herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim Knox cold killer ile Thermoform Termal Kar Maskesi Balaklava Bere arasında kaldım birinden birini alacağım sağolun
herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim Knox cold killer ile Thermoform Termal Kar Maskesi Balaklava Bere arasında kaldım birinden birini alacağım sağolun
Faith makes all things possible.
Honda SH300İ NF02 Owned. / Yamaha BWS100 Owned. / Honda CBX250 Twister Sold. / Honda CBR125R HRC Sold. / Honda PCX125 Limited edition Sold. / Asya Polo 50 139QMBGY6 Sold.
Knox cokd killer ile thermoform balaklava kıyaslanamaz. Knox kesinlikle rüzgar girişini kesen çok kaliteli bir ürün. Şu an indirimde 65 Tl ye alınıyor. İmkanın varsa satın al uzun yıllar kullanabileceğin bir ürüne sahip olursun.
Arkadaşlar buyurun gelin İzmir'e taşının. Yaz kış yazlık buff kullanabilirsiniz benim yaptığım gibi, onu da kaskın içi çabuk kirlenmesin diye kullanıyorum. Kaskın iç malzemesini çıkarıp yıkamaktansa buff'ı sık sık değiştirmek daha mantıklı Ne o, karla buzla uğraşıyorsunuz? Gelin buraya yılın 12 ayı motosiklet kullanın
Soğuk havalarda Tchibo'dan aldığım Mikropolar Başlık adlı ürünü kullanıyorum çok memnunum. Daha ılık havalarda buff maske kombinasyonu.
Ben Antalya'da yaşıyorum ama demir eksikliği var o yüzden çok üşüyorum. İzmire gelince demirimizde yükselecek mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
decathlon linki açılmıyor fakat n11 ürünlerini hemen sipariş ediyorum. teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Konuyu ben açmadım ama benimde ilgilendiğim bi durumdu çok işime yaradı.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
paraya kıyıp 40 liraya alt tarafı geniş ve rüzgar işlemez olanlardan bir tane almıştım, epeyi kullandım, tavsiye ederim.
fotograf temsilidir.
Senelerdir Begere Windproof balaklava kullanıyorum, rüzgar kesme ve sıcak tutma konusunda çok başarılı.
@TurboTastic tavsiyesi üzerine https://urun.n11.com/sapka-ve-bere/t...bere-P36209374 ürünü aldım inanılmaz güzel tavsiye için teşekkür ederim @TurboTastic düşünen herkese öneririrm rüzgar ve soğuk elvedaaaa
Faith makes all things possible.
Honda SH300İ NF02 Owned. / Yamaha BWS100 Owned. / Honda CBX250 Twister Sold. / Honda CBR125R HRC Sold. / Honda PCX125 Limited edition Sold. / Asya Polo 50 139QMBGY6 Sold.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)