resmen dolandırıldım lütfen yardım
Reklamlar
-
Bir sürü tavsiye ve yorum yapılmış ama ortada eksik bilgi var. Ruhsat bilgileri tamamen mi yanlış? motor no tutuyor mu? sadece şase no da mı sorun var? Plaka orjinal mi? Noter satışı yapıldı mı yapılmadı mı? bunlar önemli. Yoksa ortada fol yok yumurta yok mu? Yana yakıla başlık açıp yardım isteyen adam biraz daha ayrıntı verir ya da hiç olmazsa bu sorulara yanıt verir. Kardeşim sen motoru nasıl aldın? notere gitmeden para verdiysen geçmiş olsun o zaman dolandırıldım de.
Reklamlar
-
carter17 adlı üyeden alıntı
Yukarıda ünlü dolandırıcı Sülün Osman'ın hikayesi var. Okumanızı tavsiye ederim. (Herkese)
Geçmiş olsun.
Aklıma geldide yazmaya üşendim. Mevzuyu özetleyen yazı hikaye işte.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
karakolla falan ugrasma hemserim, yaz dilekceni dogrudan savciliga git. Motoru sahistan teslim aldigin yerdeki ve noterdeki kamera kayitlarinin delil olacagini gecikmeksizin kopyalarinin alinmasi gerektigini dilekcende bilhassa ifade et.
bunu hemen yap. kalk simdi hemen nöbetci savciya git.
-
sülün osman hikayesi yaşanan olayı çok güzel anlatıyor. kusura bakma ama yaşadıklarından ders al bir daha insanların zor durumlarından faydalanmaya kalkma, hayat dersi bedavaya alınmıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)