ARKADAŞALR Merhaba 2005 ve 2008 model yamaha mt-03 15 km ve kawasaki er-6n 25 km var iş görür mü bu motorlar biraz yaşlarını almışlar sice alınır mı ? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...
ARKADAŞALR Merhaba 2005 ve 2008 model yamaha mt-03 15 km ve kawasaki er-6n 25 km var iş görür mü bu motorlar biraz yaşlarını almışlar sice alınır mı ? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...
alınır alınır da acaba o motorlar 15.000 ve 25.000 km'deler mi? Uzun süre depoda kalan ve günlük kullanılmayan 2014 cbr250'im bile 14.000 km de şuan.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
mt-03 ün motoru 660cc olmasa tadından yenmezdi. 650den sonra vergi artıyor. güzel motosiklet
ben öğrenci kafasıyla düşününce 20 liranın hesabını yapıyorum ondan oldu. haklısın.
kara verirsem servesi sokucam zaten... bazi insanlar var heves edip alıyor sonra kullanmıyor onlardan olabilirler... :D ama 10 senelik motorlar markaları iyi ama kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
mt03 banada daha yatkın geliyor 10 yaşına olması uzun yolda sıkıntı yapar mı ?
Ben almam. Klasik değeri olmayan eski motorla işim olmaz. İlla alacağım dersen ER-6N'i al. Öbürü elinde patlar, son sahibi olursun. Bunlara vereceğim paraya yeni 250 cc al. O söylediğin kilometre değerlerine de inanma. 125 cc scooter ile 15 ayda 8000 km yaptım, %90'ı şehir içinde.
İkisinde girme diyorsunuz. 15 binlira gibi bütçem var ne önerirsiniz?
er6^^
Ben olsam tercihimi Er-6n den yana kullanırdım
ikisinide boşverç hornet 600 al o paralara bulabilirsen temizini yıllarca kullanabilirsin.
mt03 cücük kadar motor. Şehir içinde çok torklu eğlenceli motosiklet istiyorsan mt03 al.
Diğer herşey için Er6 iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)