On karakter(silindi)
On karakter(silindi)
Bajaj fiyat konusunda 100 adım önde 2018 de en çok motor satan model olabilir fiyat nedeniyle maluk r25 25.000 E doğru giderken Cbr 250 20.000 e doğru gidiyor Kawa ve Suzukiden bahsetmiyorum bile
Şimdi kıymetlendi bajaj
Kuralkan’ın hyosung ve diğer markalardaki hayal kırıklığını Bajaj’da yaşatmadı.Ceo’nun ve ekibinin etkisi büyük sanırım.Dönemi çok iyi takip ediyorlar.İnternet reklamları,youtuber toplantıları,Facebook paylaşımları,forumlar vs.Bunlar bu çağda önemli hareketler...Ekip genç sanırım.Tebrikler.
Bu bir fırsat değil. Stoklarda kalan motosikletler bitene kadar mecburen vereceksiniz. Yamaha honda ve suzukinin fiyatları tavan yapmasıyla mecburen bajajda üretim maliyetlerinden ve hammaddeden ötürü zam yapıyor ve yapacak. Ocaktan sonra sadece bajaj değil tüm motosiklet markalarının fiyatları uçacak. Özellikle önümüzdeki yaz 250 cc motorlar dizel otomatik araç fiyatına satılacak.
Tabi şunu unutmamak gerek şu an 10 liraya alınacak bir ns160 muhtemelen yaz gibi 15 liraya doğru yaklaşacak fiyatıyla alan kişiyi kar ettirecek. Ama yine dediğim gibi bajaj yerine yamaha alan emin olun 2 katı kar edecek :D
Bir bayi ile konuştum , 16.600 TL nakit ile anlaştık . Salı alacağım Dominar ı, mürdüm rengi
r25 sıfırı yaklaşmış 25 milyara , ikinci eli 16 milyar veren olmuyor kafadan 10 bin zarar ettiriyor adama , zamanında 7 milyara sıfır pulsar alan 8.500 liraya satıyor hala marka kötülüyosunuz. Piyasa bu arkadaşlar artık alışın. Her hafta benzine zam , ota zam moka zam... 12 milyara 200ns almayan gitsin cbr 125 alsın 15 milyara tercih sizin.
Motorum 125 cc , 2 kişi yokuşta çekmiyor , pulsardan 5 10 beygir daha düşük , üsteilk bir kaç milyar daha pahalı , abs felan hiç birşey yok ama Honda abii dersiniz ))
14.600 oldu
Dolardan hızlı fırladı fiyatı
Yedek Parça fiyatları desen uçtu gitti
Artık f/p ürünü değil o eskidendi
Artık motor fiyatı olsun yedek parça fiyatı olsun öpme politikası uyguluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Bir o kadarda sorunlu bir motor
Adamlar 16.900'e 400cc 35hp/torklu ABS'li Enjeksiyonlu Kaydırmalı debriyajlı sağlamlığı aşikar motor satıyorlar DALGAMI GEÇİYORSUNUZ? Gidin 18'e cb125 alın madem.
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
merak etme onlar ne kadar çabalasa da aklı başında olan insanlar doğru karar verecekler. misal ben 250cc motor alacak olsam ne piyasaya nede millete bakarım.
daelim roadwin 250 alırım. aynı şekilde dominar 400 ün avantajlarını bilen ve motoru beğenen birisi bence fazla sağa sola takılmayacaktır.
euro 4 normlarına uygun 400cc bir motor ve bu kadar sağlamlıkta başka motor var mı? varsa millet ona yönelebilir.
.................
piston; o dediklerin pulsar 200ns de mi oldu? yalan söylemediğin ne malum? öyle ise de bu konu pulsar konusu değil.
Benim pulsar 2016 model. 8500km civarlarında satın aldım. şuan 25500km civarlarında.
Alır almaz lastiğimi değiştirdim o yüzden sorun yaşamadım.
Stop etme sorunu var ne yazıkki ama bunu 1.vites ve durma seviyesine gelmeden yada sert frenlerde arka teker kilitmeden yapmıyor.(Bu arka tekeri stop edince şanzımandan dolayı kendiside kitliyor. Debriyaj'ı unutmayın böyle durumlarda. mazallah.)
Bana göre güzzel lastik ile frenleri güzel dozajlanıyor.
Titreşim var. 5000-7000 devir arası ekonomik götürtmüyor. 8000-9000 devirlerde kullanıyorum. 9500den sonra gene titriyor bu sefer zevk meselesi olma durumu oluyor.
Sağından solundan hiç yağ atmadı. Zinciri fazla yağladığım için yağ attığını sandık meğerse atmamış.
Katır gibi sağlam şöyleki vurduğun yeri göçertiyor kendisi sağlam kalıyor enteresan bir şekilde.
Evet aynalar dandik ya alışacaksın ye değiştireceksin mecburen.
Saat resetliyor ve hatta garantiden km sayacım bozulduğu için 25000km de yenisi ile değiştirdiler garantiden.
Zincirinden ses gelir çünkü hem dandik hemde çabuk bollaşıyor ama değiştirilebilir başka bir zincir ile.
Şuanki Türkiye piyasasında sıfır motor alacak olursam ya Dominar 400 yada CF MOTO 400NK alırım. Dominar kendini ispatladı kullanıla kullanıla.
Onu bunu eleştireceğimize önce FAKİR olduğumuzu kabul edelim. Sonra her FAKİR gibi tartımızı doğru tartalım ve ona göre alacağımızı alalım. Ben Pulsar'ı almadan önce Honda CBF 150 almak zorunda kalacaktım ama İstanbul'un bir başından diğerine giderken tırların da arkasında kalmayayım die aldım ve memnunum. İnanırmısın artık değiştirmek bile istemiyorum. Bir yerden voleyi vurursam da gidip Dominar alırım herhalde.
2. Pulsar 200ns'imi kullanıyorum.(1. çalındı bulundu motor ve şase no kazınık öylece duruyor - Çözüm önerilerine açığım), 2. Bajaj Pulsarımla 26000 km yaptım , Fethiye,Bartın,Sinop,Kastamonu,Karabük vb gezdim , yerde kar olmadığı her gün kullanıyorum, memnunum.En az 30000 km daha ekstra bir durum olmazsa değiştirmeyi düşünmüyorum.
Benzerleri artsın , çünkü rekabet iyidir, hepsi kendini geliştirmek zorunda kalır yoksa Japon Japon dersek adama cub motoru 10000 liraya itelerler.(Devletimiz sağolsun,yönetenler ve yandaşları doymuyor paranın çoğunu onlar alıyor,itibardan tasarruf etmiyor,vatandaş olarak bizler itibarımızdan tasarruf etmek zorundayız).
Bu arada 14.500 ciddi bir rakam bu sene motor alsam muhtemelen alamaz ertelerdim.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Kendi şahsi fikrim şu. %8'den %22'ye çıktığında gene ötv. Siz o zaman görün 3kuruşa aldılar 8kuruşa satmağa çalışıyorlar. Aldıkları yanında kar kaldı. bla bla bla laflarını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)