Sık sorulduğunun farkındayım fakat bütçeye orantılı karşıma neler çıkar merak ettim.
2 liram var neler önerirsiniz?
Sık sorulduğunun farkındayım fakat bütçeye orantılı karşıma neler çıkar merak ettim.
2 liram var neler önerirsiniz?
Artık 2 lirayla bir paket cips bile alamıyoruz...
Kendimden örnek veriyim 800 liraya hjc fg 17 aldım pazarlıkla. 950 lira olan alpinestars ast airi indirimden 740a aldım. bir de 400 liralık eldiveni 300 e aldım.
2 liraya 1 ekmek artanıylada açık salça al. Salçalı ekmek yapıp ye. En azından karnını doyurmuş olursun.
2 lirayla tuvalete gidin hem de iki kez. Biliyorsunuz eskiden 1 milyondu.
Kombinasyon bence de okdir. Sadece yazlık yerine kışlık eldiven mi olsaydı acaba. Yazlık zamanı gelince ucuz bir scoyco pekala da iş görür. Bu arada mevsim koşulları gereğince sadece mont kask ve eldivenle iş bitmiyor. İçlik tayt yağmurluk, reflektif yelek, boyunluk, pantolon ve hatta bot da düşünülmeli.
Mont çok hoşuma gidiyo içi astarlı kışın rüzgar kesiyo, HJC zaten sanırım son yıllarda avrupada en çok tercih edilen kask markası oldu. Eldivene gelirsek evet bu yolladığım model yazlık bi model, bende birde GP plus'ı var fakat fiyat olarak çok yüksek olduğu için bunu gönderdim. Hissiyat kaybı oldukça fazla abi ama alışmak zorundayız. Şunu eline geçirince olası bi kaza durumunda asfaltın ellerine hiç bir zarar vermeyeciğinden direk emin oluyosun bu çok güzel bi durum. Yine Alpinestars Goretex eldivende bakabilirsin soğuk bi yerde yaşıyosan eğer.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Yamaha Kardeşlerde kampanya devam ediyor ama bedeninize göre bulabilir misiniz bilemiyorum. Bi şansınızı deneyin.
LS2 f323 yonny hernandez kask Sıfır 900 tl Kampanyalı fiyatı 450 TL
Dainese laguna seca D-dry mont 1386 tl Kampanyalı 693 tl
Revit dainese yada bilumum eldivenlerde var ortalama 300 tl' yede güzel bi kışlık eldiven alabilirsin.
ama dedim ya gidip bakman lazım, şansını dene...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)