Honda 500R Hız Denemesi
Honda 500R Hız Denemesi
250R ile 180 gördüydüm ben
500 cc motor için 188 biraz az değilmi en azından 200ü görseydi
nerde o eski beşşüzlükler.
Beşşüz dedin mi adı üstünde bir değil iki değil beşşüz baya büyük motor sınıfındaydı giderdilerde. yıllar ilerledikçe motorlar daha yavaş daha sessiz daha dumansız derken hepten ceryanlıya dönecek gibi.
bayır aşşa 170 anca yapıyo. 1 tane temizinden 251 mz eline verir bunun.
Normal bence, her 2 seferdede stabil olarak o hıza rahat çıktı.
Yamaha rx 135 King e iki kişi binip bunu yer mi acaba. Onu bunu geçtim ben asla bu motora para vermem aga git başka birşey al
Cbr500 farkettiyseniz cok seri
Birşekilde çıktı o sürate ama kesicisi erken konulmuş daha çok şehir içine hitap edicek racing tork var top speed yeterli adamlar şehir içinde yüksek süratlarda gitmeyin diye koyuyor o kesiciyi top speed de eline verseler nolur ne zamandan beri Honda top speed üstüne oynadı da şimdi bunu bekliyorsunuz
Hız ve beygir karesel oranlıdır.
Atıyorum 180km hız yapmak için 30hp lazım. Ama 200km hız yapmak için 60hp lazım.
250cc bir motosiklette 175-180 yapar da kaç saatte çıkacak o hıza ?
O sırada CBR500 kaç km fark atacak o 250cc ye
Her seferinde çıkabilecek mi?
Ne kadar süre o hızda kalabilecek?
Ve en önemli soru motosikletin iyi veya kötü olmasını son hızı mı belirliyor ?
Benzin döküp yakın dicem o motoru
ama yakmak için 6 lira harcamak bile masraf.
Yazık 500cc diye üretip kafa yormuşlar. Üstelik birde R serisi
On numara motor kullanım amacınıza bağlı 299 kilit görmek istiyorsanız zaten 500cc yle isiniz olmaz ama fiyatı gereksiz pahalı olduğu için bence de alinmaz
hız isteyen gitsin 600rr alsın.
bu motor hız motoru değil zaten.tork değeri yüksek.kaçıncı viteste gazı açarsan aç gider.
Kesici var maalesef.
Absli, kolay kullanım ideal bir motor.
En mantıklı yorum bu.
Motor 10.000 devir çeviriyor. 8.000 devirde kesiciye giriyor.
Normal bir 250 CC 14.000 devirde kesiciye giriyor. Diğer motorlar 14.000 çevirene kadar ben 2. vitesin ortalarında oluyorum.
İkinci eli düşük, şuan R25 2. eline yakın.
https://youtu.be/0jVPef_u3Ho
Bir zamanların delikanlısı vardı..
Şimdi tekrar olsa da piyasada ben motosikletim diye gezen gençlere gövde gösterisi yapsa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
https://youtu.be/0jVPef_u3Ho
Video şeklinde atacak kadar foruma adapte olamadım hala ....
yakıt tüketimi 5 litrelerde gezen bir motor için pefromans bence fena değil.
cbr 500 r acceleration
0-60
0-100
0-140
0-180
bu hızlarda bundan iyi makine varsa söyleyin ve birde yakıt tüketimini yazmayı unutmayın.
.....nc750 sanki çok hız yapıyor! cc ile hızı bağlamak saçma bir şeydir.
Forumda 2 nokta 99 herkes. Yeter mi bu sence ? Ama bana kalırsa harika motor. Az daha ucuz olsa daha iyi olur tabi. A2 ye uygun yeni kasası şekil, az yakıyor, sağlam.
YouTube linkinin en sondaki kısmı ("eşittir" den sonrası) buraya kopyalayıp başına sonuna;
[ YT ] [ /YT ] koyarak yapıyorum.
( Parantezlerde boşluk yok. )
Bazı arkadaşlar cevaplama kısmından kısa yollarla yapıyor sadece YouTube linkini kopyalayarak.
Ama ben bu kısa yolları göremediğim için bu şekilde yapıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)