polis neden çin malı kask dağıtıyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arai dağıtacak değiller ya
kafaları boş olmasından iyidir hiç değilse sinek böcekleri korur
-
-
kaskı olmayanlara vermişler belliki bir nevi teşvik etmek
-
Biz görevimizi yaptık sakın bariyerlere b*k atmayınız diyor.
Ben demiyorum.
Devlet baba diyor.
-
Arai dağıtsa kendi alırsa sıkıntı yok
Kendi alamazsa devlet bizim paramızı dağıtıyor..
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Üstteki yorumların hepsine cuk oturan bi karikatür
-
en adi kask,hiç kask olmamasından iyidir
-
ben devlet olsam çin malı kask bile dağıtmam motor alıyorsan kask ta alacasın.
-
03 Aralık 2017, 23:13
Devlet neden kask dağıtıyor ki? Biz enayi miyiz para verip kask alıyoruz?
Bakın şimdi çok daha iyi bir çözüm önereceğim. Devlet kask takmamanın cezasını 400 lira yapsın ve binlerce 300 liralık ls2 kask alsın. Sonra polisler kasksız yakaladıkları sürücülere 400 liralık cezayı yazıp 300 liralık kaskı versinler. Hem adam gibi parasıyla kask alanlar enayi yerine konmamış olur hemde ortada kasksız motosikletli kalmaz.
-
03 Aralık 2017, 23:16
Aids ten korunmak için kondom yerine çorap dağıtıp hiç olmazsa bilinçli olmayı aşılamak gibi...
Ya adam gibi kask ver koca devletsin ya da bas cezayı kafası çalışsın. Bu ne rezil bir şov. Hela tası gibi şeyler takıyolar pişkin pişkin gülerek koca göbekleriyle.
-
04 Aralık 2017, 00:04
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Bakın şimdi çok daha iyi bir çözüm önereceğim. Devlet kask takmamanın cezasını 400 lira yapsın ve binlerce 300 liralık ls2 kask alsın. Sonra polisler kasksız yakaladıkları sürücülere 400 liralık cezayı yazıp 300 liralık kaskı versinler. Hem adam gibi parasıyla kask alanlar enayi yerine konmamış olur hemde ortada kasksız motosikletli kalmaz.
aslında süper fikir. motoru bağlıyacaksın sonra eleman ekipman giyip gelene kadar motoru vermeyecekler ve tabi polis teşkilatının emeklerinden ötürü ufak bir miktar ceza olacak tabi.
-
04 Aralık 2017, 00:31
Aksam kafam iyiydi,sayfadaki haber ve yorumlara güldüğüm kadar gülmedim.
Uygulamayı da beğenmedim, faydalı değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Ehliyetsiz kullanana ehliyet vermeleri, hız sınırını aşana kask parası muadili para odulu ceza yerine, plakasiz gezenlere de plaka vermeleri lazim, oh mis..Tamam kask diye o seyler veriliyor da ceza neden yazılmıyor?
Orta halli kask verip iki misli ceza yazma fikri güzel ..
Gerek yok böyle şeylere, kask verilenler tam korumayım hissiyatıyla tehlikeli kullanmasalar bari !
-
04 Aralık 2017, 08:53
j700 adlı üyeden alıntı
bu bir teşvik ! bir alıştırma. Hayatında hiç kask kullanmamış insanlar ... O hevesi o duyguyu insanlara aşılamak. Zaten bir süre sonra o bilinçle daha iyi bir kaskı alabilir sürücüler. Hiç kask takmadan yaşamaya devam mı etsin ? Emniyet yine üzerine düşeni yapmış .. Siz burada bu konuyu açıp emniyete ve bu işi yapan koca yürekli insanlara laf atacağınıza bir projede siz başlatın destekleyelim !
-
04 Aralık 2017, 08:57
Bence de güzel bi uygulama ama hem ceza yazıp hem kask verseler daha güzel olurmuş.
-
04 Aralık 2017, 09:09
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Bence de güzel bi uygulama ama hem ceza yazıp hem kask verseler daha güzel olurmuş.
önce dövüp sonra tedavi etmek?
-
04 Aralık 2017, 09:40
Enayi miyiz pahalı kask takıyoruz dedi ya, la adam
-
04 Aralık 2017, 09:53
Aynısını düşünüyorum. Hatta mesela eksikten ya da gürültü yaptığından bağlanan motorların bütün eksikleri giderilip masrafı da sahibine ödetilmeli ki o ceza bir işe yarasın.
-
04 Aralık 2017, 12:42
yedimsi adlı üyeden alıntı
Üstteki yorumların hepsine cuk oturan bi karikatür
Bu Nasrettin hoca fıkrası değil miydi ? (Hoca , Oğlu ve Eşşek)
Kask konusu ise kask kullanmaya başlarlar ise sonrasında kaskın koruyuculuğunu da belki sorgularlar.
Hangi bütçeden alınıyor bilmiyorum ama en azından belli güvenlik sertifikaları olan kasklar olmalı.
O şapkalar kasktan sayılmaz bence birde kask verilenler tekrar kasksız yakalanırsa ceza katlanmalı ki tam teşvik olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
Seko adlı üyeden alıntı
Aynısını düşünüyorum. Hatta mesela eksikten ya da gürültü yaptığından bağlanan motorların bütün eksikleri giderilip masrafı da sahibine ödetilmeli ki o ceza bir işe yarasın.
Onun yerine kasksız yakalanınca , 40 katır mı , 40 satır mı misali ya kask satılsın ya ceza yazılsın :D
-
04 Aralık 2017, 12:50
mgora adlı üyeden alıntı
Bu Nasrettin hoca fıkrası değil miydi ? (Hoca , Oğlu ve Eşşek)
Kask konusu ise kask kullanmaya başlarlar ise sonrasında kaskın koruyuculuğunu da belki sorgularlar.
Hangi bütçeden alınıyor bilmiyorum ama en azından belli güvenlik sertifikaları olan kasklar olmalı.
O şapkalar kasktan sayılmaz bence birde kask verilenler tekrar kasksız yakalanırsa ceza katlanmalı ki tam teşvik olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
Onun yerine kasksız yakalanınca , 40 katır mı , 40 satır mı misali ya kask satılsın ya ceza yazılsın :D
sitenin yaş ortlaması iyice düştü cevap vermeye kafa takmaya değmez. Emniyet reklam yapıyor sanki.... Arai dağıtsa ne olur cin dağıtsa ne olur bi zahmet o kadar kafayı motosiklet sürenler çalıştırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)