Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlandaki bu G 310 R alınır mı?

REKLAM ALANI

Alıntı demirarch adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle neden bu motor ? BMW logosunu çıkar yerine honda yada yamaha koy yine de 25 bin verip almak ister misin ? kendine sor ,

ben almam kesinlikle , peki ne alırım ;
    honda nc750 s
    yamaha mt-7
    benelli trk502
    biraz limiti artırabilirsen yamaha xsr 700 ....
    bunlar cc olarak yüksek ise yeni duke 390 ....
    Günaydın,

Duke hariç diğerleri benim için fazla. Duke ise söylediğim gibi en başta rengi sebebiyle bana pek ciddi motor görüntüsü vermiyor. Bana göre fazla genç işi görüntüsü var.

Arması değil hoşuma giden. Öncelikle tipi güzel. Yamaha ya da Honda da olabilir. Ki daha önce aldığım MT25'i de beğenerek almıştım. Lakin 250'den biraz büyük ve tipi güzel bir motor henüz gözüme çarpmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Alıntı TurboTastic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla fiyat kıllandırıyor.. al diye değil yanlış anlama, "neyi var acaba" diyor insan. yok ben yinede alacağım diyorsan lütfen ruhsat ve şasi noyu almadan önce kontrol edin. bu basit kontrolü yapmıyoruz ve mağduriyet meydana geliyor..
    Ruhsat ve şasi no'yu kontrol edebiliriz ama, bu ne kadar yeterli olur bilemedim. Belki Borusan'un vereceği temiz kağıdı gibi bir şey..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul’da Benzer fiyatlara g310 var.
    Adana’daki motosikleti en son fiyat ne karara alacağını iyi hesapla.
    İstanbul’da gözüne kestirdiğin motosikletler ile de parazlık yap,
    eğer aradaki fark 2 -2,5 bin tl ise hiç Adana’ya gidip motor alacağım diye uğraşma.
    Çünkü farklı bi şehire gidip , motosikletin istediğin gibi çıkmama ve eli boş dönme ihtimalini unutma.
    İstanbul ile arasında en az 2.000 TL fark var. Bu da daha sonra 2. elde tekrar satarken avantajıma olacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki tek sorun o motoru buraya getirebilmek..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

Alıntı FIA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 Ay önce Borusanda kampanyası vardı bu motorun, 26 bin tl nakite veriyolardı. Belki o dönem almıştır + çalışan indirimi.
    Eğer haberim olsaydı kesinlikle alır koyardım kenara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O motor kaza yapıp toplanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. İnsan 200 km'deki motor için "Çalışmayan aksam yok" der mi ? Adam zaten Borusan çalışanıymış. Sakın alma.
    Aynı şüphe bende de var. Bunun için de Borusan'dan temiz kağıdı istemek bekli bu sorunu çözer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    300 cc motor alcak adama hala mt7 önerenler var yav. İlle öldürteceksiniz insanları..
    Allah göstermesin. Hız merakım yok ve büyük motorlara heves de etmiyorum, şimdilik tabi..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    İlan Adana diyor.Motorun çalışmayan aksamını bırak,motor komple çalıntı olabilir 😂 Adanalılar kızmasın.Hep medya bizde böyle bir algı bıraktı.
    İhsan34 bunu beğendi.

TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TurboTastic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla fiyat kıllandırıyor.. al diye değil yanlış anlama, "neyi var acaba" diyor insan. yok ben yinede alacağım diyorsan lütfen ruhsat ve şasi noyu almadan önce kontrol edin. bu basit kontrolü yapmıyoruz ve mağduriyet meydana geliyor..
    Ruhsat ve şasi no'yu kontrol edebiliriz ama, bu ne kadar yeterli olur bilemedim. Belki Borusan'un vereceği temiz kağıdı gibi bir şey..

Yok zaten yeterlilik olarak söylemedim onu. Eğer başına gelirse ciddi manada yıpranabilirsin. önlem olarak yazmıştım. adam borusanda çalışıyor demesi ile inanmamız gerekmiyor öyle değilmi?. en kötüye hazırlanıp titiz incelemeni tavsiye ederim. bu zamanda iyi şeyler olmuyor.. yani iyilikler öyle damdan düşüp seni bulmuyor kardeş.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-silinmis.html
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...-no-farki.html

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    yahu bu motor çıktığında zaten 25 bin TL idi.
    Satıcı hakkaten Borusan personeli ise extra bir indirim ile bnelki 23'e mal etti bu motoru.
    Sıfır fiyatı zamlandı diye 30k mı istesin yani ?
    Aklı başında bir satıcı o rakama satılmayacağını biliyor en azından aldığı paraya elden çıkarmak istiyor olamaz mı ?
    motorun istenen fiyatı ekstra düşük falan değil gayet de mantıklı bi rakam.
    odo bunu beğendi.

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu bu motor çıktığında zaten 25 bin TL idi.
    Satıcı hakkaten Borusan personeli ise extra bir indirim ile bnelki 23'e mal etti bu motoru.
    Sıfır fiyatı zamlandı diye 30k mı istesin yani ?
    Aklı başında bir satıcı o rakama satılmayacağını biliyor en azından aldığı paraya elden çıkarmak istiyor olamaz mı ?
    motorun istenen fiyatı ekstra düşük falan değil gayet de mantıklı bi rakam.
    Böyle bakarsak evet mantıklı. Ama günümüzde emsallerinden ucuz motor (hatta herhangi bir şey) satana pek rastmanılamadığından ben de şüpheci yaklaştım. Ve kararsızım.

Belki yaz günü olsaydı, gezmiş olmak bahanesi ile oraya gidip, Borusan'da expertize sokup, sorun yoksa binip gelmeyi isterdim. Eminim çok da keyifli bir yolculuk olurdu. Lakin kış günü onu bir otobüs bagajında ya da bir kargo ile getirtmek zahmetli olur ve ayrıca hasar görebilir diye düşünüyorum.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı İhsan34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bakarsak evet mantıklı. Ama günümüzde emsallerinden ucuz motor (hatta herhangi bir şey) satana pek rastmanılamadığından ben de şüpheci yaklaştım. Ve kararsızım.

Belki yaz günü olsaydı, gezmiş olmak bahanesi ile oraya gidip, Borusan'da expertize sokup, sorun yoksa binip gelmeyi isterdim. Eminim çok da keyifli bir yolculuk olurdu. Lakin kış günü onu bir otobüs bagajında ya da bir kargo ile getirtmek zahmetli olur ve ayrıca hasar görebilir diye düşünüyorum.
    Özel mesaj gönderdim Size

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu paraya 390 duke al bin kat iyi dostum benden söylemesi. G310R Duke 390 yenisinin yanına bile yaklaşamaz.
    SRDR KTM 390 bunu beğendi.

emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Bu motorun logosunda TVS yazsaydı yine bu paralar verilir miydi çok merak ediyorum.

TVS-BMW

Arkadaşlar bu motor € kurundan etkilenmedi, fiyatı zaten 30 gibiydi, TL bazında satılan tek model BMW de. 2 ay önce ekstra bi aksiyon vardı o yüzden 26 civarına inmişti fiyatı.

Alıntı FIA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motor € kurundan etkilenmedi, fiyatı zaten 30 gibiydi, TL bazında satılan tek model BMW de. 2 ay önce ekstra bi aksiyon vardı o yüzden 26 civarına inmişti fiyatı.
    Keşke haberim olsaydı o fiyattan.

Benzer bir indirimden haberdar olmak için her gün BMW sitesine girip fiyat kontrolü yapmak dışında bir seçeneğim var mı bildiğiniz?

Alıntı İhsan34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke haberim olsaydı o fiyattan.

Benzer bir indirimden haberdar olmak için her gün BMW sitesine girip fiyat kontrolü yapmak dışında bir seçeneğim var mı bildiğiniz?
    Yetkili bayiye gidip bi satış danışmanıyla sohbet kurun, indirim olduğunda bildirir size
    İhsan34 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)