Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2017 KTM Duke 250 Bir Takım Sorunlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    İyi geceler.
    Yaklaşık 2 ay önce ktm duke 250 aldım sıfır olarak daha önceden yazdığım gibi motor gitmiyordu ama açıldıkça gitmeye başladı.
    Bu sorun için servise götürmüştüm ordaki bi abi sürdü motor yürüyor sıkıntı yok ama sanki kadranda eksik gösteriyor bi bak bakalım olmazsa git spormotoya götür dedi.
    Daha sonrasında ekran da hız yanlış yazmaya başladı herzaman değil arada nerdeyse 100le gidiyorum ekranda 50 yazıyor gittikçe düşüyor felan sıkıntı etmedim yinede şimdi de boşta veya viteste olsun hafif gaz verince bikaç kere stop ediyor fazla verince etmiyor sadece çok az verince stop ediyor bu sorun normal mi acaba spormotoya götürmem gerekiyor mu ?
    roadpeople bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBF 150
    motosiklet beni servise götür diye bağırıyor resmen. yinede sen bilirsin

hiç düşünme götür enjeksion sıkıntısı olabilir neden stop etsin ki

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Sıfır aldığım bir motosiklet böyle beni rahatsız ediyorsa ben o servisin yolunu eskitirim, telefonlarını susturmam ama tabi sen bilirsin.

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için fakat götürmeye vaktim olmadığı için yazmak istedim napıp edip götürmem gerekiyor o zaman mecbur. Bide trip atar gibi sen bilirsin yazmışsınız güldüm baya aklıma kız arkadaşım geldi psikolojik olarak beni bu sözle etkiledi o deseydi bu sözün karşılığı sıkıysa götürmeydi :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)