Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hüsnüvarna fs 450 hız denemesi (hayal kırıklığı)

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Geçen 16.4 Litre V8 scania 16400 cc olmasına rağmen 90 da takılıyor bayır aşşağı 100 zor yapıyordu birde 12 vites olmasına rağmen 🤔
    bursalıali, jimi_hendrix ve Maximuss bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam 4 silindir 600cc'lik SS yoluydu... Vites degistirmeden 2'de basla, 2'de bitir...

Bu arada Husqvarna, KTM'in daha stil ve pahali versiyonu olacak gibi... Yeni Vitpilen 701'e bi bakin. Ucuza gelmez o motosiklet.
    Vitpilen çok güzel görünüyor. 2015 ten beri sadece consept olarak kalıyordu. Ama cidden hoş yapmışlar. Hem modern hem klasik. İleri bir zaman dilimine ait taşıt gibi. Zaten 690 bloğu var. SM gibi yan yan gidilecek torklu bir klasik güzellik. Ktm de beni 790 da üzdü açıkcası consept harikaydı. Nihai ürün çok çirkin çıktı. Gerçi o da ayrı bir hayvan gücüne sahip ama

Siz artık 2017 CB1000 e geçersiniz. Hem Honda hem 4 silindir
    hasmet bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Adına kurban olduğum yarabbim sen neler yaratıyosun.
    Senin muhteşem sinirlerden yarattığın beyni ne hale getiriyolar, senden hiç mi korkmuyolar. :(
    UNdocab ve gogozh bunu beğendiler.

Riptalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 300
    Ben de 500 cc ile 170-180 sonrasını göremiyorum boşver devam et.

Bu arada r25 muhabbetleri başlamışken, geçen gün emniyette ilerlerken arkadan bir motor dakikalarca taciz etti ama pek takmadım. Sonra dayanamayıp geçmesi için müsade edince 120 civarı hızlarda tam gaz bir R25 geçti. Sürücüsü motorun üstüne yatmıştı ve çok komik görünüyordu. Buradaysa belirtmiş olayım bir daha yapmasın.
    oialdemir bunu beğendi.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitpilen çok güzel görünüyor. 2015 ten beri sadece consept olarak kalıyordu. Ama cidden hoş yapmışlar. Hem modern hem klasik. İleri bir zaman dilimine ait taşıt gibi. Zaten 690 bloğu var. SM gibi yan yan gidilecek torklu bir klasik güzellik. Ktm de beni 790 da üzdü açıkcası consept harikaydı. Nihai ürün çok çirkin çıktı. Gerçi o da ayrı bir hayvan gücüne sahip ama

Siz artık 2017 CB1000 e geçersiniz. Hem Honda hem 4 silindir
    2018 demek istediniz muhtemelen. 2017 kasa olani bir oncekmi motosikletimdi. Tipi cok guzeldi ama beni cok uzdu. Suspansiyon affedilemez durumdaydi. Resmen 65 kiloluk biri icin optimize etmisler. Yeni motosiklet alir almaz yaylari degistirmek zorunda kalacaksam ne anladim ben o isten...

Superduke'tan motosiklet olarak cok memnunum acikcasi. Ama guvenilirligi zaman icerisinde gorecegiz. Cok cabuk dokulurse eli mahkum Japon'a donecegim. Honda'dan once MT10'a bakarim muhtemelen... Z900 de olur. Test surusu iyi gecerse CB1000R da olur tabii ki. Bakalim...

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    .
    KTM halen Husqvarna'nın sahibi mi?

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    2018 demek istediniz muhtemelen. 2017 kasa olani bir oncekmi motosikletimdi. Tipi cok guzeldi ama beni cok uzdu. Suspansiyon affedilemez durumdaydi. Resmen 65 kiloluk biri icin optimize etmisler. Yeni motosiklet alir almaz yaylari degistirmek zorunda kalacaksam ne anladim ben o isten...

Superduke'tan motosiklet olarak cok memnunum acikcasi. Ama guvenilirligi zaman icerisinde gorecegiz. Cok cabuk dokulurse eli mahkum Japon'a donecegim. Honda'dan once MT10'a bakarim muhtemelen... Z900 de olur. Test surusu iyi gecerse CB1000R da olur tabii ki. Bakalim...
    Aynen 2018 demek istemiştim. Tasarımı çok güzel hoş olmuş. Z900RS te hoş tam klasik
    hasmet bunu beğendi.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen 2018 demek istemiştim. Tasarımı çok güzel hoş olmuş. Z900RS te hoş tam klasik
    Normal Z900'u kastetmistim aslinda, cok retro meraklisi da degilim, ama Z900RS gercekten cok guzel olmus. CB1100'e kiyasla daha hafif, su sogutmali, arka suspansiyon daha iyi, ve lastikler modern. Guzel bir secenek. Performans ve rahatlik ayniysa Z900 yerine Z900RS tercih ederdim muhtemelen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM halen Husqvarna'nın sahibi mi?
    Evet - 10 karakter

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)