Videoyu buraya koymayı beceremedim link veriyorum.
Yani ne olursa olsun bir anda öyle güvenlik amaçlı vs de olsa yavaslanmamalı diye düsünüyorum. Çünkü kazaya sebebiyet verebilirlerdi
https://www.youtube.com/watch?v=GKSsj6JXB04
Videoyu buraya koymayı beceremedim link veriyorum.
Yani ne olursa olsun bir anda öyle güvenlik amaçlı vs de olsa yavaslanmamalı diye düsünüyorum. Çünkü kazaya sebebiyet verebilirlerdi
https://www.youtube.com/watch?v=GKSsj6JXB04
Motosikletli hatalı,açık net bence.
Ondan sonra silah yasaklansın deriz itiraz gelir, siyah cam yasaklasın deriz "Ama benim eşimi taciz ediyorlar" denir. Alın işte benim kafamdaki siyah camlı araç imajı budur. O araçlar bunlar içindir.
Silahına güvenip nasıl dayılanıyor sert bakışlı soğan erkeği ? Bir gün silahsız olarak karşıma çıkmasını diliyorum.
Not : Arabadaki adam haklı, motorcu işi abartmış.
Silahların korkakların ...şaklarıdır.
Onlar olmadan hepsi yumuşacık
Motorcunun el kol hareketi gereksiz, araç sürücüsünün elinde silahla çıkması o. çocukluğu..
"Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça..."
motorcu arkadaş biraz aranmış, sonundada öküzün birine denk gelmiş. o değilde videonun başında yerde boylamasına uzanan vatandaş kimdir?..
Valla çok karışık olay.
Anladığım kadarıyla;
Öncesinde kaza olmuş yerde yatan var.
Onu görüp sola motorun önüne kıran bir jip var.
Motorcu sinirlenip takip ediyor.
Adam tabanca çekip motorcuyu tartaklıyor.
Bunlar olurken de adam ölüyor lan diye motorcuya bağırıyor
Motorcuda da tabanca olsa ve hızlı davranıp magandayı etkisiz hale getirse nefsi müdafadan yırtar mıydı merak ediyorum..
Eğitimsiz bir toplumdan ne beklersin.
Yerde yatan biri gözüküyor motosiklet kullanıcısı sanırsam (emin değilim) bizim kameralı motosiklet kullanıcısı durup yardım edeceği yerde düşmüş şov peşine, sonuç hüsran.
Silahı olanda ayrı dangalak....
Motorcunun suçu taciz'se magandanın suçu ölümle tehtid. Saçmalıklarla dolu bir düzendeyiz, sonumuz hayır olsun.
basmayın şu ağzını kırdımının kornasına zırt pırt,
yanımda bazuka olsa çekecem bigün, o derece!
Jeep sağda yatan biri görüyor ve sol şeride geçip yavaşlayarak o tarafa “acaba yardım edebilir miyim?” gibisinden bakıyor.
Motorcu da salak salak kornaya abanıyor. En azından kornadan sonra el kol yapmasa, adamın derdi bu motorcuya saldirmak degil ki.
Adamin hatasi da silahla cikmak. Cikip duzgun cevap verebilirdi ama bu motorcu da anlamaz ki laftan.
Net jeepli haklı. Motorcu gerizekalı.
Ortada silahlı ölüm tehdidi ve hafiften darp var. Bakalım müthiş adaletimiz nasıl işleyecek..
oo gözlerim yaşardı!!
Motorcuyu haksız gören (şimdlik) forum ahalisi.
Tarafsız yorumlama konusunda ilerleme var demekki. Bu olay 2-3 sene önce olsaydı tahminimce silah çekene ana avrat düz gidilecekti.
Neyse, bu da iyi bişey.
Kamera takan artiz oluyor. Bakalım ne zaman bitecek bu furya.
Çözüm basit. Ülkenin en doğusundan en batısına gaz döküp çakmağı çakacaksın.
Yine kamerali bir kahramanimiz.Hakkini verelim diğerleri gibi atar yapıp sonra "yapma abi gözünü seveyim" moduna girmemis silahi gormesine rağmen. Ders olmuştur umarım kamerama malzeme çıksın diye olay çıkarmaz artik yoksa maazallah 3. sayfaya kendi malzeme olur birgün
Millet kafayı yemiş.
Ergenin biri kornaya basıp, el kol hareketi yapıyor diye, karşı tarafın sürücüsü araçtan silahla inip, birde vuruyor. Yav siz kafayı mı yediniz. Yarın bir gün bu adam ile trafikte bir sorun yaşasanız size de silah çekecek. Böyle basit bir şeyde bile silahla inen yarın gelip birine sıkar da.
Yok arkadaş çivisi değil boku çıkmış ülkenin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)