Anket: Kim Hatalı ?
- Katılımcı sayısı
- 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Araba Sürücüsü
-
Motosiklet Sürücüsü
-
İkiside Hatalı
-
Ben Bilmem Forum Bilir
Sağından geçmeye çalışan motorcuya kaza yaptıran araba sürücüsü
Reklamlar
-
06 Aralık 2017, 22:07
Yarışıyorlar , yer şehir içi . Bi yaya karşıya geçmek için yola adım atsa motorla o yayaya vursa, suçsuz yayanın geride kalanları ne düşünürdü ?
2 side haksız motosiklet sürücüsü hem haksız hem sakat . Arabacı şanslı ve kaportalı olduğu için sadece haksız.
Reklamlar
-
06 Aralık 2017, 22:49
ne kadar haklı olursa olsun, sonunda zararlı çıkan agresif kullanıcı kardeşimiz oldu.
motor üzerinde 2 kat dikkatli olmazsak kaportaya/asfalta yapışan biz oluruz..
-
06 Aralık 2017, 23:18
Kamyoncuların aldığı src psikotekniği gibi motorculara da psikoteknik testi lazım. Resmen kendini çarptıracak yer arıyorlar.
-
06 Aralık 2017, 23:21
Motosiklet kullanıyorsanız kimin kusurlu olduğu çok önemli değil. Önemli olan kaza yapmamak. Çünkü her zaman motosiklet sürücüsü zarar görür. Motosiklet sürücüsü düzgün kullanmıyor. Fakat, araç sürücüsünün yerinde ben olsaydım bu kaza olmazdı. Davul zurna sesiyle gelen bir motorcunun kaza yapmadan sağlamasına izin verirdim. Otomobil sürücüsünün pek de masum olmadığı gösteren işaretler var. Zırıldayarak gelen motosikleti farketmiş ve gaz açmış. Sağa hamlesi planlı bir hamle gibi görünüyor. Yol daralıyor olsa da motosikletin sıkışmadan geçmesine izin verebilirdi. Ben kasıtlı bir manevra olarak yorumladım. Dikkat etmek lazım. Bazı otomobil sürücüleri ciddi derecede hazımsızlık sorunu yaşıyor. Kazasız belasız sürüşler...
-
06 Aralık 2017, 23:25
Bence motorcuyu doguran anne suclu. Yarim birakmis cocugu vitamini eksik etmis fosfat demir falan yok cocukta.
-
06 Aralık 2017, 23:32
gun gecmıyor kı sepet biri daha cıkmasın
-
07 Aralık 2017, 00:00
Sağdan araç sollanmaz, hele ki sağa dönüş olan yollarda hiç sollanmaz, arkadaş bilinçsizce gazlamış ve doğal olarak kaza yapmış.
Çok kötü çarpmış ama. Var mı motorcunun akıbeti hakkında yeni bir bilgi arkadaşlar?
-
07 Aralık 2017, 00:13
Motor kullanan kardeşimizin hatalarını saymaya uğraşmayacağım. Belli ki kanı kaynayan, eğitim almamış birisi. Ayrıca bu konuda iyi yönlendirilmemiş olabilir.
https://www.newscientist.com/article...and-what-isnt/
Yalnız araba sürücüsü eğer bilerek yaptı ise motor sürücüsünün yaptığı hatalarının hiç bir önemi yok. Bildiğin cinayete teşebbüstür. O araç sürücüsü mahluk başka zaman başka şeylerde yapabilir. Eğer kasıtlı yapıldı ise direk mahkemede cinayete teşebbüsten yargılanmalı.
-
07 Aralık 2017, 00:14
instagram uzerınden konustum arkadasla kendısın de bırsey yokmus vıdeo da kaza yapmasına sebep olan arabanın soforunden sıkayetcı olmus . sonuc %50 %50 suclu bulunmuslar . carptıgı mınıbusun soforu de motorcu arkadastan sıkayetcı olmamıs .
durumlar bu sekılde motorun fotograflarını attı . motosıklet helva olmus .
-
07 Aralık 2017, 00:23
bu çekirge hiç zıplayamamış !
-
07 Aralık 2017, 00:39
gogozh adlı üyeden alıntı
instagram uzerınden konustum arkadasla kendısın de bırsey yokmus vıdeo da kaza yapmasına sebep olan arabanın soforunden sıkayetcı olmus . sonuc %50 %50 suclu bulunmuslar . carptıgı mınıbusun soforu de motorcu arkadastan sıkayetcı olmamıs .
Neyse en azından ciddi bir hasar almaması sevindirici. Yalnız arkadaşın mutlak suretle sürüş eğitimi alması gerekli. İnşallah yaptığı bu kaza kendisine ders olmuştur. Yoksa bu sürüş stiliyle gelecek sefer bu kadar şanslı olmayabilir.
-
07 Aralık 2017, 00:43
gogozh adlı üyeden alıntı
arabaya nasıl yüzde 50 kusur bulmuşlar ? Durduk yere başa bela.
-
07 Aralık 2017, 01:12
bindiregandi adlı üyeden alıntı
Kamyoncuların aldığı src psikotekniği gibi motorculara da psikoteknik testi lazım. Resmen kendini çarptıracak yer arıyorlar.
Src3 ve psikoteknik belgem var ama motosikletle bağlantı kuramadım motosiklet sürücülerine güvenli sürüş eğitimi lazım.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
07 Aralık 2017, 02:12
%50 olması doğal gibi çünkü hız fazla 2 aracında ayrıca 2 araçta şeritlerini korumada sıkıntılılar.
-
07 Aralık 2017, 02:34
Bence surucu aynaya bakmiyor motorcu gaz acinca soldan gecicek sanip saga kaciyor uzucu olay gerceklesiyor , kasten vurmak istese altina bile alirdi aracin
Benimyorumum budur kaza yapan arkadasimiza gecmis olsun iyidir umarim
-
07 Aralık 2017, 09:33
Siz bir önceki abs hayat kurtarır konusuna yorum yazan güzel kardeş değilmisiniz. Baya kurtarıyormuş abs nasılda devreye girip can çekişmiş ?
Birde anket yapılmış kim hatalı diye otomobil sürücüsünün dünyadan haberi yoktur eminim. Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun. Umarım video birçok kişiye ders olur.
-
08 Aralık 2017, 01:50
Ne hız, ne konum doğru. Arkadaşımız yer aramış, bulunca da vurmuş.
Allah beterinden saklasın. (hepimizi)
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
08 Aralık 2017, 01:55
hedefe kilitlenmiş,yoksa kurtarabilirmiş.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
08 Aralık 2017, 10:07
Ben anlamadim arac surucusune %50 hatayi nasil vermisler merak ediyorum..
1 hiz limitlerin uzerinde
2 takip mesafesi ihlali var ( bu zaten asli kusur )
3 seride tecavuz var ( serit ihlali )
4 trafigi tehlikeye atarak arac kullanma var
5 ondeki araci taciz etme var
6 saglama diye bir sey kanunen yok
Simdi motorcunun on gorme yetenegini falan konusmuyorum bile birak ön göruyu önunu gormuyor adam.
Simdi bana gore arac surucu motorun ara gazina falan duyup gaza yukleniyor.az ilerisinde kavsak var adamin solu daraliyor haliyle saga hamle yapiyor ve sonra tekrar eski konumuna geliyor.motorcu arkadas biraz daha erken fren yapsa yada hizi bir tik daha yavas olsa aracin arkasina girebilecek yada aradaki bosluga sigabilecek duzeyde.kaldiki yolda cukur vs olsa arac yine manevra yapabilir bunlari dusunmek lazim arac manevra yaptiginda kacabilecek alanim varmi? Hani guvenlik balonu dedikleri sey?
Trafikte en basta butun arac suruceleri kendi guvenligini almak zorunda sonra diger araclara karsi onlem almak zorundayiz biz kendimizi dusunmuyorsak baskasindan bizi dusunmesini beklememeliyiz
-
08 Aralık 2017, 10:41
Rahmetli Barkın BAYOĞLU'nun da dediği gibi her zaman gideceğin yere odaklan. Yoldaki çukura odaklanırsan o çukura düşersin muhakkak ama o çukurdan kurtarmaya bakarsan o çukura düşmeden yoluna devam edersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)