Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

600f sola saga cekiyor

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R 14''
    Herkese selamlar 600f kullaniyorum. Daha onceden kazasi var önden mi bilmiyorum. ilk baslarda hizli gittikten sonra yavaslayip 50-60 giderken sola saga gidiyordu. Aldigim yere goturdum ellerini birakarak duz gitti ve birseyi yok dedi. Babamda denedi duz gidiyor dedi. Simdi ister gidonu birakayim yada tutar halde gideyim surekli sola saga gidiyor bariz hissediliyor hizlaninca bir nebze azaliyor. Surekli tekrar ederek bi sola bi saga yatiyor hatta sola egim veriyorum sol yapip kendi kendine dik konuma getiriyor sonra gene tekrar sol. Nedense sadece ben kullanirken oluyor denge sorunumda yok ama.. 100 kiloyum alakasi varmidir? ayrica arka teker cok azda olsa elle tutunca oynuyor sabit degil. Ön frene basincada sanki bir tik sesiyle gidon one gidermis gibi oluyor. Usta önde bosluk var dedi ama sadece bir usta ve ben iki yone cektiginin farkindayiz kimse inanmiyor. Bu sorun neden olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    ön takımın boşluğunu aldır. Arka tekerinde sorunu bilyada sanırım. Onuda halletir. Sonra tekrar dene. Motor kullanmayı bilen farklı insanlara da denet.

Kimse sorun yok diyorsa, istemsizce vücudunun ağırlık merkezini değiştiriyo olabilirsin.

Şöyle bir durum var bak örneklendireyim, defineci takımı ellerine oynar çubukla güya altın ararlar. Çubuğu tutan kişi çubukları yönlendirmese bile çubuklar çubukcunun altın olabileceğini düşündüğü yöne doğru döner.

Tek yöne çekse sorun olabilir derdim ama hem düşük hızda hemde 2 farklı yöne çektiğini söylüyorsun. Sorun psikolojik olabilir.
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R 14''
    Bu 4. Motorum daha once hic boyle bir sorun yasamadim. Aldigim yerdeki diger ustada surmustu o da onaylamisti cektigini. Acaba one cok mu agirlik veriyorum

Motosikleti
    pulsar ns200
    Bana balans yapıyor gibi geldi belirli kilometreler arasında yaptığı için. Son zamanlarda lastik değiştirdiyseniz veya sert çukura girdiyseniz bozulmuş olabilir.

Motosikleti
    Honda CBR 250R 14''
    Evet burda yollar cukur kayniyor surekli sert gecis oluyor gecerken. Daha once rs200 ninja250r cbr250r kullandim yavasken dahi duz gidiyordu.

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Lastik basıncı normal mi kontrol edin derim

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Lastik Havalarıda Buna Etkendir,,,

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)