Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

MOTO YIKAMA FİYATLARI

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200ns
    Alıntı Fr.Sante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kozyatağı Aytemiz. 3 peron var genellikle boş oluyor ama hafta sonu bilmiyorum.
    Koşuyolu Aytemiz. Tek peron 2 makine var çok sıra oluyor tavsiye etmiyorum.
    Altunizade Total. 2-3 peron var hafta sonu hariç boş olur.

Ek olarak Göztepe’de Full istasyonuna 10 peronlu yer yaptılar ama 1 ay önce gittiğimde açılmamıştı.
    kozyatağı aytemiz, FSM hastanesinin karşısındaki yer mi? bir de burada ücreti atıp kendimiz yıkayabiliyor muyuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hakkıyla zarar vermeden yıkıyorsa 20 tl uygundur. Ama fazlası da etmez.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    TuBrothers Coffee
    Barbaros mahallesi ataşehir

gitmedim,
    zira kendi ekipmanlarım var,
    yine de bir gün motoru yıkatacağım.

benzinliklerde araç yıkama için kullanılan kimyasallar bana sağlıklı gelmiyor,
    yine de kendi kararınız,

en kötü benzinlik olabilir.

anadolu yakasında ataşehir tarafındaysanız bana da mesaj atın 100 mxn (Meksika pezosu) karşılığı kendi motorunuzu yıkayacak ekipman temin ederim.
    aquarist4 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O makineden ben de düşünmüştüm. Fakat hem sirtta amelelik olur ugrasilmaz hem de tazyik vermiyor diye vazgeçtim.2 zamanli benzinli motorla çalışan ilaçlama makinesine kadar ilerletmistim işı kafada, kaldi ki o da sirtta olacak..Sonra 35 dolara aliekspresten dalgıç pompa tarzında portatif makine aldım araç cakmakligindan 12voltla çalışan.Aracım olmadigından cakmaklik alıp direk aküye bağladım. Tavsiye ederim basıncı fena değil. ..

Konu başligina gelirsek, şampuan,cila,gazyagi ile zincir temizligi v.s. yapsalar o para verilir sık olmayacaksa, fakat insanın kendi yikamasindan daha iyi olmaz.Bu arada yikama güzel de, zincir temizligi zulüm gibi geliyor bana..
    Ürün linki verebilirseniz çok güzel olur aslında. Sırtta 16 kilo suyu taşımak bana da hamallık geliyor ama en mantıklısı bu geliyor çünkü elektrik ile çalışanları bağlayabileceğim elektrik prizim yok otoparkta.

Fr.Sante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Jet X
    Ben 5 lt turşu bidonlarından aldım içine su doldurup şampuanımı,quick wax,kurulama havlusu ve bezlerimi alıp benzinciye gidiyorum ve yazın yarım saat kışın 10-15 dakika motorun soğumasını bekliyorum. Benzincide sadece suyu kullanıyorum onu da çok uzaktan tutarak. Haftada 1 muhakkak yıkarım. Sürmekten sonra en çok zevk aldığım şey yıkamak. Scooter olunca malzemeleri taşımak sorun olmuyor tabii.

Anfibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS
    Senin koltuğa nemlendirici bakım losyonu sürüyoruz İstanbul artık zaten zengin şehri oldu herşey lüks,herşey pahalı.Şehir dışına çıktığın anda resmen %40 indirime giriyor herşey,sanki farklı bir ülkeye gidiyor gibi oluyorum ve her seferinde şaşırıyorum.
    Motosiklet'imi herzaman kendim yıkarım aynı zamanda zincirini temizler ve bir güzel yağlarım çünkü dışarda hem 25,30,35 tl ler isteniyor hemde paranın karşılığını alamıyorsun.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    en güzeli kendin yıkamak one layyynn koltuk nemlendiricisi

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    20 lira, 50 lira motora su tutmaya para mı verilir ? Bende bi dükkan mı açsam moto kuaför diye. Baksana 1 kilo su tut 20 lira mis.

50 lira verenler var bide. Herkes zengin memlekette bi garip ben kalmışım sanırım.

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    Istanbuldaki benzinliklerde öyle 1 liralik makineler yok.Islerine gelmiyor çünkü .Olanlarda da gorevli var kendi yıkıyor ona gore para alıyorlar

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Halkalı yenidoğan tam meydanda Shell benzin istasyonu var orada var bu makina .

1 liraya köpük atıyor 1 liraya su atıyor baktın su yetmedi 1 lira daha at su takviyesi al . Sıcak havada duş ne bileyim seksi klipler falan çek çay demle en baba 5 lira verirsin

Yoğunlukta olmuyor sakin devamlı . Gelmek isteyip adres isteyene yardımcı olurum kahvelerde benden . Maksat işiniz görülsün .

Dip not : benzinlik çalışanı değilim . 32 senedir o semtin adamıyım

Fr.Sante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Jet X
    Alıntı vaybe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kozyatağı aytemiz, FSM hastanesinin karşısındaki yer mi? bir de burada ücreti atıp kendimiz yıkayabiliyor muyuz?
    Geç gördüm kusura bakmayın. Bauhaus-Carrefour’un karşısında kalıyor. Evet kendiniz yıkayabilirsiniz isterseniz görevli yıkıyor. Makine jetonla çalışıyor. 1 jeton 2.5 lira. 3 farklı mod var su,şampuan gibi şeyler. Ama ben sadece suyu kullanmanızı tavsiye ederim. Benzincilerde kullanılan şampuan plastiklere ve boyaya zarar veriyor. Suyu çok basınçlı değil. Bu arada jetonu attığınızda 5 dakika kullanabiliyorsunuz.
    07

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)