Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kışın kullanabileceğiniz mükemmel 2 ürün , herkeste olmalı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    arkadaşlar selamlar , çok fazla aktif olamıyorum. Havaların soğuması ile çok sık görmeye başladığım konular. Bizzat kullanıp tavsiye edebileceğim 2 ürünü paylaşıyorum. Motosiklet aksesuarcılarında çok çok pahalı olan ürünler decathlon mağazasında çok ucuz.
    Öncelikle alt kısım için olan yağmurluk mükemmel , zaten test ediliş şekilleride sayfa altında yazıyor . Çantanızda bulunması gereken bir ürün yaz kış , yağmur geldimi hop üstten giyiyorsunuz olay bitiyor.
    Boyunluk-buff aynı şekilde o ellerimizi kesen soğukta 140 160 km hıza kadar çıkmıştım ki inanın boynunuzda soğuğu hissetmiyorsunuz , biraz kalın olması sebebiyle kaskın içine boyun kısmından dolan havayıda engelliyor sürüş konforunu artırıyor
    boyunluk 8 lira , yağmurluk 39 lira. Alın çantanızda bulunsun kaçırmaya değmez

https://www.decathlon.com.tr/raincut-ust-pantolon--id_8382416.html

https://www.decathlon.com.tr/forclaz-20-yetikin-boyunluk-id_8318100.html
    Deadly Sto(R)m, Akias ve birbilent bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    O boyunluğu 3 senedir kullanırım yurt içi ve yurt dışı kayak merkezlerinde kullandım böyle mükemmel bir şey yok hava eksi zilyon kayakla o süratle iniyorsun gr üşüme yok müthiş bişey. Kışlık ürün arıyorsanız decathlona gideceksiniz başka alternatifi yok adamlar bu işin uzmanı

siptar23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu linkleri otomatik URL çevir deseniz daha iyi olurdu. Mobil de kanser ediyor.

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O boyunluğu 3 senedir kullanırım yurt içi ve yurt dışı kayak merkezlerinde kullandım böyle mükemmel bir şey yok hava eksi zilyon kayakla o süratle iniyorsun gr üşüme yok müthiş bişey. Kışlık ürün arıyorsanız decathlona gideceksiniz başka alternatifi yok adamlar bu işin uzmanı
    Kesinlikle katılıyorum , hatta biraz vakit olsa baksak eldiven içinde gayet performanslı şeyler bulunabilceğini umuyorum. Fiyatları çok makul , o yağmurluğu bir ekipman alacağımız yerden alsak 150 lira fiyat biçerler..
    Alıntı siptar23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu linkleri otomatik URL çevir deseniz daha iyi olurdu. Mobil de kanser ediyor.
    Abim düzeltemiyorum malesef ben direk sayfadan kopyala yapıştır yapmıştım dikkatimden kaçmış

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Bende geçen hafta sonu baktım bu mağazaya bunların yanında ince ama rüzgar ve su geçirmeyen montlarda var eldivenlerde var çok güzel bu hafta sonu alacağım inşaAllah

Deadly Sto(R)m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2022 / Mondial X-Treme Maxx 200i
    Akşam iş çıkışında Brandium'daki Decathlon'a eşime bot almak için gidecektim. Gitmişken iki ürünü de inceleyeceğim. Denk geldi sanırım

Soru sormak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200ns
    o boyunluktan bende de var ancak biraz bol gibi 1-2 kere kullandım pek rahat edemedim, onun yerine dekatlondan aldığım 2 buff var birini kafama birini boynuma takıyorum, düşük hızlarda idare ediyor.

alt yağmurluğu ben de tavsiye ederim fiyatına göre güzel bir ürün, bende de farklı bir model var yine aynı mağazadan almıştım, hafif yağmurda denedim hiç su geçirmiyor, pantolonun üzerine giyiyorum.

ayrıca scoyco mc-17 kışlık su geçirmez eldiven var bende, yine hafif yağmurda su geçirmedi ancak sıcaklıklar tek haneli rakamlara düşünce parmakları üşütüyor, onun için de dekatlonda satılan iç eldivenlerden alıp içine giymeyi düşünüyorum, kullanırsam yazarım sonuçlarını.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)