Yıl sonu 0 km motorsiklet almak
Reklamlar
-
17 Aralık 2017, 21:09
carter17 adlı üyeden alıntı
Asla teker denemedim, denemeyi de asla düşünmem, korktuğumdan da değil, gereksiz bir olay olduğu için. Motosikletin üretim amacı ulaşım aracıdır, bu benim içinde tüm motosikletçiler içinde böyle olmalıdır, çok adrenalin istiyorsam, gider bungeejumping yaparım, yamaç paraşütü yaparım, rafting yaparım ya da başka adrenalin sporlarını yaparım. Çünkü bu sporlarda sadece kendi canımı riske atıyorum, başkalarının değil. Ha gider tek tekeri profildeki gibi yolda değilde, trafiğe kapalı pistte yaparsın sorun yok, gerçi orası da eminim trafiğe kapalıdır ama; spor amaçlı yapılacak yerlerde istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Trafiğe kapalı diye, yaya'ya da kapalı değildir herhalde.
Lütfen şu; "herkes teker yapıyor", "hocam arkadaşta konuşuyor, ona bir şey demiyorsunuz", "ama önce o yaptı", "onu görmüyorsunuz beni görüyorsunuz" kafasından çıkalım artık.
Hayırlı günler, hayırlı satışlar.
Fotoğraftaki yer trafiğe kapalı bir alan ve ben oradayken bir Allah'ın kulu yoktu. Duyar kasacağım diye iftira boyutuna varan konuşmalar yapma.
Motosiklet sana göre bir ulaşım aracıdır, cross'cuya göre adrenalin aracıdır, kenan sofuoğlu'na göre spordur, sarı çizmeli mehmet ağaya göre ekmek parasıdır. Sen yalnızca ulaşım aracı olarak kullanıyorsun diye başkasının motosiklet ile uygun şartlarda adrenalin aramasını gereksiz bulman gereksiz... Rafting de yapıyorum ama virajdaki adrenalini raftingden almıyorum?..
Neyse, söylemek istediğime geri dönecek olursam, orada ifade etmek istediğimi piyasayı biraz gezen, biraz satıcılar ile muhattap olanlar anladı bence... Yoksa motosikleti sadece ulaşım aracı olarak kullananları tenzih ettiğimi yazmaya gerek bile duymadım. Kaldı ki yukarıda da yazdığım gibi ben bilmiyor muydum "pimpirikliyim" diyen adama cillop gibi fotoğraf göstermesini de sen oradan "umarım o motor bu motor değildir" diyerek atladın... Ya da alacak adam görmedi mi bunu, bir sen mi akıllı çıktın da konuştun?
Neyse... Daha fazla tartışmayacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler