Gerçekten aķıl tutulması motorcu haksızmış! Adam silah çekiyo silah
Gerçekten aķıl tutulması motorcu haksızmış! Adam silah çekiyo silah
konuşmaktan ağzımızda tüy bitti. Kardeşim burada motorcu haklı diyen hiç kimseye katılmıyorum. Hayatta kalmak için haklı olmak yeterli değil araç basmış gitmiş adama niye el kol yapıyorsunuz belki terorist daha geçen hafta motorun önünde frenleyen araca vuran arkadaşı hatırlıyorsunuz birebir aynı olay burada ani fren yapmamış araç. Gerçekten orda yatan biri var etrafta kaza olmuş olabilir yola savrulmuş başka şeyler olabilir bukadar hız yapıp yoldaki arabaya okadar korna basmak nedemek ? Silah çıkarması gerçekten komik olmuş ama silahsız olarakta saldırabilirdi. Canınızdan önemli mi ? Motosiklet sürerken yarını görmek istiyorsanız ,hayalet olmalısınız maalesef.
Erkeğe bak beeeeeee!! ERKEK ERKEK! Böyle bir cehaletin içinde yaşadığım için utanıyorum. Cam filmi, çakar, silah, siyah araç, tesbih, kundura,... Ülke dolu bu "DIRZO"larla. Bu dırzoya özenen varsa eğer yazdıklarımın tamamını üzerine alınmakta serbesttir.
Motorcu kardeşimizin yol okuma becerisi sıfır adam haklı adam sola geçiyo kaza var diye motorcu kardeşimiz sağdaki kazayı yerde yatanı görmüyor arabaya odaklanmış kornaya basıyo adamın silahla inmesi cahilce düzgün dille konuşabilir ben olsam orda durur adama bakardım motorcu kardeşimiz görse oda dururdu belki ama görmemiş yolu okuyabilmek önemli
Çok gereksiz tartışma olmuş..Motorcu belli video çekecem diye görmemiş yerdeki hastayı ya da fazla gamsız..Birde üstüne hareket çekmiş..Araçtaki eleman silah çekmesi yanlış ama etkili olmuş :D Belki aklı başına gelir motorize kardeşin..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ölü var ölü... O adam niye yerde yatıyordu acaba. Videoyu çeken vlogger mı? kafamda deli sorular
ikisi de hareket tarzında yanlış .
- motorcu kornaya basıp el kol hareketi yapmamalıydı. bir gün sakat birine denk gelirse durumu çok kötü olabilir.
- adam araçtan silahla inmemeliydi , bu video delil olup silah göstermekten dolaylı olarak silah ile tehditten dolayı ruhsatını ve silahını kaybedecek ve hayatı boyunca bir daha ateşli silah alamayacak. tehditten dolayı alacağı cezayı yazmıyorum bile
Allah herkese verdiği aklı yerinde kullanmak nasip esin.
İkili tartışmayamı girelim güzel kardeşim yazdığımı okudunmu sen önce ? Adam devam ediyor niye el kol yapıp kornaya basıyorsun. Adam terorist te olabilir türkiyede yaşıyorsun farkındasın değil mi ? Çıkarıp ikitane sıksaydı ne olacaktı güzel arkadaşımıza ? Ayrıca yerde yatan biri var etrafta herhangi bir parça yada aracın belki önündede insan yatıyor olabilirdi böyle ... gibi kornaya basmaya el kol hareketine gerek mi var diyorum. Lütfen yorum yapmadan önce değerlendirmeyi tamamen okuyun.
Adam öluyomuş! Kıyamam ya ne kadar duyarlı insanlar var.. bu magandanın zerre umrundaysa dişimi kırarım. Motorlu arkadaş takip mesafesini korumuyo olsaydı 3 kırığı vardı bu sağ tarafta adam öluyo ulan diyen duyarlı ve silahlı maganda da arkasına bakmadan kaçmıştı
acemi biri olsa tekeri kitler 90la yere yapışırdı sonra sigortadan mı para alacak kaskodan mı yoksa kiriklardan oturu 3 ay yattiğı icin is yerinden terfi mi alacaktı?
Utanin utanin motorcu haksizmiş maganda duyarlı
vay arkadaş, maganda haklı.
maganda haklı.
tekrar ediyorum
maganda
haklı.
bunu söylüyorsunuz. evet. maganda haklı. çünkü yollar magandaların malı. bu ülke artık magandaların. o yüzden maganda haklı. siz de bu yüzden magandaları haklı bulun. bir gün bu maganda başka bir şeye sinirlenip size de silah çeker, o zaman da haklı bulursunuz.
yok ama ben kimseyle dalaşmıyorum o yüzden bana çekmezler demeyin. motorunun rengini beğenmez, kaskının tipini beğenmez ya da kim bilir başka hangi sebepten sana kıl olur, çeker silahı artistlik yapar sana, o zaman da haklı dersiniz. çünkü maganda. çünkü haklı.
survival of the fittest.
kardeşler 25 senedir motosiklet kullanıyorum. Böyle nelerle karşılaştım. Bunların türkiyede değil dünyada sonu yok. Eğer bu şekilde gözleriniz kapalı motosiklet sürerseniz çok uzun süre motosiklet üzerinde kalamassınız. Herşeyden önce yolda yatan biri olduğunu görüp yolda başka olabilecek tehlikeleri görmezden gelerek araçlara korna basmak ve yol istemek zaten en büyük magandalık. Silahı görünce adamı maganda ilan ediyorsunuz. Diyorumki adam terorist olabilir araçta başka silahlarda olabilir. Bir adama el kol yapılmadan önce iki şeyi düşünmek lazım. Araç üzerinize sürüp sizi öldürme tehlikesi yada durup kavga yada silahlı çıkabilecek bi çatışmaya hazır olmalısınız. Bunların hiçbirine bulaşmak istemiyorsanız hayalet gibi sürüp devam etmeniz gerek.
Adam ölmüş olabilirdi. Bu şekilde maltepe sahilde iki sene önce sakat kalan bir arkadaş oldu bırakın adamı arabayı bile bulamıyorlar... Yine geçen yaz araç vurdu kaçtı bostancıda haberlere çıktı imzalar toplandı ama yine o araçta bulunamadı ? Daha iki hafta önce aynı benzer bir olay yaşandı araç ani fren bastı ve motosiklet sürücüsünü yere düşürdü.. Yaşananlardan ders almassanız çok ileriyi göremeyebilirsiniz.
Silah çeken adamı ben haklı bulmadım yapılan hiç bir yorumdada o adamı haklı bulan yorum görmedim.. Hangi kafayla yorum yaptığınızı çok merak ediyorum. Silah çeken onun bunun çocuğunun plakası belli yapılacak ta belli yaşayan arkadaş savcılığa suç duyurusunda bulunduğunda zaten gerekli işlemler yapılacaktır.
Aynı şeyi bize de yapıyorlar arkamızdan sıkıştırıyorlar korna çalıyorlar, bizim de sinirimiz bozuluyor. Takip mesafesi bu yüzden bırakılıyor öndeki araç durursa sende dur adam keyfinden durmuyor zaten, buradan adamın silah çekmesini doğru bulduğum anlaşılmasın ama ilk hatayı motorcu yapıyor sonrasında da el kol hareketleri falan pek hoş şeyler değil bence.
Bu tür olaylardan edindiğim tecrübe şudur, korna basmak için harcayacağınız refleksi enerjiyi, o durumdan nasıl kurtulacağınızı düşünmeye verin ve sonrasında çok ciddi bir şey yoksa yolunuza devam edin aksi halde yanına gidip "camı falan açsın da derdi neymiş konuşalım" diye düşünürken yolu unutuyorsunuz ve bir bakmışsınız başka tehlike burnunuzun dibinde. Sakin olmak lazım yoksa kaybeden biz oluyoruz onların sadece kaportası çiziliyor bizim sonumuz pek hayırlı olmuyor.
Bir trafik kazası yaşanmış. Tam da olay yerinde gazlama tripleri yapan motosiklet sürücüsü. Ona silah çeken yerli dizi kabadayısı. Bir türlü karar veremedim. Hangisi magandalık şampiyonu? Konunun uzmanına sormak lazım...
Kazasız belasız aklı başında sürüşler...
Bu tip durumlarda sinirimize hakim olalım. Karşımızdaki hatalı olsa bile kendimizi ve sevdiklerimizi düşünerek ortamdan uzaklaşalım. Asla münakaşaya girmeyelim arkadaşlar. Burası ileri demokratik(!) Türkiye. Bunu unutmayalım.
Go pro yürek kullanıcısı bi arkadaş. kamera olmasa bunlar olmazdı.
Yerde yatan adam kimdir? Neden oradadır? Başına ne gelmiş olabilir? Neden kimse yardım etmek istemez?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Öyle işte...
Bir motosikletli maganda bir silahlı ve jipli magandaya denk gelince ortaya bu görüntülerin çıkması kaçınılmaz oluyor.
-Silah çekenin savunulacak bir tarafı yok.Ama silah çekmese ve darp etmese %100 haklı.
-Motosikletli magandaya gelirsek.Adamın her hareketi hatalı.Sağ şerit dolu,beyaz Clio sağ şeridin yarısını kaplamış,bir kaza yada olay var,öndeki araç her ihtimale karşı yavaşlıyor dikkatli şekilde olay yerinden geçiyor.Bizim motosikletli hala inatla kornaya basıp yol istiyor,bir de üstüne hala adama "dayıcığım sağa geç sağa" diye diretiyor.Bir de üstüne öndeki araç yol vermedi diye "sağlayıp" çek kenara kavga edelim diye el kol hareketi yapıyor.
Gazlama seven arkadaşlar(ben de iyi motosikleti buldum mu bazen gazlamayı severim) şunu kafanıza sokun;motosikletiniz hızlı diye onu her zaman tam gaz kullanmak zorunda değilsiniz,siz süper hızlı manyak gibi gidiyorsunuz diye herkes size yol vermek zorunda değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)