Evin önüne motor park etmek (sokak)?
Reklamlar
-
01 Aralık 2017, 01:38
Abus alacağına 2 adet normal alarmlı disk kilidi al. Bunun yanında spy alarm al. Ek olarak da gemi zinciri al. Bu devirde dışarı motor koymak zor. Zaten çalma girişimine girerse çalamazsa bile illa bir tarafına zarar verir. En iyisi çalıştığın benzinlikte kapalı bir yere koyma imkânın varsa oraya koy derim
Reklamlar
-
01 Aralık 2017, 10:34
Semt farketmez sokağa motor bırakılmaz. Otoparkınız, kasko imkanınız yoksa almayın.
-
01 Aralık 2017, 11:10
bu arada bu gps takip işine de inanmıyorum ben,
adamlar alıp gidip motoru kırdıktan sonra gidip polise söylesen yanında gelmez, savcılıktan emir bekliyorlar,
kendimiz almaya gitsek itle kopukla kavga mı edicez
en temizi kasko
-
01 Aralık 2017, 11:12
nicksizbro adlı üyeden alıntı
sağlam hırsız yok çevrede ama it kopuk çok abus kiramazlar diye tahmin ediyorum.
Semt- esenyurt
aldı beni bir gülme
-
01 Aralık 2017, 11:19
1 km uzak bir mesafe değil. Yürü veya bisikletle git gel. Bisikletin yoksa da al migrostan 250 liraya uyduruk bir bisiklet. Bisikleti bırakıp motoru alırsın veya tam tersi. Kapalı garaj da olsa bütün kilitlerini al ve garajdayken de kilitle.
-
01 Aralık 2017, 11:38
1989 dan beri esenyurtluyum.
sana tek tavsiyem; acilen motorunu sat veya tam güvenilir bir yer ayarlayana kadar motorunu tam güvenilebilir bir yere bırak ve sürme. esenyurtta paralı otoparka bile bırakma motorunu.
-
01 Aralık 2017, 11:39
Bende sıkıntılı bi semtte yaşıyorum, gerçi artık her yerde hırsızlık var. Benimde apartmanımın otoparkında 1 elektrikli bisiklet var öylece duran birtanede ARN 125cc bir motosiklet var direksiyonu bile kilitli değil kimin bilmiyorum aylardır öylece duruyo hiç kimse dokunmadı buna rağmen benim ayakkabım çalındı, bisikletim çalında ki 6 bin liraya mal etmiştim. Şuan 2 motorumdan biri küçük onu apartmanın içinde odunluğa koyuyorum orada Bauhouse'dan 110 liraya aldığım bi kilitle kilitliyorum. ( 1 apartman giriş kapısı, 2 odunluğun kapısı, 3 kendi bölümümün kapısı buna rağmen kilit.
kapıların hepsi demir. ) Diğer motorum odunluğun kapısına manevra alamıyo içeri sokamıyorum onuda apartmanın içinde su sayaçların olduğu yere kilitliyorum. 1 disk kiliti alarmlı, 2 Oneguard u kilit, 3 yine diğer motoruma bağladığım çelik 110 liralık zincir kilit ve branda kullanıyorum. ( 1 apartman kapısı, 2 su sayaçların olduğu bölmede kilitli olan demir parmaklıklar. Yinede içim rahat etmiyo. birisi motora temas ettiği anda taramaya başlayacak bi keleş yerleştirmek istiyorum su sayaçlarının arasına o derece huzur oluyorum bu konularda. Allah hepimizin emeğine sahip çıksın, para kolay kazanılmıyo kimsenin canı yanmaz inşallah.
-
01 Aralık 2017, 11:43
Garaj 50-70 tl arası oluyor kasko 1200 tl filan çıksa aylık 100 tlye geliyor 39 tl daha katıp tam güvenlik alınabilir ama kasko kabul edermi sokağa koymama kesin çalınacak uyduruk bir kilit takarımda kasko yaptırsam motoru babamın üstüne alirim yaşı 45
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Jemand adlı üyeden alıntı
aldı beni bir gülme
Niye yav esenyurt guvenli ve elit bir yejfvdbdjfhd
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Cami yapılıyor alana kadar bitip kapalı otopark açarlarsa süper olur zabıta yakalasam sorucam evin 1 sokak altında kapalı otoparkta güvenlik oluyor ve malımızı koruyor demi?
-
01 Aralık 2017, 11:49
bu esenyurt konusuna "fransız" kaldık,
nedir, ne değildir, ankara'da neye tekabül eder?
-
01 Aralık 2017, 11:54
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bu esenyurt konusuna
"fransız" kaldık,
Boyle bir yerin baska ornegi yok gelip gormeniz lazim. Bir kisinin esenyurtlu olup olmadigini sac tirasindan anlayabilirsiniz. 2002 dunya kupasindaki umit davala gibi geziyorlar ortalikta
-
01 Aralık 2017, 12:01
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
01 Aralık 2017, 12:16
En güvenlisi semtin hırsızlarıyla kanka ol.
Çalınırsa da 5 dakikada bulursun ;)
-
01 Aralık 2017, 12:39
Esenyurt'un e-5 e yakın kısmı yani sitelerin bulunduğu beylikdüzü'ne komşu tarafı oldukça gelişmiştir. Bu tarafta eğitim düzeyi de oldukça yüksektir. Zaten bu siteler yapıldıktan chp oyu çok arttı. Daha çok yeni evli çalışan çiftler makul ev fiyatları sebebiyle bu sitelere taşınmaya başladılar. Ancak eski esenyurt bir Kars diasporasıdır. Suç,sefalet tavan yapmıştır. Derlerdi ki " darwin evrim teorisini esenyurt minibüslerinde keşfetmiştir. İnsan cidden maymundan geliyor "
-
01 Aralık 2017, 12:43
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bu esenyurt konusuna
"fransız" kaldık,
Ustam şu tiplerle dolu ve kuaföre git hırsızlık yapicam de saçını böyle kesiyor
https://i.hizliresim.com/5GlDXR.jpg
-
01 Aralık 2017, 12:46
sadraf adlı üyeden alıntı
Boyle bir yerin baska ornegi yok gelip gormeniz lazim. Bir kisinin esenyurtlu olup olmadigini sac tirasindan anlayabilirsiniz. 2002 dunya kupasindaki umit davala gibi geziyorlar ortalikta
anlar gibi oldum
-
01 Aralık 2017, 12:46
-
01 Aralık 2017, 14:06
hahaha
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
01 Aralık 2017, 14:38
Siz siz olun değil yasama yolunuz düşse bile geçmeyin şoförleri cahildir buranın ve polis gerçekten çok yetersiz bu bölgede ve olanlarda kimseyi sallamıyor
-
01 Aralık 2017, 16:59
Süper Moderatör
Duyan da sanacak ki Esenyurt'ta hırsızlık yapan adam Kadıköy'e, Nişantaşı'na, Etiler'e girerken vize soruyorlar.
Ha illa ki Esenyurt'ta park edilen motorun çalınma ihtimali daha yüksektir.
-
01 Aralık 2017, 17:13
Esenyurtta eğitimsizlikten kaynaklanan kaosun bir açıklaması var.
Bana Başakşehirdeki sonradan görmelerin tavırlarını kim açıklayacak?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)