Alıntı musty043 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Valla yorumlarınız için saolun Allah razı olsun motora fazla uzak değildim ama usta olmuşlar artık bu işte motor görüş alanımdaydı ama bi kişiyi bile görmedim bu arada motoru bidaha başkasına yaptırmam motoru yag kaçırıyordu gittim bi ustaya babamın tavsiyesi ile yaptırdım 500tl para verdim yag filtresini gevşek bırakmış bugün söktüm motoru baktım yag filtresi gevşekti motorda ki yag boşalınca motor kitlendi 250 km hızla falan gidiyordum sag sol yalpalaya rakı biraz yavaşladım motora tekme atarak sırt üstü atladım kaplumbağa gibi sırtüstü sürüklendim arkamdan babam geliyordu 400 mt geride babam cüzdanımı bulmuş yerler yag oldugu için oda az kalsın düşüyormuş
geçmiş olsun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Hayır, insanlar onursuzlaşıyor.
Yoksul olmak, hırsızlığa bahane değil, olamaz!
ihtiyaç sahiplerinin hepsi bunu yapıyor demek değil zaten yazımdan çıkan sonuç.. ama benim dükkanımda yakaladığım hırsızların yarısından çoğuna bakınca anlıyosun zaten neden çaldığını.. yoksa içeriden 5 tl lik yüzük çalsa nolur çalmasa nolur gidip satacak değil ya. alamadığı için aşırmaya çalışıyor işte.. ama bir süre sonra buna alışıyordur belki meslek ediniyordur bilemem.. fakat gördüklerimin bir çoğu alamadıkları için çalıyor..