Alırsan gidon amortisörü tak kesinlikle
Denemem,yapmam,basmam diyen adam o gucu bulunca yapar.
O ivmelenme madami adam eder,aslan eder
Bu arada, r6 alacak adam alir. Tecrubeni dusunuyor,soruyorsan simdilik alma. Kendine guvenmiyorsun belli.
Bende 500r ı istanbuldan aldım getirdim ama şu an o kadar yol yapamam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
Haklısınız sanırım, benim aklımda aslında biraz daha bekleyip mt 09 almak vardı. Uygun fiyatlı olunca bide kullananı biliyorum bi acaba alsam mı dedim de.
r6 on numara bir motor, sen bilirsin bize sadece sormak için soruyorsun bunu ikimizde biliyoruz, ama sakin kullanırım diye bir şey yok, bunun asıl sebebi motor düşük devirlerde vites atmaya uygun değil tam geçmiyor vs. yüksek devirlerde kullanırsanda hızlı gitmiş oluyorsun, yani motor hızlı gitmeye teşvik ediyor^^
Arkadaşın dediği gibi, madem kelepir diye almaya hevesleniyorsun; alıp kâr yapacağın bir fiyata hemen sat. Yine kendine daha sakin (mesela iki silindir) bir motor al.
"CaRPe DieM"
R6 Oyuncak değildir
Yanılmıyorsam 1. vites 127 küsür km/s'de bitiyordu. (eski motorumu özledim şuan)
Edit:
birinci vites --> 123 km/h ortalama bir kullanıcı bu hıza 4 sny.'de cikiyor.
R6 sorarak alınacak bir alet değildir, açıkçası, ne 500r 'a benzer, ne 600rr'a ne de 600F'e.
Alt devirleri cansız olmasına rağmen etkileyicidir,
10 bin devirden sonra kudurur, aklın başından gider,
Gaz kolu çok güzel cevap verir, ve hep açmak istersin,
Her dönüşte kücük kücük driftler vs.
R6 güzeldir,aşık olursunuz, ama Türkiye şartlarında muhakkak bir gün ölürsünüz.
ABS ve traction control yoksa hiç tavsiye etmem. Varsa eğitim alarak neden kullanılmasın?
bu makinaları alan hız yapmadan duramaz arkadaş bende cok seviyorum ama almam ki bizim ülke yollarında ss makina cıksss olmuyor
Aslında yorumlarda da demişlerdi keşke bulabilsem xj6 diverson f alıcam ama bulamıyorum.
Yada bi kaç sene daha sabredip mt 09 alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Sanırım abs yok, emin değilim ama.
ABS yoksa cekis kontrolu de yoktur. O durumda kesinlikle tavsiye etmem. Simdi kullandigim 1300cc 180 beygir motosikleti kullanmasi daha kolay ve guvenli cunku. Mesele sadece cc, guc ve tork degil, Surus dinamikleri cok farkli. Modern SS'ler normal araclar degil. Normal gibi duruyor ama degil. Sadece hizli gitmek degil, asil hizli donmek icin dizayn edilmisler, ve bu noktada guvenlik ve stabiliteden cok fazla odun veriyorlar. Agirlik merkezleri cok yukarda, dingil mesafeleri cok kisa, gidon acilari cok dik. Elektronik sistemler sizi istemeden ve farkinda olmadan basinizi belaya sokmaktan korurdu, ama onlar da olmayinca hic bulasmayin bence. Dediginiz teoride dogru, sorunsuz binip kullanabilirsiniz, ama ister istemez araca uyum saglarsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)