150CC Motosiklet ile İLK defa teker yapmak
Reklamlar
-
11 Aralık 2017, 16:32
Ee ne oldu sonuçlar ne durumda ?
Reklamlar
-
11 Aralık 2017, 16:42
Motor iyi mi?
-
11 Aralık 2017, 16:52
Motoru tekere kaldırmak;
Spor desen değil,
sürüş tekniği desen değil,
Arazi sürüş tekniği desen değil,
Normal bir sürücünün yapacağı şey desen hiç değil...
Kesinlikle akademik seviyede incelenmesi gereken bir kriminal konudur
-
11 Aralık 2017, 17:14
BLUERAY adlı üyeden alıntı
Motoru tekere kaldırmak;
Spor desen değil,
sürüş tekniği desen değil,
Arazi sürüş tekniği desen değil,
Normal bir sürücünün yapacağı şey desen hiç değil...
Kesinlikle akademik seviyede incelenmesi gereken bir kriminal konudur
arazi sürüş tekniğidir.
Spordur.
Motor hakimiyetini ilerletir.
Gaz dozajlamada ustalaştırır.
Adrenalindir. vs.. uzar gider.
-
11 Aralık 2017, 17:28
-
11 Aralık 2017, 20:18
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Ee ne oldu sonuçlar ne durumda ?
Abiler motor iyi ancak tek sorun tekeri en fazla 5sn kaldırabilmişimdir son devire getiriyorum motorun önü kalkmıyor gücü yetmiyor 1. viteste 10 la falan giderken :D önü çok ağır be :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
emremm adlı üyeden alıntı
Motor iyi mi?
motor iyi bi sıkıntı çıkmadıda teker yapamadım çankırıda oturan varsa bana öğretsin kalkmıyor aletin önü :D 5 6 cm en fazla kalkıyor
-
11 Aralık 2017, 20:22
LiseliMotorc adlı üyeden alıntı
Abiler motor iyi ancak tek sorun tekeri en fazla 5sn kaldırabilmişimdir son devire getiriyorum motorun önü kalkmıyor gücü yetmiyor 1. viteste 10 la falan giderken :D önü çok ağır be :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
motor iyi bi sıkıntı çıkmadıda teker yapamadım çankırıda oturan varsa bana öğretsin kalkmıyor aletin önü :D 5 6 cm en fazla kalkıyor
Oturabildiğin kadar arkaya otur.Debriyajı çat diye bırak yavaş yavaş bırakmak yerine.Ayrıca sabit dururken de deneyebilirsin ama düşürme ihtimalın daha fazla.
-
11 Aralık 2017, 20:36
-
11 Aralık 2017, 20:38
Ses sistemini sök demedik mi?
-
11 Aralık 2017, 20:50
İlk Motosikletim olan RTR 150 m de, 1. viteste durduğu yerde 7-8k devir verip birden debriyajı bırakmıştım. Motor birden altımdan kaçıp yere dik açıda kalkıvermişti. Boyum uzun olduğundan debriyaja basıp tekrar geri indirebilmiştim bir yere çarpmadan. O günden sonra daha da denemedim
-
11 Aralık 2017, 21:03
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Oturabildiğin kadar arkaya otur.Debriyajı çat diye bırak yavaş yavaş bırakmak yerine.Ayrıca sabit dururken de deneyebilirsin ama düşürme ihtimalın daha fazla.
denedim hocam ayakta bile denedim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
wing41 adlı üyeden alıntı
İlk Motosikletim olan RTR 150 m de, 1. viteste durduğu yerde 7-8k devir verip birden debriyajı bırakmıştım. Motor birden altımdan kaçıp yere dik açıda kalkıvermişti. Boyum uzun olduğundan debriyaja basıp tekrar geri indirebilmiştim bir yere çarpmadan. O günden sonra daha da denemedim
allah korumuş :D
-
11 Aralık 2017, 22:52
Bugün mh drıftte teker denedım ark motoru 4 bınde devirde kafama geçiriyordum bunedır yahu
-
12 Aralık 2017, 01:49
-
12 Aralık 2017, 02:04
Motorda ilk tekerim istemeden olmuştu. Artçımı yavaşça motordan indirmek durumunda bırakmıştım o gün bu gündür teker işlerine girmem. Eve gidince bide babadan bi dünya azar işitmiştim.
-
12 Aralık 2017, 02:21
matrax33 adlı üyeden alıntı
arazi sürüş tekniğidir.
Spordur.
Motor hakimiyetini ilerletir.
Gaz dozajlamada ustalaştırır.
Adrenalindir. vs.. uzar gider.
Bir genç 150 cc de teker yapmaya başlar, zamanla işi iyice kavrar. Sonra 250 cc de teker yapar artık iyice ustalaşmıştır. Gel zaman git zaman 600 lük 1000 lik derken Aksam haberlerine konu olur. Tek teker giderken kaza yapan genç feci şekilde öldü... tek teker Arifin fotoğrafı hala duruyor.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
12 Aralık 2017, 13:14
54RR adlı üyeden alıntı
Bir genç 150 cc de teker yapmaya başlar, zamanla işi iyice kavrar. Sonra 250 cc de teker yapar artık iyice ustalaşmıştır. Gel zaman git zaman 600 lük 1000 lik derken Aksam haberlerine konu olur. Tek teker giderken kaza yapan genç feci şekilde öldü... tek teker Arifin fotoğrafı hala duruyor.
Allah korusun hocam kimsenin sonu arif abi gibi olmasın.
-
12 Aralık 2017, 16:54
Kendinize acımıyorsanız motosiklete acıyın. Motorun neredeyse tüm mekanik aksamını (arka salıncak, disliler, zincir, motor kulakları, sübaplar, egzantirik zinciri vs.) zorluyorsunuz. Yapmayın...
-
12 Aralık 2017, 21:46
Tek yapman gereken arka yolcu ayaklıklarına basarak almanız.
Bende yokuş yukarı baya gidebiliyorum ama düzlükde devir bittiyor motor inoyor.Arkadaş benim motorla önce 1.vitesde ardından 2.ye atıp arka yolcu basamaklarına basıp mermi olmasa da gidiyor baya.
Sizde 2 seçeneğiniz var ya arka dişli büyüyecek yada arka basamaklara basıcanız.
Haydi geçmiş olsun.
-
12 Aralık 2017, 23:15
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Tek yapman gereken arka yolcu ayaklıklarına basarak almanız.
Bende yokuş yukarı baya gidebiliyorum ama düzlükde devir bittiyor motor inoyor.Arkadaş benim motorla önce 1.vitesde ardından 2.ye atıp arka yolcu basamaklarına basıp mermi olmasa da gidiyor baya.
Sizde 2 seçeneğiniz var ya arka dişli büyüyecek yada arka basamaklara basıcanız.
Haydi geçmiş olsun.
Saolun hocam deneyecem bu yolcu basamaklarını
-
13 Aralık 2017, 02:25
Allah korusun hocam kimsenin sonu arif abi gibi olmasın.
Iste bu yüzden yazdım bunu, teker yapmak isteyen arkadaş okurda belki vazgeçer.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)