Hocam cok haklisin ancak siteyi canliya alali 1 hafta oldu olmadi, tek basima calistigim icinde henuz halledemedim. Bos kalmasini istemedigim icinde orjinal verileri girdim. En kisa surede cevirinin yani sira onemli bilgiler, hatta videolar gelecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Belirttiginiz gibidir. Ben distributorluk kosullarini cok agir ve yipratici buluyorum. Dolayisiyla 2. bayilik mantikli ithalat yapiyorum farkli ulke distributorlerinden ayni garanti ve destek kosullari kapsaminda.
Kask japonya uretimi oldugu ve Kabutoda dunya pazarinda son 2 3 yildir faal oldugu icin sanirim ya niyetli olmadilar, yada firsat bulamadilar ancak dunyada soz sahibi olan ece,dot ve snell sertifika sahibi kasklar. Abdde Snell sertifikasi baya zorlu bir surec, cogu pist etkinligi Snellsiz kask almamakta. Bu noktada da sharp yildizli olup alamayan kasklarda mevcut.
Bahara dogru test kaski projem var umarim gerceklestirebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
Destegin icin cok tesekkur ederim. En kisa zamanda bekliyorum musait zamaninda. Her turlu fikre acigim arkadaslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Haklisiniz termoplastik giris seviyesidir kasklarda. Buda firmanin urettigi giris seviyesi modeli bir kaski. Ancak bunun yari fiyati olan termoplastik bir kask ile arasinda coklu katman kabuk farki, vizor ve ic iscilik kalite farki var. Gorusunuze saygim sonsuz ancak firsatiniz olurda incelerseniz ben fikrinizin degisecegini dusunuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Ulkemiz kanunlarinda, urun kullanilmadigi surece iade hakki mevcut yani alici begenmez ve urune zarar vermez ise bizde urunu almak zorundayiz, bence macera sayilmamali bu herkes buyuk sehirlerde veya merkezlerde yasamiyor. Marka farklari konusunda gorus musterilerin o konuda fikrinize saygim sonsuz