honda bayisi yüzünden motosikletim alev alev yandı :(
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun, bu tür korku gibi durumlarda destek almanızı tavsiye ederim. Servis mutlaka zararını karşılamalıdır, elinde fatura dahi olmasa servisin sisteminde geliş tarihin yapılan işlemler hepsi kayıt altındadır. avukata danışıp gerekli işlemleri hiç ertelemeden başlatmanı tavsiye ederim. malum sistem çok ağır işliyor. bu arada serviside lütfen belirtmeni istiyorum. en azından bir yığın honda kullanıcısı için uyarı teşkil edecektir. tekrar geçmiş olsun.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, umarım iyi bir sonuç çıkar.
-
Ücret ödediğine dair fatura veya başka bir evrak varsa adamlarla konuş önce zararımı ödeyin diye ödemezlerse mahkemeye ver.
-
çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin üzülmeyin. size bir şey olsa telafisi yok.
bunu da cevval bi avukatla çözebilirsiniz bence. honda türkiye ve honda uluslararası genel merkeze de yazabilirsiniz. yine de çok vakit kaybetmeden avukat ile üstlerine gitmekte fayda var.
-
Hiç servisin keyfini bekleme oyalar durur. Servisten aldığınız fatura ve itfaiyenin tuttuğu raporla iyi bir avukat bulup hakkınızı mahkemede arayın derim.
-
yangın diyince aklıma honda ilk kurulduğunda savaş zamanı fabrikasına bomba düşmüştü adamlar yılmadı yeniden yaptılar.
kesin senin motoruda hallederler yenisini yollarlar japonyadan.
-
mustick adlı üyeden alıntı
Hiç servisin keyfini bekleme oyalar durur. Servisten aldığınız fatura ve itfaiyenin tuttuğu raporla iyi bir avukat bulup hakkınızı mahkemede arayın derim.
Geçmiş olsun. Yetkili servis ise zaten kayıtları mevcuttur. Bence de beklemeyin. Hemen bir avukat tutup dava açtırın. Servise de bilgi verin. Ciddiyetinizi anlayıp davadan vazgeçmeniz için zararınızı karşılamayı talep edebilirler. Her türlü mutabakatı avukatınız nezaretinde yapın.
-
Cok gecmis olsun.Hic sasirmadim, honda yetkili servisinde fren ve debriyah maneti degisiminden sonra yola ciktigimda yarim saat sonra sahil yolunda fren kendi kendine aniden son guc basti kaya kaya kaldirima ciktim.Motoru calistirdigimda ilerlemiyodu kendi kendine frene basiyordu aracla goturmek zorunda kaldim.dusundugumuz gibi yetkilisi servislerde cokta usta eller bakmiyor motorlarimiza
-
Çok geçmiş olsun, sakın kendinizi fazla üzmeyin ve bir avukatla görüşüp netice almaya girişin. Herşeyin düzelmesi temennilerimle
-
umarim ki motor hicbir yerine dokunulmadan muhafaza ediliyordur. Bilirkisi incelemesi istenecektir. İtfaiyenin sondurme ile iliskin raporunu, tutanagini yada kaydini mutlaka elde ediniz. itfaiye yangin sebebini arastirmakla da mukelleftir ama burada konu arac olunca hali ile bilirkisi raporu gerekmektedir derler. Ayrica, Servisin yaptigi islemler ile ilgili belgeniz olmalidir. Honda bunu kabul etmez dogrudan servise yikar, ben gerekli egitimi verdim uygulamada sorun var der. Sigorta ise apayri bir konu, tam kapsamli kasko yoksa ZTS dan bisey cikmaz. Cevredeki kamera goruntuleri ve simdi aklima gelmeyen ne var ise toplayip bir avukat a gidiniz. Vekalet ve dava dosya giderleri ile yargilama giderleri disinda başta bir ucret odemezsiniz. Dava sonunda ne varsa davalidan tahsil edilir. Ha birde o servisin adresi, kimin adina oldugu bilgilerini isterler. İstanbuldaysan onerebilecegim kendi aile avukatim da var. Dilersen numarasini veririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)