Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

r25 artçı tutamağı yapılır mı ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Selamlar herkese arkadaşlar , son 1 sene içerisinde scooter'dan vitesli motora döndüm , pişman olup 4 ay sonra maxi scootera geçtim , rahat duramayıp amaaan deyip 5 ay sonra r25'e geçtim benden yana sorun yok hepsi güzel benim için fakat gel gelelim gts 250 gibi maxi scooter'dan ss motora geçince asıl sorun artçıda oldu )) O topcase'i fulleyip çadırı alıp kamp kurmalar , kız arkadaşımla akşam yemeği alışverişini yapıp motorla mis gibi eve dönmeler vs vs yalan oldu artık birde sırt çantamız var )))
    Arkada artçının tutacağı birşey yok haliyle bana sarılıyor devamlı zaten artçım ya babam ya kız arkadaşım ama devamlı artçılı kullanım söz konusu. Bu konuda ne yapabiliriz fikirleriniz nedir ? Pulsar 200ns gibi yada cbr 250r gibi kulakçık yapılmaz mı arkaya ?

Hatta şöyle söyleyeyim r25 ile mt25 tamamen şase olarak aynı sadece grenajlar farklı diye okudum , eğer öyle ise sele yanı sağ sol grenajda ufak tadilatla şase tutamaçları monte edemezmiyiz ? fikirleriniz nedir bu konuda
    EldekiDebryj bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blue39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25
    Ben de artçıyla kullanıyorum. Benzer bişeyi düşünmüştüm. Ama bunu yapan adamlar koymamışlar. Güvenlik sebebiyle olabilir belki. Artçının oturuş pozisyonuna göre düşünülmüş olabilir. Depoya takılan bi aparat var artçı tutmağı. O ürünün de kazalarda sorun olabileceği söyleniyo.Şuraya linki koyayım belki işini görür.
    http://www.motosikletparcalari.net/a...honda-pmu21313

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Normal olan size sarilmasi zaten neyi rahatsiz ettiki? Frenlemelerde uzerinize cikiyorsa arkadaki, söyleyin o anlarda depodan güç alsinlar. Tutamak tehlikeli bence. Esimde 600rr var. Artcili kullanimda pek tercih edilmeyen bir alet. Ben bayaa artci oldum, oluyorum, uzun yollarada ciktik birlikte. Dizlerimle esimi, ellerimle depoyu tutuyorum hep hicbir rahatsizlik oluşmadi, yükte olmuyorum. Eski motorum cbr250 idi kendi motorumada artcilik yaptim asla tutamak kullanmadim. Surucuden ayri arkada ayri bir alemde oturmak dengede sorun yaratmiyor mu? Bu surus tarzinizi scooterda birakin bence.
    Jameican1912 bunu beğendi.

Motosikleti
    İlginiz için teşekkür ederim bunu düşündüm fakat buda artçının oturuş pozisyonu için rahatsız artı benim rahat oturuş pozisyonumuda bozuyor birde artçı kasklar çarpmasın diye boynunu geri kasıyor hissediyorum. Bu kadar yazıyorum ama dediğim gibi ah vah çekmiyoruz tabiki sadece olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Şimdi yamaha'nın sitesinden iki motoruda inceledim şase aynı , kuyruk kısmı vidalarına kadar. Tek fark sele altı grenajlar ve tutamaklar. Sanki seleyi söksem , tutamağın geçeceği kısmı 3 4 cm alanı kessem tutamakları yerine vidalasam seleyi kapadım mı bişey gözükmez gibime geliyor . Depoda zaten bir mt25 birde benim r25 var, üst komşum amcadan rica edeyim bir inceleyeyim en iyisi...

Motosikleti
    mv agusta turismo veloce rorro
    öyle bir parçanın hazırı var hatta r25 grubunda bir arkadaş alıp taktığını belirtmişti,
    takarken biraz zorlanmış hafif kasıntılı oturmuş parça, sonuçta çin işi,
    linki de buraya bırakayım
    https://www.aliexpress.com/item/High...StoreLevelAB=2

Motosikleti
    Hyosung GV650

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    maxi scootera geç yeniden, alışmışsın artık.
    YERUÇAĞI bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    hadi hastasi olsan r1 kullanacak olsan yine diyecem ok de , r25 e binip konforundan ödün vermek nedir

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    R1 de normal mi olurdu yani abi ss motor kullanan bi insanın bunu istemesi ne kadar saçma. Allah korusun virajda senin üstüne kapanmamış bi artcı ufacık korku yaşayıp kafasını sağa sola bi çıkarsa game over. Ben şahsen kimseyi almıyorum bile arkama koşul ne olursa olsun.

Motosikleti
    Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normal olan size sarilmasi zaten neyi rahatsiz ettiki? Frenlemelerde uzerinize cikiyorsa arkadaki, söyleyin o anlarda depodan güç alsinlar. Tutamak tehlikeli bence. Esimde 600rr var. Artcili kullanimda pek tercih edilmeyen bir alet. Ben bayaa artci oldum, oluyorum, uzun yollarada ciktik birlikte. Dizlerimle esimi, ellerimle depoyu tutuyorum hep hicbir rahatsizlik oluşmadi, yükte olmuyorum. Eski motorum cbr250 idi kendi motorumada artcilik yaptim asla tutamak kullanmadim. Surucuden ayri arkada ayri bir alemde oturmak dengede sorun yaratmiyor mu? Bu surus tarzinizi scooterda birakin bence.
    Merhaba gece aynı anda yorum yazmışız yorumunuzu farkedemedim kusura bakmayın Kız arkadaşımla sorun yaşamıyorum çok fazla o gayet güzel kapanıp depodan iyi destek alabiliyor zaten 45 kilo bazen arkamdan düşse farketmemiş olma ihtimalimi bile düşünüp gülüyoruz ) Artçılığa alışkın fakat onun haricinde babamda olabiliyor arkamda tabi ben 25 yaşındayım babam 55 sonuçta ama oda sever benim gibi bu işleri onunda kendine farklı bir tarzı var Sissy bar olsa fena olmaz dediği bile oluyor scooterdan sonra Kız arkadaşım varken aldığım virajı başka bir artçı ile alamadığım gerçeğide var arkamdaki kişiye göre kullanıyorum mecbur
    Alıntı khaledome adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle bir parçanın hazırı var hatta r25 grubunda bir arkadaş alıp taktığını belirtmişti,
    takarken biraz zorlanmış hafif kasıntılı oturmuş parça, sonuçta çin işi,
    linki de buraya bırakayım
    https://www.aliexpress.com/item/High...StoreLevelAB=2
    Yorum için teşekkür ederim , tam olarak aradığım şey bu aslında , kalitesi nasıldır bilmiyorum döküm gibi, güvenerek destek alabilirmi arkadaki acaba. Ben bu ürünü dayıma göstereyim kendisinin prefabrik ev üretim fabrikaları var , demir doğrama ile ilgili press'e kadar bir çok makine mevcut resimleri gösterirsem yardımcı olabilir yoksa sipariş geçerim bunu aklıma yattı
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buda gayet pratik duruyor çok teşekkürler
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maxi scootera geç yeniden, alışmışsın artık.
    Benim için sorun yok tek olduktan sonra ss yada scooter farketmiyor hepsinin tadı başka, artçımda rahat etsin istedim biraz
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hastasi olsan r1 kullanacak olsan yine diyecem ok de , r25 e binip konforundan ödün vermek nedir
    Hepsinin tadına bakıyorum , bir süre 600rr ve r6 denedim iyi ki de denedim diyorum en azından şehir içi işe git gel , günlük kullanımda tüketimlerini zahmetlerini gördüm ve benim kullanım şartlarımda uygun olmadığını anladım yani bir gün r6 alsam hayali ile yaşamayacağım bundan sonra belki yaza bir joymax 250 alırım biraz keyif yapıp yine ss moduna döneriz heralde
    Alıntı Birkan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R1 de normal mi olurdu yani abi ss motor kullanan bi insanın bunu istemesi ne kadar saçma. Allah korusun virajda senin üstüne kapanmamış bi artcı ufacık korku yaşayıp kafasını sağa sola bi çıkarsa game over. Ben şahsen kimseyi almıyorum bile arkama koşul ne olursa olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)