Kaskı bilmemde arkadaş gelmiş bütün eleştirilere ılımlı cevaplar vermiş.
Canınız isterse alın dememiş. Tebrik ederim onu.
Hayırlı işler dilerim
Kaskı bilmemde arkadaş gelmiş bütün eleştirilere ılımlı cevaplar vermiş.
Canınız isterse alın dememiş. Tebrik ederim onu.
Hayırlı işler dilerim
Websitede gördüğünüz bütün ürünler mevcut. Ürünler fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantilidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Hayırlı işler temenniniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende motosiklet kullanıyorum, bu işe girme sebebim de aşağı yukarı herkesin yakındığı ve memnun kalmadığı şeyler. Bu iş benim gelir kaynağım artık bu işletmeyi hepimizin olarak görüyorum, müşteri memnun ve tatmin olmadıktan sonra çok bir önemi yok açıkcası. Çok daha kolay para kazanılabilecek bir sürü sektörde var, dolayısıyla temel hedefim sattım bitti değil asla, bazı hedeflerim var umarım hepsi gerçekleşir hep birlikte görürüz.
Hayırlı işler,bol şans ve kazançlar dilerim.
ben de girişiminizi yürekten tebrik ediyor,hayırlı işler,bol kazançlar dilerim.başlangıç çizginizi bozmadan devam ederseniz piyasada yer edineceğinize inanıyorum.keşke istanbul'da olsam da bunları sizle sohbet ederken söyleyebilseydim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Subliminal takılıyorsunuz?
Kot pantolon icine degisik bir tasarim yaptik. Mont uretilince onun yaninada bir calisma organize etmeye calisalim. Fiyat konusunda haklisiniz oldukca yuksek seviyelerde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Tesekkur ederim abicim, buyuklerimizin nasihatleri onemli. Yolunuz duser gorusuruz belki veya bizim yolumuz sizin oralara duser
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Hangi konuda ?
yolunuz açık olsun diyorum ben de.hem sizin,hem de ekipman arayanların yüzü güler umarım fiyat ve performans olarak.
Bir çok farklı ürün alış verişi yapıyorum ve genelde internetten oluyor. Deneyerek almak güzel ama benim bulunduğum çevrede deneyebileceğim dükkan genelde yok. Pateni, dış katman ceketimi, botumu hep ölçüler alıp sipariş ettim. Bir çoğu olmadı kargoyla geri yolladım ve sağolsunlar hep ilgilenip değiştirdiler. Ben memnun kaldım ve hala aynı insanlardan alıyorum ihtiyaçlarımı.
Kask için de benzer durum söz konusu. Eş dost kullanan biri bile olmadığı için çevremde herşeyi tek başıma hallediyorum. Forumda çok yardımcı oluyor. Ürün yorumunu okuyorum, test ve sertifikalarına bakıyorum, sonra beğendiğim ürünün en uygun fiyatlısını arıyorum. Fiyatı uygunsa tamamdır. Şimdi bu sitede yer alan ürünü diğer mağaza ve sitelerden ucuza bulduysam sevinirim, ama bunun hakkı 200 300 dür demiyorum. "Beğenmiyorsan alma gardaşım !" lafını güzide İlimizde yaşarken bolca duyuyorum zaten.. Parayı zaten veriyoruz ama ilgiyi alakayı bulmak zor.
Vesselam ben de eksiklerini gördüm ama henüz çok yeni olduğu için sık kullanılanlara ekledim ve günlük bir göz atıyorum. Scrambler ürünleri için pusudayım
beklerim her zaman oğuz kardeşim,ADANA KEBABI'nız ve ŞALGAM'ınız her zaman hazır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Kabuto ff5v kasko 2 haftadır kullanıyorum
Fotoğraf da ekleyerek bir iki yorum yazacağım. İşten fırsat bulamadım. Eski kasklarim ile kiyaslayacagim.
Bende kışlık mont alacağım. Bekliyorum sabırsızlıkla gelmesini
Birde çene açılır kask alacağım. Güzel modeller bekliyoruz oğuz bey duy sesimizi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)