Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aniden önüne çıkan bebek arabasına çarpan motorcu

REKLAM ALANI
    blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    o pozisyonda bu kadını bu dikkatsizlikle tır da çığnayabilirdi.
    ucuz atlatmışlar.

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    Hayret kavga gurultu olmamis.gecmis olsun iki tarafa da

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    epey önce izlemiştim bunu yalnız en çok takıldığım adamın motorcuya gelip agresifce git kadından özür dile demesi. Motorcuda garibim vur ensesine al lokmayı bir tip böyle çok ezerler bu çocuğu. kadın dua etsin motor hafif dokundurdu, bu kafayla o bebeğin üstünden tır geçer.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Fazla hızlı değilmiş. Yoksa kötü olurdu. Yola her şey çıkabilir. Çocuk terbiyeli biriymiş. Gidip kadından özür dilemiş, bir şey varmı sormuş. Apaçi biri olsaydı bir de "Bura yol apla!.. Bura yol!.." diye kadına bağırırdı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Şöyle akıl vermeye çalışıp , kendini üstün görme çabasına giren insanlara uyuz oluyorum. Lafım torbacı eşofmanı giyen abimize
    pea bunu beğendi.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle akıl vermeye çalışıp , kendini üstün görme çabasına giren insanlara uyuz oluyorum. Lafım torbacı eşofmanı giyen abimize
    Onlar heryerde...
    Bana 16 yaşında ehliyetsiz çocuk arabayla çarptı, ışık ihlali yaptı ve dönülmez işareti olan yerden döndü ve sonuç kaza.
    Neyse polis çağırcam bu eşofmanlı abiler bana muhalefet oldu kavga gürültü derken çocuk yoluna gitti biz adamlarla karakolluk. ne kadar saçma ama değilmi.

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Sokaktakiler tamam yardım edin anlarımda trafik polisinin işini de yapmaya kalkmayın, madem suçlu aranacak o zaman trafik polisi çağırırsınız gerekli işlemler yapılır. Meseleyi görmeyen bilmeyen gelip motorcuyu suçluyor böyle bişiy var mı.

Sözlüklerde, bilimum sosyal medya platformlarında motosiklet sürücülerine varıyla, yoğuyla söven beyfendileri, hanfendileri bu videodaki gibi beyfendi kardeşlerimiz için de duyar kasarken görmek isterdik. İkiyüzlülüklerini suratlarına vurmak için ideal video. Hanımefendi de, sürücü de her şeyin farkında, ne mutlu ki bir şey olmamış.

Her iki taraf ta kazanın nasıl olduğunu çok iyi biliyor. Fakat çevredekiler çocuga çarptın suclaması yapınca film kopabilirdi. Kadın da kötü bişey demiyor ve hatasınıda anlamış zaten, motorcuya hiç kızmıyor bile. Ah şu insanlardaki motosiklet sürücüsü haksızdır mantığını bir üzerinden atsa.
    Bence motorcu sakin kalmak ile olacak kazayı değilde cinayeti önlemiş.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ulan aynısı bugün başıma geldi. kadin iki arabanin arasından zırt diye çıkınca nerdeyse çarpıyordum bebek arabasına.

çok kötü bir his.

Kadının hatası tamam ama çocuk yine iyisini yapmış gidip özür dilemiş uzatmamış.

Fakat o elemanın üzerine yürüyen tipsiz yavşak sanki suçlu motorcuymuş gibi üstüne yürüyor.Akşam akşam sinir etti tipini...

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Gecen gun esenler de basima geldi, Park halindeki araclarin arasindan cikti...arabanin tekerini gordum durdum yol verdim. Bekliyordum zaten illaki bi malak cikicak ya kapi acicak, ya yola atliycak diye...

durdum sikinti yok, bebiş arabasi yolumu ortaladi bende seslendim, seslenmek ne ki... böğürdüm... hayvan dilince...

Allahin cahili once kendin cik yola arabayi ne diye itiyon oyuncakmi tasiyon dedim..

harala varala biseyler dedi aynen devam etti.. Umrunda degil, o kadar rahatlar ki akillara ziyan...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

amacim tartisma cikarmak degil ama su tesetturlu hanimlari gordugunuz yerde bilhassa direksiyon basindaysa extra dikkatli olunuz. Moda adına baş ortulerini ileri dogru uzatip resmen at gozlugu haline getiriyor ve sadece onlerine bakiyorlar. Onlar icin tek istikamet gittikleri yön haline geliyor. Ayna falan, göz temasi hak getire..

Motosikleti
    gv 250
    Ani firen yapan bir araba ve ıslak yol saolsun bugün bir tehlike yaşamıştım. Akşam su video'yu da izleyince iyice moralim bozuldu. Böyle bir tedbirsizlik yüzünden bir çocuk hayatını kaybedebilir. Aklım almıyor vallahi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    burada dikkat edilmesi gereken arkadaşın hızı.
    hız sınırına uyarak gittiği için kadının olağanüstü aptallığına karşın ağır bir kaza olmamış.

forumdaki rossiler gibi yapıştırıp gidiyor olsaydı ne bebek kalacaktı ortada ne arabası.
    twisten bunu beğendi.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    bazı insanları görüyorum trafiğin yoğun olduğu yolda öyle bir yürüyorlar ki, düşünüyorum bu teyze bu yaşa kadar ölmeden nasıl gelmiş diye.. bu ablada onlardan biri işte.. oradan motor değilde araba geçse bebek havada uçabilirdi..

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Meymenetsiz herife buradan kafa atasım geldi.

Çarpsaydı olay lince kadar giderdi. Sesi az çıkanın üstüne üşüşen bu anneleri kötü çomar sürüsü maalesef her yerde.

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Öncelikle geçmiş olsun her iki tarafa da diyelim ve söze başlayalım. Bebek arabası annelerimiz,kardeşlerimiz,eşlerimiz için büyük bir kolaylık ama ne hikmetse o bebek arabasını market aracı gibi kullanmaktan vazgeçmeliler. İçinde bu ülkenin geleceğini taşıyorlar. Öne sürüyorlar olur olmadık her yerde bu ablamız gibi kaldı ki bu ablamızın da yaptıgı yanlıs motor süren kardeşimizde de biraz suç var biraz daha sağdan gitmeliydi bana göre. Vallahi her yerde önünde alışveriş arabası kullanır gibi bebek arabası kullanan ablalar yüzünden eminim ki bir çok bebek zarar görmüştür. Neyse ki 2 tarafa da bişey olmamıs ufak çaplı maddi hasar ile atlatılmıs bir kaza.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)