Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Makas Atana Bicak Cekti Motovlog Kaydetti

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

https://youtu.be/mGD92fmBtu4

Yeşilköy sahil yolunda hafif ticari aracın sürücüsü, kendisine makas atan lüks otomobilin trafik ışıklarında önünü keserek sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobildekilerin karşılık verdiği kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuşurken, yaşanan tüm bu anlar kameralara yansıdı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Her şeye saygım var şu makas atan sürücülere zerre saygım yok, iyi olmuş demeyeyim ama üzüldüm de diyemem bu olaya.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    makas atan sopayıda attı gönderdi adama he ?

Ben motorcuya daha çok kıl oldum. Değiştir vitesi motor rahatlasın 10 bin devirde kullanıyor motoru sinir oldum.
    Green Arrow bunu beğendi.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben motorcuya daha çok kıl oldum. Değiştir vitesi motor rahatlasın 10 bin devirde kullanıyor motoru sinir oldum.
    Hahaha )

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Videodan anladığım adam hem makas atmış , hemde dayak atıp tekrar devam etmiş galiba :D
    matrax33 bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alayı gebersin o makasçıların. Bıçağa karşıyım ama keşke adan onların ağzını burnunu kırabilseydi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:15 ----------

Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

R25'se gayet normal. Söylediğini duysa "Motorun hakkını vereceksin abii" der. Motor kullanmayı yüksek devirde bağırttırmak sanan bol miktarda sürücü var memlekette.

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Trafikte makas atarak ilerlemek ve sonucunda kazaya sebep olmak bana göre taksir derecesini aşıp olası kasta girer. Sen 2 dakika keyifli vakit geçireceksin diye benim malıma canıma kastedemezsin. BMW de videonun başında makas atarak ilerlemekte. Işıklarda BMW'nin önüne kıran araç sürücüsü de hatalı. Sen de makas atan araç sürücüsünü kendi imkanlarında cezalandıramazsın. Hele bir de elinde kavun bıçağıyla inip sağa sola sallamak karşı tarafın aynı veya benzer müdahalesinin nefsi müdafaa kapsamına girmesine yol açar.

_chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    bu ne arkadaş her gün ayrı bir olay. doblolu bıçaklı maganda vs. makasçı maganda. bu işlerin cezalarını arttırmak lazım. salıveriliyor hepsi

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı _chaotic_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne arkadaş her gün ayrı bir olay. doblolu bıçaklı maganda vs. makasçı maganda. bu işlerin cezalarını arttırmak lazım. salıveriliyor hepsi
    Cezaevleri doldu taştı yer kalmadı. Ülkemizde Almanya'nın 10 misli cezaevi var ve yetmiyor - yetmiyor. Toplum çıldırmış durumda ve günlük hayat giderek daha da vahşileşiyor, çünkü artık bir Devlet otoritesi yok, tüm kurumlar çökmek üzere.( Örneğin o yolda adım başı kamera var ve makas attı diye kimse ceza yemiyor, ya da hız sınırını aştı diye.Oysa herşey kaydediliyor ve işleme sokuluyor ) . Bu böyle olmayacak artık.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    maalesef denetim ve ceza riski olmadan bizim insanımız eğitilemez.
    İStanbul'da EDS olan emniyet şeritlerinde bir tane araba göremezsiniz, kamera olmadığı yerde hepsi bitiverir.
    Trafikte makas atmak gibi ezik hareketlerde bulunanların çekindiği hiçbir şey yok.
    Araç kamerasıyla donatilmış Sivil ekip otoları ana arterlerde ring atacak, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, makas atan, tehlikeli araç kullanan sürücü gördüğü esnada sirenini açıp kenara çekecek ehliyetine 6 ay el konulacak.
    Örnekleme metodu yapılacak bu uygulamayla acaba piyango bana da vurur mu korkusuyla bu tipler seve seve şeridinde ip gibi gitmeyi öğrenecekler.
    Yoksa 90 hp otomobiliyle kendini Senna zanneden bu kompleksli yaratıklar daha çok can yakar.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    memlekette neredeyse her kez ya tabanca yada bıçak taşıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)