Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kurs için tavsiyeler ? ?

REKLAM ALANI
    kapişş_çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    karar aşaması ? :)
    abiler ablalar
    hani eğitim şart diyoruz ya.(ben de aynı fikirdeyim.) peki bu kursları alabileceğim ve gerçekten güzel bir eğitim veren bir yer biliyor musunuz? bari orda biraz daha refleks,tecrübe vs.+vb. kazanayım diyorum. en azından motor alınca ( tabi alabilirsem) trafiğe çıkmak için extra vakit harcamiim diyorum. zaten motoru alıncaya kadar yeterince boş vaktim var. neyse ben yine lafı uzattım. özür diliyorum ve önerilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    sitede gelisim sürücü kursu var onlarla irtibata geç istersen ehliyet için...

kapişş_çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    karar aşaması ? :)
    ehliyetim var zaten ama ben kendimi trafiğe çıkmak için yeterince iyi görmüyorum. yani bu halimle trafiğe çıkarım ama kontrol olarak neler yapabileceğimi kestiremem. böyle trafiğe çıksam kaç gün yaşarım allah bilir

benim demek istediğim ek olarak bir kurs. bi yerlerde duymuştum honda nın falan böyle yerleri varmış galiba. ama bi daha bulamadım o bilgiyi yazan yeri.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Honda'nın, BMW Rider Academy'nin böyle sürüş programları var, ve artık Gelişim'de ileri sürüş teknikleri eğitimi veriyor.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler