Merhabalar boyum 196 yaşım 17 a1 ehliyetim var tam bir Naked hastasıyım fakat mt 125 in altımda kaybolmasından korkuyorum düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Merhabalar boyum 196 yaşım 17 a1 ehliyetim var tam bir Naked hastasıyım fakat mt 125 in altımda kaybolmasından korkuyorum düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Naked Başlangıç motosikletlerini düşündüğümüzde en iri olanı mt 125’tir.
17 yaş için uygun bir motosiklet. Sen bunla bir başla. boy önemli değil işlevsellik önemli...
Başka seçeneğin yok zaten . Ehliyet a2 olsa o boya crf250l gider ama a1 de en iyi seçenek mt125.
Açıkçası altımda testerenin bindiği bisiklet gibi kalmasından korkuyorum
Bı bayiye gidip üstüne otur okşa sev içine sinerse alırsın kardesim .
Motora nasıl daha iyi hakim olurum,trafikteki tehlikeleri nasıl daha önceden görebilirim diye dert et bence.
Motoru boyumuzla sürmüyoruz.
taxi ürküten cüsseler gördüm
kilogram gizlenmiş mi
bi çaresi bulunur elbet
mühim olan boyu değil işlevi yani beygiri
Kilom boyuma göre ideal 82
Ben 1,88 boyla Todaye biniyorum )
1.94 boyla mt25e biniyorum
rahat ol
keyfini çıkar
gayet de binilir
193 cm boy ile uzun süre MT-125 kullandım, sıkıntı yaşamadım. MT-125 zaten biraz yüksek, rahat rahat kullanırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Bu güzel desteğinden sonra night fluo 2016 aldım hayırlısıyla ocakta teslim alıcam çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Bu güzel desteğinden sonra night fluo 2016 aldım hayırlısıyla ocakta teslim alıcam çok teşekkürler.
Bence crf 250 al boşver ehliyet varmı var bişey demez polis
Çok güzel örnek oluyorsunuz...
186 boyla taze mt-125 sahibiyim başka seçeneğiniz yoktu 125 liklerde iyi seçim yapmışsınız kullanımda kafanız rahat olsun 2 gündür acayip rahat ettim -1 sabah bile tek marşta aldı fabrika lastikleride güzel ince buzda kayma yapmadı ( okulun önüne su akıyor sabah malumunuz kastamonu) ama ilk başlarda sol (Debriyaj ) bileğin ağrııyabilir benim boyum için biraz yatış sürüş istiyor (racing kadar deil ama comutterden geçtim bu motora )
https://youtu.be/OaVPwWaEwJ0
Eskiden çekilmiş bir video boy 1.91 motosiklet 100 cc cup..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)