Makas Atana Bicak Cekti Motovlog Kaydetti
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
https://youtu.be/mGD92fmBtu4
Yeşilköy sahil yolunda hafif ticari aracın sürücüsü, kendisine makas atan lüks otomobilin trafik ışıklarında önünü keserek sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobildekilerin karşılık verdiği kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuşurken, yaşanan tüm bu anlar kameralara yansıdı.
Reklamlar
-
Her şeye saygım var şu makas atan sürücülere zerre saygım yok, iyi olmuş demeyeyim ama üzüldüm de diyemem bu olaya.
-
makas atan sopayıda attı gönderdi adama he ?
Ben motorcuya daha çok kıl oldum. Değiştir vitesi motor rahatlasın 10 bin devirde kullanıyor motoru sinir oldum.
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Ben motorcuya daha çok kıl oldum. Değiştir vitesi motor rahatlasın 10 bin devirde kullanıyor motoru sinir oldum.
Hahaha )
-
Videodan anladığım adam hem makas atmış , hemde dayak atıp tekrar devam etmiş galiba :D
-
Alayı gebersin o makasçıların. Bıçağa karşıyım ama keşke adan onların ağzını burnunu kırabilseydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:15 ----------
matrax33 adlı üyeden alıntı
R25'se gayet normal. Söylediğini duysa "Motorun hakkını vereceksin abii" der. Motor kullanmayı yüksek devirde bağırttırmak sanan bol miktarda sürücü var memlekette.
-
Trafikte makas atarak ilerlemek ve sonucunda kazaya sebep olmak bana göre taksir derecesini aşıp olası kasta girer. Sen 2 dakika keyifli vakit geçireceksin diye benim malıma canıma kastedemezsin. BMW de videonun başında makas atarak ilerlemekte. Işıklarda BMW'nin önüne kıran araç sürücüsü de hatalı. Sen de makas atan araç sürücüsünü kendi imkanlarında cezalandıramazsın. Hele bir de elinde kavun bıçağıyla inip sağa sola sallamak karşı tarafın aynı veya benzer müdahalesinin nefsi müdafaa kapsamına girmesine yol açar.
-
bu ne arkadaş her gün ayrı bir olay. doblolu bıçaklı maganda vs. makasçı maganda. bu işlerin cezalarını arttırmak lazım. salıveriliyor hepsi
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
bu ne arkadaş her gün ayrı bir olay. doblolu bıçaklı maganda vs. makasçı maganda. bu işlerin cezalarını arttırmak lazım. salıveriliyor hepsi
Cezaevleri doldu taştı yer kalmadı. Ülkemizde Almanya'nın 10 misli cezaevi var ve yetmiyor - yetmiyor. Toplum çıldırmış durumda ve günlük hayat giderek daha da vahşileşiyor, çünkü artık bir Devlet otoritesi yok, tüm kurumlar çökmek üzere.( Örneğin o yolda adım başı kamera var ve makas attı diye kimse ceza yemiyor, ya da hız sınırını aştı diye.Oysa herşey kaydediliyor ve işleme sokuluyor ) . Bu böyle olmayacak artık.
-
maalesef denetim ve ceza riski olmadan bizim insanımız eğitilemez.
İStanbul'da EDS olan emniyet şeritlerinde bir tane araba göremezsiniz, kamera olmadığı yerde hepsi bitiverir.
Trafikte makas atmak gibi ezik hareketlerde bulunanların çekindiği hiçbir şey yok.
Araç kamerasıyla donatilmış Sivil ekip otoları ana arterlerde ring atacak, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, makas atan, tehlikeli araç kullanan sürücü gördüğü esnada sirenini açıp kenara çekecek ehliyetine 6 ay el konulacak.
Örnekleme metodu yapılacak bu uygulamayla acaba piyango bana da vurur mu korkusuyla bu tipler seve seve şeridinde ip gibi gitmeyi öğrenecekler.
Yoksa 90 hp otomobiliyle kendini Senna zanneden bu kompleksli yaratıklar daha çok can yakar.
-
memlekette neredeyse her kez ya tabanca yada bıçak taşıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)