telefonu kaska takıp video çekmek istiyorum bunun içi aparat varmı ?
telefonu kaska takıp video çekmek istiyorum bunun içi aparat varmı ?
vantuzlu araç içi telefon tutucu alınıp uyarlanabilir belki. hatta vizörün önünde dikiz aynası gibi durursa hem güneşlik olur hem gelen mesajlar okunur
hayır yokama ceketin üstüne manuel yapabilirsin
Bi ara uğraşıp yapmıştım ama tamamen doğaçlama ve senin el becerine ve yaratıcılığına bağlı ben ön hava kanalını iptal edip oraya apartlarla filan tutturmuştum ama gelen yorumları okursan telefona zararı olacağını söyledikleri için ben kullanmadım geri söktüm
Link: http://www.motosiklet.net/forum/moto...t-yapiyor.html
Montumun gögüs cebine koyup (kamera dışarıda kalacak şekilde) video çekmişliğim var. Fakat telefon ile pek olmuyor bu iş, bir kere açı çok dar, yanlış biliyor olabilirim, çoğu telefonda kamera açısı 80-90 derece en fazla, bu ekşın kem lerde 170 e çıkıyor. İkincisi sorun ise titreşim, adı neydi o özelliğin hatırlayamadım, telefonlarda onu düzeltecek özellikte kamera pek yok.
Telefonun titreşimde çekim kalitesi b hayli düşer. Telefonu düşürme, kırma riski yüksek ve en önemlisi beyninize yakın olacağı için uçak moduna almalısınız, zira telefon modunda sağlık açısından zararlı. Böyle olunca da telefon özelliğini kullanamayacaksınız. İyisi mi siz ucuz bi aksiyon kamera alın zira zaten telefon daha kötü bi çekim sunacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)