Takas sonrası üzücü gelişme.
Reklamlar
-
05 Aralık 2017, 00:42
Expertizi yaptırdıktan sonra satış alınır, o andan sonra motosiklet veya araç yansa patlasa dahi bence satanın sorumluluğu yoktur.
Satmadan önce motosiklette sorun olupta expertiz bu sorunu bulamadıysa gitsin expertize yansın derdini. Ha ekspertiz sorunu bulup ona söylediyse o da zaten sorunu bilerek almış oluyor senlik bir durum yok...
KM düşürülmediyse, kaza kaydı veya değişen parçaların hakkında yanlış bilgi verilmediyse, geçmişte gördüğü herhangi bir tamir işlemi olupta alıcı bilgilendirilmediyse sorumluluk satıcı tarafından kabul edilir ama bunlar haricinde olan şeyler bence satıcıyı zerre ilgilendirmez...
Ama için rahat etmediyse Allah rızası için başının gözünün sadakası olması için arkadaşa 100 Lira destek olabilirsin diye düşünüyorum. Arkadaşlar da buna benzer şeyler düşünmüş genel tavsiye bu yönde
Reklamlar
-
05 Aralık 2017, 08:04
artemis99 adlı üyeden alıntı
Noter satışı yaptınız mı? Yaptıysanız sizin sorumluluğunz bitmiştir. Bence taviz vermeyin, bugün masraf az bir şey ödersiniz ertesi gün başka daha büyük bir masrafı çıkar sana dırdır eder bana bozuk motoru kakaladın demeye getirir. Alışveriş bittiyse telefonu engelle gitsin.
Aynen öyle oldu hocam , arkadaş akşam aradı " abi sen beni nası bi belaya bulaştırdın" diye lafa başladı. Açıkçası 60tl lik bi konjektör yüzünden yolda kaldı arkadaş hemde kendi ihmali yüzünden. Suçlusu ben ve motor oldu , konjektörün parasını verip irtibatı kesicem sanırım.
-
05 Aralık 2017, 08:29
Hocam burada hatalı olan kendisi, konjektör arızasını bildiği halde yola çıkmış arkadaş. Hesap sorması gereken yer ise ilk expertiz yaptırdığı firma.
Nasıl bir expertiz ki 100 lira alıp bir konjektöre bile bakmıyor.
-
05 Aralık 2017, 09:36
Eger vicdqnin rahat degilse cek bir 50 tl havale size edecegim en son yardim budur guzel gunlerde kullanin . Gayet yerinde bir yardim olur
-
05 Aralık 2017, 10:20
Acaba Duke konjektörü bozulsaydı ne yapardı? Sana yardım eder miydi?
68TL düşük bir rakam. Duke olsa servisi vs 300 TL den aşağı kurtaramaz.
Ayrıca servis söylemiş bile bile lades. En azından o noktada haber verebilirdi. Gerçi verse bile bence çok önemli değil 10.000TL lik motor alırken 100TL için telefon trafiğine girilmez.
-
05 Aralık 2017, 10:23
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Aynen öyle oldu hocam , arkadaş akşam aradı " abi sen beni nası bi belaya bulaştırdın" diye lafa başladı. Açıkçası 60tl lik bi konjektör yüzünden yolda kaldı arkadaş hemde kendi ihmali yüzünden. Suçlusu ben ve motor oldu , konjektörün parasını verip irtibatı kesicem sanırım.
Lafa öyle başlayan adama kuruş vermemek lazım. Expertiz var - Bakım var bi dolu incelemişler motoru. Kaldı ki zaten 250 lira üste vermişsiniz. 50-100 liranın hesabını yaparsa o kadar uyarıya rağmen kusura bakmasın da ceremesini çeksin. Ha düzgün anlatsın meramını, param yok yolda kaldım desin 500 de yollarsınız o ayrı iş, ama pek vaziyet öyle görünmüyor.
-
05 Aralık 2017, 10:39
Açık ve net yazacağım;
Bu kafayla bi baltaya sap olamazsın ama
ömrün bereketle geçer,
çocukların ahlaklı ve dürüst olur,
ailende sevgi, saygı, muhabbet hayat boyu eksik olmaz,
hiç ummadığın anda sıkıntın çözülür vs.vs.
-
05 Aralık 2017, 10:40
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Arkadaş sanırım mondial imajına uzak, motosikletin görüntüsüne aldanmış ve hiç bilgi sahibi olmamıs.. Bi kaç zaman sonra " Ben nasıl bir belaya bulaştım " diye değiştirir o söylemini, çok da üzülmeyin.
-
05 Aralık 2017, 11:31
kendi size olsa verirmiydi sadece bunu düşünün. eğer verirdi çok dürüst birine benziyo derseniz verin zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
Açık ve net yazacağım;
Bu kafayla bi baltaya sap olamazsın ama
ömrün bereketle geçer,
çocukların ahlaklı ve dürüst olur,
ailende sevgi, saygı, muhabbet hayat boyu eksik olmaz,
hiç ummadığın anda sıkıntın çözülür vs.vs.
bi baltaya sap olaman ne demek acaba ? hiç yüz yüze karşılaşıp görüştünüz mü
-
05 Aralık 2017, 11:48
Aradaki yorumları okumadım. Servis ilk uyardığında yaptırsaymış arkadaş. 68tl diyorsunuz. 220tl+68tl 288. 250sini zaten siz karşılamışsınız arkadaş da elini cebine atsaymış. Ben ikinci el "bakımlarını yeni yaptırdım" denilen motoru alıp servise götürdüm yağ filtresi yırtık çıktı. Bunlar olağan şeyler. Yolda kalması kendi kabahati bence.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
05 Aralık 2017, 13:41
DKN adlı üyeden alıntı
kendi size olsa verirmiydi sadece bunu düşünün. eğer verirdi çok dürüst birine benziyo derseniz verin zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
bi baltaya sap olaman ne demek acaba ? hiç yüz yüze karşılaşıp görüştünüz mü
Sanırım anlatmak istediği güzel ülkemde dürüst insanların hep üzüleceği ama bunun yanında üçkağıtçı, çıkarcı insanlarınsa hep kazanacağı yönünde yorum yapmış. Burada alınacak bişey yok bence...
-
06 Aralık 2017, 00:01
Çok da iyi niyetli olmamak lazım bu hayatta.Sonra öpen çok oluyor.
Servise baktırdıktan sonra su su sorunlar var fıyat duselım dıye konusulmadıysa artık yapacak birsey kalmıyor.O parayıda verırsenız ertesı gun baska bırsey de cıkaartır yıne sızı arar.Elini veren kolunu kaptırır.Malı servıse sokup aldın artık elımden bırsey gelmıyor deyıp net tavrı koyun derim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)