Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet'e yeni başlayacak arkadaşım ne önerirsiniz?

REKLAM ALANI

Merhaba,arkadaşım motosiklet sürmeye karar verdi,ilk önce ehliyete yazılacak a2 ehliyetine hatta yazılmış ta olabilir bilemiyorum;Arkadaşım motosiklet sürmeye yeni alışacağı için düşük cc'li motosiklet kullanıcak,birkaç foruma göz gezdirdim,mondial 125 mh drift'in ucuz ve yeni öğreneceği için düşse bile içi yanmaz gibi şeyler söylenmiş,motosikleti kavradıktan sonra 250cc diye arttırıp gidicek.Yamaha ybr'nin motosikleti çok konuşulmuş sağlamlık konusunda,açıkçası ne alacağı hakkında kararsız kaldı neler önerirsiniz eski ybr'ler sağlam,günümüz ybr'side öylemi?Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    arkadasiniza soyleyiniz, gelsin buraya, uyeligini yapsin, kendini tanitsin, derdini anlatsin, hoş sohbet cevaplar alsin. Diger gelecek sorulari ile de cevap bulsun.

Ne bu yahu, eczaciya sorar gibi...

Yanlişsam yanlişsin deyiniz...☺️
    pea ve efendy06 bunu beğendiler.

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşına çok selamlar , kendi araştırsın sorsun bilinclensin . Direk konulara hakim olmaya çalışsın olay sadece motosiklet değil .

Hayatının her alanında da yapsın bunu .

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Istanbuldaysa motosiklete baslamamasini, Turkiye'deyse bu hayalden tamamen vazgecmesini oneririm. Devir motosiklete baslamak icin uygun degil.
    efendy06 bunu beğendi.

Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasiniza soyleyiniz, gelsin buraya, uyeligini yapsin, kendini tanitsin, derdini anlatsin, hoş sohbet cevaplar alsin. Diger gelecek sorulari ile de cevap bulsun.

Ne bu yahu, eczaciya sorar gibi...

Yanlişsam yanlişsin deyiniz...☺️
    Dedim kayıt ol sor,yok ya kim uğraşıcak sor işte dedi 😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Istanbuldaysa motosiklete baslamamasini, Turkiye'deyse bu hayalden tamamen vazgecmesini oneririm. Devir motosiklete baslamak icin uygun degil.
    Kendisi farkında bunun da baya sardı Muğla da yaşıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Alıntı gogozh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşına çok selamlar , kendi araştırsın sorsun bilinclensin . Direk konulara hakim olmaya çalışsın olay sadece motosiklet değil .

Hayatının her alanında da yapsın bunu .
    Haklisin,bende bir sorayım dedim onun yerine bakalım hayırlısı.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Birazda karakter işi bu.

Sakin biri olur. Trafikte tın tın giderim der. Ona crusier tavsiye ederim. Hoplayıp zıplarım kanım deli akıyor der. Onada enduro tavsiye ederim. Vitesle uğraşamam basınca gitsin basınca dursun der. Onada scooter. Vs vs

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi düşünüyorum da neden böyle dediğini,yani devir tehlikeli devir öylede,bunun trafiksiz eğitimi var,artı boş olan yollar var,biliyorum motosiklet öyle sürmek le bitmiyor teknikleri var,fakat bunu zaman içerisinde öğrenir diyorum.Bence,heves kıran bir yorum olmuş.Şahsen a2 ehliyet alıp mt25'e başlıyacağım önceden motosiklet kullandım biri bana bunu dese şahsen bir boşluğa düşerim.

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Hic bulasma derim... sen samimiyetle arkadasligini yaptin ve onun adina sordun, üstüne düstügüne inandigin işi yaptin, takdir ederim. Ama onun ugrasamam demesi seni bağlamamalı artik. Yahu sevgilin bu senin.

Ugrasamazmis efendim... ugraşmadan olmaz ki ama. Hic ses etme kardeşim, hiç bulaşma. Bu işler ugramadan boş beleşe olmaz. Kendini de yorma. Ha senin soracagin bir husus varsa bildigim kadari ile seve seve anlatirim.

Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hic bulasma derim... sen samimiyetle arkadasligini yaptin ve onun adina sordun, üstüne düstügüne inandigin işi yaptin, takdir ederim. Ama onun ugrasamam demesi seni bağlamamalı artik. Yahu sevgilin bu senin.

Ugrasamazmis efendim... ugraşmadan olmaz ki ama. Hic ses etme kardeşim, hiç bulaşma. Bu işler ugramadan boş beleşe olmaz. Kendini de yorma. Ha senin soracagin bir husus varsa bildigim kadari ile seve seve anlatirim.
    Aynen samimiyet fazla olmasada yardımcı olayım dedim,benim herhangi bir sorum yok herşey tamam benim sadece a2 ehliyet bekliyorum yakında mt25'ime kavuşacağım inşallah.Teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)