Arkadaşlar çukura girdim motor gaz yemiyo bilgilendirirmisiniz?
Reklamlar
-
Günaydın,
15 dakika kadar önce işe gelirken Today ile derin bi çukura girdim ve motor boğulmaya başladı. 50-55 i anında çeviriyodu 40 da tıkanıp kaldı,
arada yığılıyo. Neyden kaynaklı olabilir? Çıktığımda bi yere göstereceğim ama Antayalılar bilir iş yerim havaalanı tarafında sanayiye gidene kadar yolda kalırım diye korkuyorum o yüzden kendi imkanlarımla çözebileceğim bişeyse ben uğraşayım diye size sordum. Şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
geçenlerde arkadaşımın vespa ile başımıza geldi,
motor hava filtresinin olduğu tarafa yatarsa motor yağı hava filtresine doluyor,sonrasında boğuluyor, çıkarıp temizlerseniz sorun çözülür
-
khaledome adlı üyeden alıntı
geçenlerde arkadaşımın vespa ile başımıza geldi,
motor hava filtresinin olduğu tarafa yatarsa motor yağı hava filtresine doluyor,sonrasında boğuluyor, çıkarıp temizlerseniz sorun çözülür
Düşmedim ben, çukuru girdim çıktım sadece. Yine aynı problemi yaşıyo olabilirmiyim?
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
Scooterda motor asagida oynar durumda, cok esneyip motorun üstünü sele altına vurmuş olabilir. Motorun üst kısmında gövdeye temas etmiş olabilecek noktalarda kıvrılma, ezilme, buji kablosu çıkması, benzin hortumu ezilmesi gibi noktalara bakılabilir.
-
Karbüratör de şamandıra açık kalmış olabilir, iğnesiyle ilgili sorun olabilir.
-
İlginiz için teşekkür ederim, şimdi gidip bi tur attım herhangi problem yoktu. Tekrarlamaz umarım tekrarlarsa tavsiyelerinizi uygulayacağım, iyi günler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)