boyum 160 bu canavarı kullana bilir miyim yada başka bir tane cross motosiklet
boyum 160 bu canavarı kullana bilir miyim yada başka bir tane cross motosiklet
Motor kullananlar için boyun boyutun önemi yok.
Motor kullanmaya çalışanlar için boy büyük sorun.
Motor kullanmaya başladığında 1.60 boy pek sorun olmaz.
Maalesef kullanamazsın. İnat edersen elbette kullanırsın ama çok rahatsız olur. 160 boyu olan bi kız arkadaşıma kullanmayı öğretecektim ayakları yere değmiyor diye öğretemedim. Yatırarak tutmak falan gerekiyor.
Davul bile dengi dengine demiş atalarımız
Şehir içi dur kalkta eziyet olur.
Yeniyseniz alışana kadar bol bol yana devirirsiniz motoru.
Ama kullanılmaz diye de bir şey yok.
150 liraya satilan alcaltma-yukseltme kiti var.sele yuksekligi 79cm ile 94cm arasinda ayarlanabiliyor.al bundan tak,cok cok rahat bir sekilde kullanabilirsin.bizzat denedim
Benim boyum 167cm.ben bu kiti yukseltme olarak kullaniyordum,93cm sele yuksekligi ile arazi haric her yerde kullandim.
Bozuk veya ıslak veya karlı vb. bir yokuş zeminde durduğunda hayata küsebilirsin.
Nice tecrübeli ama "Kısa" vatandaşların sırf ayagi yere sunmadı diye yuvarlanmalarina şahit oldu bu gözler.
youtube'da gizmovlogs diye bir bayan arkadaş var onun boyu da sanırım o civarlarda ve alçaltma kiti ile kullanabiliyordu kendisi
Motosiklet kullanmayı biliyorsan kullanırsın. Bunda öğreneceğim dersen oldukça zorlanırsın. Öncesinde ucuz yollu bir çinli cross ile tecrübe edip yatırıp kaldırıp Crf'ye geçmek daha mantıklı. Sonuçta 20bin liralık motor Crf 250 rally'de gözüm var benim de
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Kullanamazsın, ayakların yere değmez kendine eziyet edersin.Ayak yere değmezden kasıt parmak uçların milimetrik değer ufak bi dengesizlikte motor yere yığılabilir.Çocuğun biri kross yapmış, boş işleri geçelim.Trafikte kullanılacak motor.
sıkıntı olur, işin keyfi kaçar dostum
Ben yine alakasız bi yorum yapıcamda, cross değilde cross kaskı hastasıyım inanılmaz hoşuma gidiyo mesela MrMud'un avatar ama ss bi motor üstünde komik olacağı için takamıyorum, sırf bu yüzden 660 alabilirim :D
Alçaltma kiti ile olabilir.
Boyum 1.77 parmak uçlarım zor değiyor, kit olmadan çok zor.
1.82 boyundayım ben bıle uzerındeyken tedırgın oldum topuklarım tam basmıyo bazen dıye.
1.83 boyum var. 3 crf değiştirdim. İnan yorgunken ayağımı atmaya üşeniyorum bazen.
Alçaltma kitleri var ama kaç cm kazanabilirsin bilemem.
Tecrübe eh iste bi kaç motor degistirdik. 1.70 in az ustunde;) boyumla deneme maksatlı yamaha wr serisi motorun selesine oturdum noluyo lan dedim, bayide yatıracaktim az daha Alçaltma kiti işi falan kafama yatmadı.
Bence zorlamaya gerek yok, trafikte durayım dersen motorun normal haliyle direkt bir arabanın üstüne yatarsın derim!
Not:crf nin selesi daha alçak olabilir illaki olsun diyorsan kitle beraber bir bakman lazım.
Scooter kullan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)