene uygun bulabilirsin. 2 yıl kullandım. 80den sonra titreşim olur ama çin hindistan kadar çok olmaz. Beni hiç üzmedi. 17bin km kullandım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)