Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Evin önüne motor park etmek (sokak)?

REKLAM ALANI
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Abus alacağına 2 adet normal alarmlı disk kilidi al. Bunun yanında spy alarm al. Ek olarak da gemi zinciri al. Bu devirde dışarı motor koymak zor. Zaten çalma girişimine girerse çalamazsa bile illa bir tarafına zarar verir. En iyisi çalıştığın benzinlikte kapalı bir yere koyma imkânın varsa oraya koy derim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Piaggio X10
    Semt farketmez sokağa motor bırakılmaz. Otoparkınız, kasko imkanınız yoksa almayın.

Motosikleti
    mv agusta turismo veloce rorro
    bu arada bu gps takip işine de inanmıyorum ben,
    adamlar alıp gidip motoru kırdıktan sonra gidip polise söylesen yanında gelmez, savcılıktan emir bekliyorlar,
    kendimiz almaya gitsek itle kopukla kavga mı edicez
    en temizi kasko

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı nicksizbro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sağlam hırsız yok çevrede ama it kopuk çok abus kiramazlar diye tahmin ediyorum.

Semt- esenyurt
    aldı beni bir gülme

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    1 km uzak bir mesafe değil. Yürü veya bisikletle git gel. Bisikletin yoksa da al migrostan 250 liraya uyduruk bir bisiklet. Bisikleti bırakıp motoru alırsın veya tam tersi. Kapalı garaj da olsa bütün kilitlerini al ve garajdayken de kilitle.

1989 dan beri esenyurtluyum.

sana tek tavsiyem; acilen motorunu sat veya tam güvenilir bir yer ayarlayana kadar motorunu tam güvenilebilir bir yere bırak ve sürme. esenyurtta paralı otoparka bile bırakma motorunu.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Bende sıkıntılı bi semtte yaşıyorum, gerçi artık her yerde hırsızlık var. Benimde apartmanımın otoparkında 1 elektrikli bisiklet var öylece duran birtanede ARN 125cc bir motosiklet var direksiyonu bile kilitli değil kimin bilmiyorum aylardır öylece duruyo hiç kimse dokunmadı buna rağmen benim ayakkabım çalındı, bisikletim çalında ki 6 bin liraya mal etmiştim. Şuan 2 motorumdan biri küçük onu apartmanın içinde odunluğa koyuyorum orada Bauhouse'dan 110 liraya aldığım bi kilitle kilitliyorum. ( 1 apartman giriş kapısı, 2 odunluğun kapısı, 3 kendi bölümümün kapısı buna rağmen kilit.
    kapıların hepsi demir. ) Diğer motorum odunluğun kapısına manevra alamıyo içeri sokamıyorum onuda apartmanın içinde su sayaçların olduğu yere kilitliyorum. 1 disk kiliti alarmlı, 2 Oneguard u kilit, 3 yine diğer motoruma bağladığım çelik 110 liralık zincir kilit ve branda kullanıyorum. ( 1 apartman kapısı, 2 su sayaçların olduğu bölmede kilitli olan demir parmaklıklar. Yinede içim rahat etmiyo. birisi motora temas ettiği anda taramaya başlayacak bi keleş yerleştirmek istiyorum su sayaçlarının arasına o derece huzur oluyorum bu konularda. Allah hepimizin emeğine sahip çıksın, para kolay kazanılmıyo kimsenin canı yanmaz inşallah.

Garaj 50-70 tl arası oluyor kasko 1200 tl filan çıksa aylık 100 tlye geliyor 39 tl daha katıp tam güvenlik alınabilir ama kasko kabul edermi sokağa koymama kesin çalınacak uyduruk bir kilit takarımda kasko yaptırsam motoru babamın üstüne alirim yaşı 45

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aldı beni bir gülme
    Niye yav esenyurt guvenli ve elit bir yejfvdbdjfhd

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

Cami yapılıyor alana kadar bitip kapalı otopark açarlarsa süper olur zabıta yakalasam sorucam evin 1 sokak altında kapalı otoparkta güvenlik oluyor ve malımızı koruyor demi?

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bu esenyurt konusuna "fransız" kaldık,
    nedir, ne değildir, ankara'da neye tekabül eder?

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyle bir yerin baska ornegi yok gelip gormeniz lazim. Bir kisinin esenyurtlu olup olmadigini sac tirasindan anlayabilirsiniz. 2002 dunya kupasindaki umit davala gibi geziyorlar ortalikta
    Birkan07 ve jackonbir bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyle bir yerin baska ornegi yok gelip gormeniz lazim. Bir kisinin esenyurtlu olup olmadigini sac tirasindan anlayabilirsiniz. 2002 dunya kupasindaki umit davala gibi geziyorlar ortalikta
    ) Bizim zeytin köy, Ankaranın Çinçin'i yani öğrenmiş olduk. Esenyurt falan diyince esiyo falan havadar rahat diyip seviyoduk )
    Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    En güvenlisi semtin hırsızlarıyla kanka ol.
    Çalınırsa da 5 dakikada bulursun ;)
    Olcay Avşar bunu beğendi.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Esenyurt'un e-5 e yakın kısmı yani sitelerin bulunduğu beylikdüzü'ne komşu tarafı oldukça gelişmiştir. Bu tarafta eğitim düzeyi de oldukça yüksektir. Zaten bu siteler yapıldıktan chp oyu çok arttı. Daha çok yeni evli çalışan çiftler makul ev fiyatları sebebiyle bu sitelere taşınmaya başladılar. Ancak eski esenyurt bir Kars diasporasıdır. Suç,sefalet tavan yapmıştır. Derlerdi ki " darwin evrim teorisini esenyurt minibüslerinde keşfetmiştir. İnsan cidden maymundan geliyor "

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ustam şu tiplerle dolu ve kuaföre git hırsızlık yapicam de saçını böyle kesiyor
    https://i.hizliresim.com/5GlDXR.jpg
    Birkan07 bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlar gibi oldum

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Esenyurt hakkında okadar yorum yapılınca merak ettim, bide google amcaya sorayım dedim şıkan sonuç şu:

Nasıl bir semtmiş arkadaş orası

Motosikleti
    hahaha
    Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.

Siz siz olun değil yasama yolunuz düşse bile geçmeyin şoförleri cahildir buranın ve polis gerçekten çok yetersiz bu bölgede ve olanlarda kimseyi sallamıyor

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Duyan da sanacak ki Esenyurt'ta hırsızlık yapan adam Kadıköy'e, Nişantaşı'na, Etiler'e girerken vize soruyorlar.

Ha illa ki Esenyurt'ta park edilen motorun çalınma ihtimali daha yüksektir.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Esenyurtta eğitimsizlikten kaynaklanan kaosun bir açıklaması var.
    Bana Başakşehirdeki sonradan görmelerin tavırlarını kim açıklayacak?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)