İlandaki bu G 310 R alınır mı?
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar,
Adana'da satılık G 310 R var. Fiyat olarak uygun geldi. Sizin fikrinizi almak isterim.
Bir de, motor Adana'da. özellikle bu havada binip gelemeyeceğim kadar uzak bir mesafe. bu şekildeki şehir dışından alınacak bir motoru binip sürerek getirmek dışında istanbul'a hasarsız bir şekilde getirmenin en iyi yolu nedir?
İlan no: 502088971
G 310 R
tşk.
Reklamlar
-
Merhaba, otobüsle getirmek en uğraşmayacağınız biçimi olur. Travego otobüslerin bagajı oldukça geniş klr 650,fazer,mt 07 gibi motosiklerin sığdığını biliyorum. Bir otobüs firmasıyla anlaşıp motosikleti bagaja güzelce ip yardımıyla sabitleyin, grenajların çizilmemesi için gerekli önlemlerinizi alın ( örtü vs).
-
300 cc motora bmw diye 25 lira veresiniz varsa buyurun alın. Honda,Suzuki fiyatına Bmw'ye binin demiş ama o fiyata 750cc'ye biniyor millet.
-
Pazarık payı da var diyor, onun başına bir iş gelmiş belli ki, elden çıkartmaya çalışıyor.
-
waldorf adlı üyeden alıntı
300 cc motora bmw diye 25 lira veresiniz varsa buyurun alın. Honda,Suzuki fiyatına Bmw'ye binin demiş ama o fiyata 750cc'ye biniyor millet.
Haklısın. Lakin daha önce almış olduğum ABS'siz MT25 bile 22 bin TL oldu. Artık hiç bir motor ucuz değil. Daha yüksek cc'li motor benim için henüz erken.
Öncelikle tipi hoşuma gidiyor. Daha büyük olmaması koşuluyla farklı bir öneri varsa alabilirim.
-
+Borusan da çalısıyor
+Motor kullanmaya yeni başlamış..
Bu motoru da liste fiyatından almadığı kesin.
-
0'ı 32 bin olanaleti dahaa 200km'de 25'e satması ve pazarlık payı bırakması ne bileyim soru işareti bıraktı bende tek kalemde bu kadar indirim yapması.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Pazarık payı da var diyor, onun başına bir iş gelmiş belli ki, elden çıkartmaya çalışıyor.
Site üzerinden sordum. Duvara sürtmekten sağ amortisörde çizikler var diyor. Lakin olay mahalli Adana olunca dediğin gibi ben de daha fazla şüphe duyuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
sadraf adlı üyeden alıntı
0'ı 32 bin olanaleti dahaa 200km'de 25'e satması ve pazarlık payı bırakması ne bileyim soru işareti bıraktı bende tek kalemde bu kadar indirim yapması.
Aynı soru işaretleri bende de var. Borusan çalışanıyım diyor. Belki "o zaman bana borusandan exper raporu ibraz et, sorun yoksa ben ödeyeceğim" demem gerekir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
TanImsIz adlı üyeden alıntı
+Borusan da çalısıyor
+Motor kullanmaya yeni başlamış..
Bu motoru da liste fiyatından almadığı kesin.
Borusan'dan çalışan indirimi ile aldığını söyledi, evet.
-
o paraya git sıfır duke al
-
04 Aralık 2017, 17:44
waldorf adlı üyeden alıntı
Suzukinin 250cc si bile 20 milyar iken 25 milyara 300cc bmw almak neden mantıksız??
-
04 Aralık 2017, 18:02
öncelikle neden bu motor ? BMW logosunu çıkar yerine honda yada yamaha koy yine de 25 bin verip almak ister misin ? kendine sor ,
ben almam kesinlikle , peki ne alırım ;
honda nc750 s
yamaha mt-7
benelli trk502
biraz limiti artırabilirsen yamaha xsr 700 ....
bunlar cc olarak yüksek ise yeni duke 390 ....
-
04 Aralık 2017, 18:05
shruikan adlı üyeden alıntı
o paraya git sıfır duke al
Her sabah servis beklerken önümden bir Duke geçiyor. Nedense bu Duke gerek boyutları gerekse renkleri itibariyle bana biraz oyuncak gibi geliyor.
-
04 Aralık 2017, 18:45
Valla fiyat kıllandırıyor.. al diye değil yanlış anlama, "neyi var acaba" diyor insan. yok ben yinede alacağım diyorsan lütfen ruhsat ve şasi noyu almadan önce kontrol edin. bu basit kontrolü yapmıyoruz ve mağduriyet meydana geliyor..
-
04 Aralık 2017, 19:30
İstanbul’da Benzer fiyatlara g310 var.
Adana’daki motosikleti en son fiyat ne karara alacağını iyi hesapla.
İstanbul’da gözüne kestirdiğin motosikletler ile de parazlık yap,
eğer aradaki fark 2 -2,5 bin tl ise hiç Adana’ya gidip motor alacağım diye uğraşma.
Çünkü farklı bi şehire gidip , motosikletin istediğin gibi çıkmama ve eli boş dönme ihtimalini unutma.
-
04 Aralık 2017, 19:53
O motor kaza yapıp toplanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. İnsan 200 km'deki motor için "Çalışmayan aksam yok" der mi ? Adam zaten Borusan çalışanıymış. Sakın alma.
-
05 Aralık 2017, 00:33
2 Ay önce Borusanda kampanyası vardı bu motorun, 26 bin tl nakite veriyolardı. Belki o dönem almıştır + çalışan indirimi.
-
05 Aralık 2017, 01:29
hey gidi euro kuru bu fiyata birkaç sene önce F800R almıştım
-
05 Aralık 2017, 02:27
300 cc motor alcak adama hala mt7 önerenler var yav. İlle öldürteceksiniz insanları..
-
05 Aralık 2017, 02:30
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
300 cc motor alcak adama hala mt7 önerenler var yav. İlle öldürteceksiniz insanları..
rahmetli güldürdü yine. hey gidi hey.
-
05 Aralık 2017, 08:13
Hey gidi heyyy Mekanın Cennet olsun babuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)