honda bayisi yüzünden motosikletim alev alev yandı :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok gecmis olsun bekliyorum sonuclarını inşallah cozersınız
-
Geçmiş olsun.En azından size bişey olmamış :(
-
Çok geçmiş olsun hocam. Mutlaka kısa zamanda motosiklete binin yoksa bu korku daha da büyür. Umarım sizin lehinize sonuçlanır olay.
-
Geçmiş olsun iyiki size birşey olmamış
-
Büyük geçmiş olsun.
Avukatla görüşüp hakkınızı sonuna kadar arayın derim. Doktora giderek psikolojinizin bozulduğunu belgeleyin ve tazminat davası açıp maddi manevi tazminat alın. Hem siz çok büyük paralar alırsınız hem de serviste bir sorumsuzluk yapıldıysa bunlar yanına kalmaz. Ama servisten kaynaklı bir arıza değilse sıkıntı büyük, Allah kolaylık versin
-
cok buyuk gecmıs olaun umarım sızde bırsey yoktur cok uzucu bır durum kesınlıkle mahkemeye vermelısınız bır ınsan hayatı bukadar ucuz olamaz tekrardan gecmıs olsn sızlere
-
-
Geçmiş olsun. Umarım sizde bir yaralanma olmamıştır.
Elinizde fatura vs varsa hakkınızı arayın. Daha çabuk sonuç alabilirsiniz.
-
Cok gecmis olsun, size birsey olmamis allahtan. Kanunlar cercevesinde hakkinizi arayin avukat destegiyle. Yasadiginiz korku icinde gerekirse destek alin kacinmayin lutfen.
-
Geçmiş olsun, faturanız falan vardır umarım. Canlarını çıkartın.
-
Geçmiş olsun. Honda genelde bu işlerle ilgilenir , ilgilenmemesi imkansız gibi bir şey...
-
-
Çok üzüldüm, Allah beterinden korusun.
-
Tüm bakımlarını serviste yaptırmak bir yana. Servise gidip elektirik arızasını yaptırıp 6 gün sonra motor yanıyorsa. Söke söke istediğini alırsın er yada geç!
Servis sizin ile muhattap bile olmuyorsa kendisi bilir. Elinizdeki evrak ve ödeme faturası ile avukata gidin avukat kendi parasınıda alır sizede yeni motor aldırır artı olarak para da alabilirsiniz. Ama önce avukat ile bir görüşün derim.
Not: ödeme faturası elinizde mevcut olmasa bile ödemeyi kart ile yaptıysanız bankadan temin edebilirsiniz. Ayrıca servis değişen parçaları ve yapılan işciligi kayıt etmistir.
-
-
Çok geçmiş olsun, kötü bir durum.
-
Çok çok geçmiş olsun,umarım gerekli bilgi ve desteğiniz olurda hakkınızı geri alırsıniz.
-
-
Adamlara zararımı karşıla derseniz hiç birşey yapacaklarını sanmıyorum. Mahkemeye verin bilirkişi sonucuna göre gereken ceza verilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)