Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

KAZA YAPTIM

REKLAM ALANI
    Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Geçmiş olsun bir süredir takip ediyordum konuyu, %100 suçlu bulunmanız bence saçmalık. Eğer vurduğunuz yer arabanın arkası olsa %100 otomobil sürücüsü suçlu olmalıydı sırf kaza sağda oldu diye tamamen siz suçlanıyorsunuz.

Sağdan gitmek sizin hatanızsa onun hatası da sinyalsiz dönmek. Hatanın çoğu sizde olsa da otomobil sürücüsü de sütten çıkmış ak kaşık değil.

İtiraz sonucunu merakla bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İbrahimfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr500
    Arkadaşlar kazada kusur oranları
    %0, %50, %100 dür. Bir araçla kafa kafaya çarpıştık o bana sol kafadan ben ona sağ kafadan. İkiside eşit yoldu yani ana yol tali yol değil iki eşit sokak yada cadde gibi. Herşey eşit iki tarafta kusurlu gözükse de soldan vurana yani karşı tarafa yüzde yüz kusur verdiler. Aynı kaza bikez daha başıma geldi busefer sonucu bildiğim için rahattım.Çünkü sağdan gelen araç soldaki araca göre geçiş üstünlüğüne sahiptir. Ayrıca bi araca arkadan vurdum yüksek süratle giderken aniden durdu. Haliyle yüzde yüz kusurlu sayıldım. Neden çünkü her ihtimali düşünüp takip mesafesini korumalıyım. Tramerlerden çıkan sonuçlar ilk defa olan kazalar değil tekrar tekrar olan şeyler ve iki sigorta şirketi karşılıklı karar veriyor şayet sizin sigorta şirketiniz yani karşı tarafın masrafını karşılayan size ait olan sigorta şirketi şayet bi şaibe olduğunu düşünseydi sizin lehinize karar verir ve kararın kurula kalmasını sağlardı çünkü ceplerinden para çıkmasın diye her ihtimali değerlendirirlerdi.Lakin bu kazada suçlu bariz bi şekilde belli ne yazıkki ki onlar da itiraz etmemişler. En büyük kazanınızın bu olması dileğiyle saygılar =)

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)