Merhaba mondial mh minör icin bayi ile görüşürken uğur sirketler grubunun battigini belirtti her an mondial geri cekilebilir gibisinden konusmalar yapti bu doğru mu ? bilgisi olan var mı
Merhaba mondial mh minör icin bayi ile görüşürken uğur sirketler grubunun battigini belirtti her an mondial geri cekilebilir gibisinden konusmalar yapti bu doğru mu ? bilgisi olan var mı
- AHMET AKGÜN
Kayyum atandı diye biliyorum . Gerçi kayyum atanan sirketin olayı bitmiştir der büyüklerimiz
anlamadım kayyum nedir yani battımı
e mondial cok motor satiyor bu servisler bakimlar garanti vs ne olacak
isimtescil.nete de kayyum atandı ama eskidinden daha iyi oldu kayyum atanması battı demek değil
Kayyum atanmasi batmasi anlamina gelmez, hele ki kar eden bir sirketse imkansiz. Sadece el degistirdi diyebiliriz.
Saçmalamayın yahu...
Para basan şirketi batırırlar mı? Verirler yancıya o kazanır, yürütür. Hatta eskisinden daha iyi olur aktıkça...
o zaman bayi motor satmak istemiyor mondial bayisi , mondial alma sirket batti gibisinden konusma yaptı, neyse teşekkürler verdiginiz bilgiler icin.
kayyum demek "belli bir malın belli bir süre yönetilmesi ya da belli bir işin yapılması için resmi makamlarca yetkili olarak görevlendirilmiş kimse" demektir ..
illa batma anlamına gelmez ama tabiiki ülkemizde genelde batan şirketlere atandığı için kayyum öyle bir algı oluyor..
şirketin sahibi belli nedenlerden ötürü şirketin başında yoksa tutuklanmış olabilir gitmiş olabilir yurtdışına devlet mağduriyet olmasın ve sektörde bir zarar olmasın piyasalarda dalgalanma olmasın herşey eski düzen devam etsin diye bu şirketlere görevli atıyor..
taki ya eski sahiplerine geri veriyorlar yada başkalarına şirketi devlet artık satıyormu devirmi ediyor bilmiyorum öyle bir şey yapıyor..
Uzun lafin kisasi, mondiallerinize bir sey olmaz merak etmeyin. fetocu UMA size ne sagliyorduysa AKPliler aynini saglamaya devam eder.
Bu ikisi de korkunc bir sey mi iyi bir sey mi bilemedim. Yok bildim, ilki korkunctu ikincisi daha korkunc.
Kacin.
O kadar emin olmayin. Siyasi sebeplerle atanmis "emir kulu" kayyum'un, bu sirketi sifirdan kurup buyutup bu hale getirmis, ve bu zamanda bile ayakta tutabilen asil sahipleri gibi yonetebilmesini beklemek saflik olur bence, hele hele bu ekonomide.
Boydak'a atanan kayyum kendi zimmetine 1 milyon 200 bin avro gecirip sirketi 20 milyon avro civari zarara ugratmis...
http://www.superhaber.tv/erdoganin-d...or-93291-haber
Ciger dukkani kediye emanet.
Bu hassas ekonomik ortamda, devletin kar yapan ve istihdam saglayan tum sirketleri koruyup kollamasi gerekirken, siyasi sebeplerle ve sudan bahanelerle kusa kurda yem etmesi akil alir sey degil. Ilk basta o sirketlerden ekmek yiyenlere yazik, sonra urunlerinden faydalananlara, buyuk planda hepimize.
İlla batması gerekmiyor kayyum atandıysa şirket el de değiştirebilir.
Baktılar olmuyor satışa çıkarırlar yakında.
sen yinede mondial alma bence.. işini sağlama al. madem bayii sana battı dedi bir şeylerden haberdar olmuş demekki..
İthal parça ile üretim yapan bir firmaya hayvanat bahçesi müdürü gelirse batması kaçınılmazdır. Tasfiye olan elemanlarla beraber dış bağlantılar da ölür gider. Yerine gelenler RÜŞVET istemeye kalktığı an asıl üreticilerden s..ri görür, parça gelişi durur üretim durur, satış durur ve de GÜM. Fabrika hurdaya kilosu 1 dolardan ihaleyle gider. Fabrika arazisi üç kuruşa başkasına (S)atılır. Ellerinde 2 yıllık garanti belgesi olan zavallı vatandaş ise muhatap arar bulamaz. Kanunen?! son satılan motorların garantisi bittiğinde ŞİRKET de tarihe karışacaktır. Fabrikadan ekmek yiyenler de (işçiler), fabrikanın mallarını satın alanlar ve bayiler de KİMSE'nin umurunda olmaz.
Onu sana söyleyen bayiye sorsana çocuğu fetö nün hangi yurdunda yetişmiş😉
Sizin anlıcağınız şu ; devlet adamın malına el koyuyor , sonra daha zengin iş adamlarına peşkeşliyor. Cukkasını doğrultuyor. Devlet olmak ne güzel ya.. Hz.Padişahımız çok yaşa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)