Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kışlık Mont Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    worldmeister - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400
    Merhaba,
    Motosiklete başlayalı 5-6 ay oldu, Pulsar NS 150 kullanıcısıyım. Revit Airforce yazlık mont, Revit Striker 2 yazlık eldiven ve Nolan N87 ekipmanlarım bunlar.
    Şuan kışlık mont ve eldiven almayı düşünüyorum. Düşündüğüm montlar aşağıda. Hangisini tavsiye edersiniz? Ve önerebileceğiniz kışlık eldiven var mı?
    http://www.motoliz.com/Clover-Airblade-2-SiyahBeyaz-Kisa-Ceket,PR-11168.html
    http://www.feyizoglu.com/Revit-Jupiter-2-Mont_52195.html
    http://www.feyizoglu.com/Laguna-Seca-D-DRY-Kislik-Mont_50785.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Valla bu yıla kadar kışlık montum olmamıştı ki kışın motosiklet kullanamamıştım, gittim Revit Jüpiter 2 mont aldım, gayet kullanışlı ve fiyatı da fena değil; ancak sanki hala üşüyor gibiyim yani maksimum performans bu mu kışlık montta yoksa bende mi bir tuhaflık var bilmiyorum, bu montla ilgili kullanıcı yorumu da bulamadım nette varsa aramızda kullanan bende mi tuhaflık var yoksa tam kışlık bir mont değil mi diye bir bilgi verirlerse bende sevinirim. Şunu da belirteyim gündüz hiçbir sıkıntı yok hatta güneşli havalarda ki İzmir'de hala daha hava tam olarak soğumadı t-shirt ile kullanıyorum ama güneş battığı anda sanki içimde bir buz dolabı mevcut :D
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Motosikleti
    Dominar 400
    Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bu yıla kadar kışlık montum olmamıştı ki kışın motosiklet kullanamamıştım, gittim Revit Jüpiter 2 mont aldım, gayet kullanışlı ve fiyatı da fena değil; ancak sanki hala üşüyor gibiyim yani maksimum performans bu mu kışlık montta yoksa bende mi bir tuhaflık var bilmiyorum, bu montla ilgili kullanıcı yorumu da bulamadım nette varsa aramızda kullanan bende mi tuhaflık var yoksa tam kışlık bir mont değil mi diye bir bilgi verirlerse bende sevinirim. Şunu da belirteyim gündüz hiçbir sıkıntı yok hatta güneşli havalarda ki İzmir'de hala daha hava tam olarak soğumadı t-shirt ile kullanıyorum ama güneş battığı anda sanki içimde bir buz dolabı mevcut :D
    Bence içine termal alırsan sorunun çözülür, İstanbuldayım ben 8-9 derece olduğu havalarda bu Revitin yazlık montuyla kullandım. İçimde termal içlik onun üstünde polar vardı. Çok üşümemiştim.

waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin
    Yazlık montun revit ise kışlığı da o marka almanı öneririm.
    Ekstradan sırtlık alman gerekmez.

Ek olarak 4 mevsim mont almamanı da öneririm.

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı worldmeister adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence içine termal alırsan sorunun çözülür, İstanbuldayım ben 8-9 derece olduğu havalarda bu Revitin yazlık montuyla kullandım. İçimde termal içlik onun üstünde polar vardı. Çok üşümemiştim.
    Montun içinde kendi termal astarı var ama ondan bağımsız bir tane daha mı alayım, yada giydiklerimin içine mi giyeyim, gerçi termalinde şöyle bir sıkıntısı oluyor, altıma giydiğim için biliyorum terliyorsunuz ve terlemede kurumuyor hava almıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

Bir de şimdi bu jupiter 2 kışlık mı oluyor 4 mevsim mi acaba?
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Motosikleti
    Dominar 400
    Alıntı waldorf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazlık montun revit ise kışlığı da o marka almanı öneririm.
    Ekstradan sırtlık alman gerekmez.

Ek olarak 4 mevsim mont almamanı da öneririm.
    Kışlık mont almazsam, bu yazlık mont fileli olduğu için çok rüzgar geçiriyor. Ne yapmamı önerirsin?

Montun içinde kendi termal astarı var ama ondan bağımsız bir tane daha mı alayım, yada giydiklerimin içine mi giyeyim, gerçi termalinde şöyle bir sıkıntısı oluyor, altıma giydiğim için biliyorum terliyorsunuz ve terlemede kurumuyor hava almıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

Yani kendi termali olmasına rağmen üşüyorsan al bence. Ben sürekli termal ile dolaşıyorum bir sıkıntı olmadı

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı worldmeister adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kışlık mont almazsam, bu yazlık mont fileli olduğu için çok rüzgar geçiriyor. Ne yapmamı önerirsin?

Yani kendi termali olmasına rağmen üşüyorsan al bence. Ben sürekli termal ile dolaşıyorum bir sıkıntı olmadı
    Valla ben de üşüme var herhalde, ben eylül ayında bile akşamları üşüyordum yazlık montta, o yüzden jupiter 2 senin işini görür bence baya kullanışlı ve rahat...

SavageGarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC750S
    şunu da bi göz önüne al derim.
    http://www.feyizoglu.com/Outback-2-K...ntu_50835.html
    gayet memnunum.

Motosikleti
    V-Strom DL650
    Alıntı SavageGarden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şunu da bi göz önüne al derim.
    http://www.feyizoglu.com/Outback-2-K...ntu_50835.html
    gayet memnunum.
    revit outback 2 modelinden ben de aldım, daha denemedim yolda, memnunsunuz demek, bakalım uzun yolda nasıl.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019

Termal içlik giymelisin. Kışın tişörtle tabi üşürsün. Mont kışlık da olsa içliksiz taytsız olmaz .

Ben de Revit Jupiter 2 kullaniyorum. Bu, termal iclikli 4 mevsim kategorisinde bir mont.
    Adana'da kara kista, sabah ayazinda kullandim, en ufak usumem olmadi. Izmir ile Adana'nin hava sartlarinin asagi yukari benzer oldugunu dusunuyorum.
    Ve ilginctir ki, yazin icligi sokup ayni montla devam ettim. Gayet de guzel idare etti.
    Su aralar icligi taktim, sabaha karsi (4-6 derece) ince gomlekle rahat rahat surulebiliyor.

Gelgelelim ben de, okuz parasi verdigim Revit Kryptonite eldivenlerle donuyorum.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 2016
    Bu monttan ben aldım fakat kalıpları çok dar rahat edemedim. Taş çatlasa 6-7kere giydim. Düşünürsen mesaj at uygun fiyata verebilirim. Kendime revit outback 2 aldım.

okanius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    bende bu hafta clover airblade 2 aldım. aldığım gün istanbul da giydim ama hava güzeldi. tam yorum yapamayacağım.
    daha önceki montum da clover gp5 ti. genel anlamda memnun kaldım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

bu arada kışlık eldiven için bak derim. yorumlar müthiş. bu hafta gelir benim siparişimde.

https://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Revit-winter-warm-waterproof-gloves-Motorcycle-gloves-cycling-gloves/32719693074.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.U3ImHy

derdalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul yada yakın illerden birindeyseniz Kardeşler Yamaha' ya mutlaka bi uğrayın derim. Linkini verdiğiniz Dainese laguna seca d-dry mont 693 tlye satılıyor. Sadece bu değil tabi tüm markalarda nakite %50, kredi kart 5 taksite %40 indirim var.

Millet bot, eldiven, mont, kasklarını yeniledi. Eskiler orada burada 2. el ilanlarda. Hiç bu kadar 2. el ekipman ilanı görmemiştim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Bende REV'IT'in GT-AIR yazlık montu var, her yeri fileli neredeyse. Bunu alırken aldığım mağaza soğuk havalarda içine giymem için rüzgarlık hediye etmişti. İçime de Decathlon'dan alt 20 lira üst 20 lira olmak üzere içlik satın aldım. Soğuk havalarda içliğin üzerine günlük kıyafet üzerine rüzgarlık üzerine yazlık montumu giyiyorum gayet sıcak bir yolculuk oluyor. Yağmur yağacağı zaman ekstra yağmurluk giyiyorum en üstüne. Bu sene kışı böyle atlatacağım fakat önümüzdeki kış için sağlam bir kışlık mont almayı düşünüyorum, böyle çok çetrefilli oluyor çünkü.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)