korna çalan motorcuya silah çeken maganda
Reklamlar
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Kamerası olmasa belki de ölmüştü. Dikkatli izlersen bir ara kameraya da saldırıyor. Kamera karşısında bunları yapan dırzo kamera olmasa acaba ne yapardı?
Onu yapacak olan adam yapar, kamerayıda söker gider. Olacağı buymuş bu olmuş.
Reklamlar
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Onu yapacak olan adam yapar, kamerayıda söker gider. Olacağı buymuş bu olmuş.
Diyorsun...
-
-
***(kelimeler kifayetsiz kaldı)
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Diyorsun...
Evet diyorum. Ben silah çekeni savunmuyorum canı cehenneme ama motorcu videoya malzeme olsun diye yapmış.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
yorumların hepsi aynı doğru
-
Bu olaya şey diyorlardı galiba..??
Haklıyken haksız duruma düşme..??
-
Bazı arkadaşlar,motosiklet kullanıcısı haksız demiş;evet öyle,motosiklet kullanıcısı artislik yapmasa o adam yoluna devam ederdi.Bazılarıda;``Motosiklet kullanıcısı haksız,maganda haklı öylemi"demiş.Biz haksız derken,karşıdaki adama haklı demiyoruz,evet oda haksız sonuç olarak.Arkadaşlar artislik sonucu ortaya çıkmış bu durumun üstünde durmaya gerek yok.Onlar bizim kadar düşünmemiştir``benmi haklıydım omu diye".
İyi akşamlar,İyi forumlar.
-
Yüreği olan silahsız gelirdi demi? Silahı eline alıp geldiğine göre dayak yemekten korkuyor.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Silahla inmiş ama vuracak kadar yüreği yok, zaten yüreği olan silahsız gelirdi demi? Silahı eline alıp geldiğine göre dayak yemekten korkuyor.
Vurup başına belamı alsın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Silahla inmiş ama vuracak kadar yüreği yok, zaten yüreği olan silahsız gelirdi demi? Silahı eline alıp geldiğine göre dayak yemekten korkuyor.
Silah ile gelmesi bir anlık sinir diye düşünüyorum,ama yaptığı son derece yakışıksız hiç hoş değil.
-
MTAvcı adlı üyeden alıntı
Vurup başına belamı alsın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Silah ile gelmesi bir anlık sinir diye düşünüyorum,ama yaptığı son derece yakışıksız hiç hoş değil.
Başına bela alacağını biliyorsa vuramayacağınıda bilir, onu bilen adam da silahla inmez. Ki silahla yani herhangi silah sınıfına giren bişiyi göstererek tehdit etmekte suçtur ve cezası vardır.
Ben zaten vursun demiyorum, o anlama gitmesin diye o kısmını sildim yorumumun.
-
Toplumca ne kadar anlayışsız insanlar olduk böyle,
herkes çileden çıkmış.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
-
Başına bela alacağını biliyorsa vuramayacağınıda bilir, onu bilen adam da silahla inmez. Ki silahla yani herhangi silah sınıfına giren bişiyi göstererek tehdit etmekte suçtur ve cezası vardır.
Artislik yapmaya çalışmış işte.
-
MTAvcı adlı üyeden alıntı
Artislik yapmaya çalışmış işte.
Aynen öyle ama o adamın yerinde bi asker veya bi polis de olabilirdi.
O zaman ne yapacaktı acaba merak ediyorum.
-
jip sürücüsünün yaptığı hata değil. Düpedüz suç. Motosiklet sürücüsü ise hatalar yapmış.
- Motosiklet sürücüsü içinde seyrettiği trafiği okuyamıyor. Yerde yatan bir insan. Kısmen sağ şeridi işgal etmiş bir araç var.
- Jip sürücüsü muhtemelen bunları görüp sol şeride geçiyor. Sol şeride geçmesi normal. Fakat yavaşlarken arkadan gelen araç trafiğini kontrol etmeliydi. Gelen motosiklete bakıldığında yüksek hızlı bir motosiklet değil. Galiba SYM Wolf 250. Fakat sürücüsü yüksek hız yapıyorum triplerinde.
- Sürekli korna kullanarak diğer araç sürücülerini rahatsız etmek hatadır.
- Sürüş yaparken başka bir araç sürücüsüyle diyaloğ kurmak hatadır. Yeni tehlikelere kapıyı açar.
-
Gene kafaya çinden aldığı 26 dolarlık kamerayla, vloger olcam ben abiii diye gördüğümüz, 18 yasındaki atarlı ergenlerden değilmi bu. Birisi çok fena sopa yiyecek göreceksiniz
-
Ergenler....
Birinin kamerası yeni malzeme arar
Diğerinin silahı var teşhir edecek olay arar..
İkisini birbirine bağlayıp denize atacan dünya 2 egoistten temizlenmiş olacak.
-
videoyu yeni izledim de, motorcu tam malmış
-
1 - Otomobilin ani frenlemesi hatalı. Sinyal verip ileride sağa çek dur ne yapıyorsan yap.
2 - Motosikletin korna çalması doğru kaza yapabilirdi. Sonra el kol haraketi yapması yanlış.
Silah çekme olayını söylemeye gerek yok..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)