bir arkadaş gösterdi, şoke oldum. sitede motorsiklet satıyorlar.
inazuma'ya baktım, bayi satış fiyatının 1.000 tl altında satış yapılıyor. hayreti mucip!
bir arkadaş gösterdi, şoke oldum. sitede motorsiklet satıyorlar.
inazuma'ya baktım, bayi satış fiyatının 1.000 tl altında satış yapılıyor. hayreti mucip!
Bir de adrese teslim ediyorlar. 150’lik Vespa gördüm ben de.
geçen senede satışını yaptılar ara ara yapıyorlar ve kimsenin haberi olmuyor.bundan önce suzuki van van 125 verdiler 11.500 normal fiyatı vardı o zaman 9.000tl ye vermişlerdi.pulsar vespa inazuma satıyorlar şu an
Suzuki ve Vespa şu an Doğan Holding tarafından satılmıyor mu? Hepsiburada zaten Doğan Holding kuruluşu. Ondandır.
O değil de aşağıda yer alan linkteki e-scooterin indirimli halinin bile benim motorumdan pahalı olması canımı sıktı.
http://www.hepsiburada.com/quality-motors-elektrikli-scooter-grafity-e-scooter-p-HBV0000090E35
Hemen attım bir tane sepete. 😀
bende ilan görüyordum ve "acaba gerçek mi bu" diyordum kendi kendime ve sonra "oyuncaktır" deyip geçiyordum. meğersem gerçekmiş
Hokahey; motorsiklet değil motosiklet. Üyesi olduğunuz form söylüyor ben söylemiyorum.
Kymco New Dowtown 350 TCS ABS Mat Derin Mavi
64.900,00 TL
yuh diyorum bide TCS koymuşlar bu motorda ne gerek varsa fiyatı uçurmuşlar iyice
Teslimat tarihi, mevcut iş şartlarına ve distribütör ve/veya üretici firmanın aracı teslimine bağlı olarak tahminen bildirilmektedir. Salgın hastalık, deprem, sel gibi doğal veya hukuki Mücbir sebep veya başka nedenlerle üretim ve/veya tedarik zincirinde aksama olması ve teslimatın gecikmesi mümkündür. DOĞAN TREND tarafından kaynaklanmayan nedenlerle teslimatın geciktiği gerekçesiyle Müşteri herhangi bir hak talebinde bulunmayacaktır. Bu durumda, talep edilmesi halinde Müşteri tarafından verilmiş olan ücret herhangi bir kesinti yapılmaksızın iade edilecektir.
Özeti alırsınız bi gün.
Ortalama 30 binden 100 tane satsam 3 ay faize yatırsam 100 bin cebte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)