TuBrothers Coffee
Barbaros mahallesi ataşehir
gitmedim,
zira kendi ekipmanlarım var,
yine de bir gün motoru yıkatacağım.
benzinliklerde araç yıkama için kullanılan kimyasallar bana sağlıklı gelmiyor,
yine de kendi kararınız,
en kötü benzinlik olabilir.
anadolu yakasında ataşehir tarafındaysanız bana da mesaj atın 100 mxn (Meksika pezosu) karşılığı kendi motorunuzu yıkayacak ekipman temin ederim.
Ben 5 lt turşu bidonlarından aldım içine su doldurup şampuanımı,quick wax,kurulama havlusu ve bezlerimi alıp benzinciye gidiyorum ve yazın yarım saat kışın 10-15 dakika motorun soğumasını bekliyorum. Benzincide sadece suyu kullanıyorum onu da çok uzaktan tutarak. Haftada 1 muhakkak yıkarım. Sürmekten sonra en çok zevk aldığım şey yıkamak. Scooter olunca malzemeleri taşımak sorun olmuyor tabii.
Senin koltuğa nemlendirici bakım losyonu sürüyoruz İstanbul artık zaten zengin şehri oldu herşey lüks,herşey pahalı.Şehir dışına çıktığın anda resmen %40 indirime giriyor herşey,sanki farklı bir ülkeye gidiyor gibi oluyorum ve her seferinde şaşırıyorum.
Motosiklet'imi herzaman kendim yıkarım aynı zamanda zincirini temizler ve bir güzel yağlarım çünkü dışarda hem 25,30,35 tl ler isteniyor hemde paranın karşılığını alamıyorsun.
en güzeli kendin yıkamak one layyynn koltuk nemlendiricisi
20 lira, 50 lira motora su tutmaya para mı verilir ? Bende bi dükkan mı açsam moto kuaför diye. Baksana 1 kilo su tut 20 lira mis.
50 lira verenler var bide. Herkes zengin memlekette bi garip ben kalmışım sanırım.
Istanbuldaki benzinliklerde öyle 1 liralik makineler yok.Islerine gelmiyor çünkü .Olanlarda da gorevli var kendi yıkıyor ona gore para alıyorlar
Halkalı yenidoğan tam meydanda Shell benzin istasyonu var orada var bu makina .
1 liraya köpük atıyor 1 liraya su atıyor baktın su yetmedi 1 lira daha at su takviyesi al . Sıcak havada duş ne bileyim seksi klipler falan çek çay demle en baba 5 lira verirsin
Yoğunlukta olmuyor sakin devamlı . Gelmek isteyip adres isteyene yardımcı olurum kahvelerde benden . Maksat işiniz görülsün .
Dip not : benzinlik çalışanı değilim . 32 senedir o semtin adamıyım
Geç gördüm kusura bakmayın. Bauhaus-Carrefour’un karşısında kalıyor. Evet kendiniz yıkayabilirsiniz isterseniz görevli yıkıyor. Makine jetonla çalışıyor. 1 jeton 2.5 lira. 3 farklı mod var su,şampuan gibi şeyler. Ama ben sadece suyu kullanmanızı tavsiye ederim. Benzincilerde kullanılan şampuan plastiklere ve boyaya zarar veriyor. Suyu çok basınçlı değil. Bu arada jetonu attığınızda 5 dakika kullanabiliyorsunuz.
07
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)